logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Rijkevoort


Overzicht glaszetters Rijkevoort

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schilder Willems
Veldweg 13, Rijkevoort
Tel: 0485-372034

 Rijkevoort
(+1km)

01

Extra informatie:
Beglazing Schildersbedrijf Willems is gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van beglazing, in het bijzonder van isolerend glas, HR+, HR++ (dubbelglas) en HR+++ (tripleglas). Wij verzorgen het gehele traject, van het inmeten van het glas tot het daadwerkelijk plaatsen ervan. U wordt hierin compleet ontzorgd. Ook kunnen we uw huis of pand voorzien van duurzaam dubbelglas of tripleglas en dit weer in de originele staat terugplaatsen.

02

Theunissen Glashandel & Glasservice BV
Actief in Rijkevoort
Tel: 0485-520732

 Boxmeer
(+5km)

02

Extra informatie:
Theunissen glashandel en glasservice in Boxmeer levert en monteert nagenoeg alle voorkomende vlakglas soorten voor bedrijven en particulieren in Zuid Oost Nederland. De werkzaamheden bestaan uit: •Vervangen van breukglas •Leveren en monteren van glas voor nieuwbouw •Renovatie: enkel- of dubbelglas vervangen voor nieuw (hr++) isolatieglas •Leveren van glas aan bedrijven en particulieren Producten •Enkel blank glas 2 t/m 25 mm •Enkel gekleurd glas (o.

03

SKT Cuijk
Actief in Rijkevoort
Tel: 0485 31 43 45

 Cuijk
(+9km)

03

Extra informatie:
Glas zetten Glaszetten is van oudsher een onderdeel van het vakmanschap van de schilder. Het glaszetten verzorgen wij voor u vanaf het pasklaar maken van de kozijnen tot en met het bijwerken van eventueel beschadigd schilderwerk. Wij gebruiken uitsluitend gegarandeerde materialen voor het beste resultaat.

04

Schildersbedrijf Romeo Hendriks
Actief in Rijkevoort
Tel: 06-22015209

 Vierlingsbeek
(+11km)

04

Extra informatie:
Beglazing Op het gebied van glas is bij ons alles mogelijk, onder andere: Plaatsen en renoveren van alle soorten - Enkelglas - Isolatieglas HR++, - Neutraal zonwerend glas - Monumenten glas - Brandvertragend glas Plaatsen van terrasafscherming, schuifsystemen en glaswanden in alle soorten en kleuren Leveren van alle soorten isolatie...

05

Fransman Glas
Actief in Rijkevoort
Tel: 0478-502582

 Venray
(+15km)

05

Extra informatie:
Alle soorten enkel glas, HR++ isolatieglas dubbel en TRIPLE, glas in lood, gehard en gelaagd veiligheidsglas. Fransman Glas is gespecialiseerd in het monteren van alle soorten enkel glas, HR++ isolatieglas dubbel en TRIPLE, glas in lood, gehard en gelaagd veiligheidsglas. Nieuwbouw en renovatie Dit komt met name voor bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Juist bij deze projecten is het verstandig om Fransman Glas tijdig in het project te betrekken.

06

Maurice van Moorsel schilderwerken
Actief in Rijkevoort
Tel: 0492-325253

 Boekel
(+16km)

06

Extra informatie:
Beglazing Het aanbod in verschillende soorten glas is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar ook gestelde veiligheidsnormen en plaatsing voorschriften worden nog steeds verder aangescherpt. Het adviseren en toepassen van de juiste soort glas, het inmeten en natuurlijk ook het plaatsen is bij Maurice van Moorsel in goede handen. Over de verschillende glassoorten met hun eigenschappen kan ik u uitgebreid informeren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Rijkevoort of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Rijkevoort en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×