logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Rijkevoort


Overzicht glaszetters Rijkevoort

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schilder Willems
Veldweg 13, Rijkevoort
Tel: 0485-372034

 Rijkevoort
(+1km)

01

Extra informatie:
Beglazing Schildersbedrijf Willems is gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van beglazing, in het bijzonder van isolerend glas, HR+, HR++ (dubbelglas) en HR+++ (tripleglas). Wij verzorgen het gehele traject, van het inmeten van het glas tot het daadwerkelijk plaatsen ervan. U wordt hierin compleet ontzorgd. Ook kunnen we uw huis of pand voorzien van duurzaam dubbelglas of tripleglas en dit weer in de originele staat terugplaatsen.

02

Theunissen Glashandel & Glasservice BV
Actief in Rijkevoort
Tel: 0485-520732
Jaren werkzaam: 22 jaar
1
werknemer

 Boxmeer
(+5km)

02

Extra informatie:
Theunissen glashandel en glasservice in Boxmeer levert en monteert nagenoeg alle voorkomende vlakglas soorten voor bedrijven en particulieren in Zuid Oost Nederland. De werkzaamheden bestaan uit: •Vervangen van breukglas •Leveren en monteren van glas voor nieuwbouw •Renovatie: enkel- of dubbelglas vervangen voor nieuw (hr++) isolatieglas •Leveren van glas aan bedrijven en particulieren Producten •Enkel blank glas 2 t/m 25 mm •Enkel gekleurd glas (o.

03

Hermans glasservice
Actief in Rijkevoort
Tel: 06-12 15 09 92
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Beugen
(+4km)

03

Extra informatie:
Glas Zetten Glaszetten behoort van oudsher tot het terrein van de schilder en vandaag de dag is isoleren noodzaak geworden. Dubbele beglazing, geluidwerend glas en veiligheidsglas verzorgen wij voor u vanaf het pasklaar maken van de kozijnen tot en met het bijwerken van het eventueel beschadigde schilderwerk. Wij gebruiken uitsluitend gegarandeerde materialen, die in uw speciale geval het beste resultaat geven.

04

SKT Cuijk
Actief in Rijkevoort
Tel: 0485 31 43 45

 Cuijk
(+9km)

04

Extra informatie:
Glas zetten Glaszetten is van oudsher een onderdeel van het vakmanschap van de schilder. Het glaszetten verzorgen wij voor u vanaf het pasklaar maken van de kozijnen tot en met het bijwerken van eventueel beschadigd schilderwerk. Wij gebruiken uitsluitend gegarandeerde materialen voor het beste resultaat.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Rijkevoort of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Rijkevoort en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×