logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Rijnsburg


Overzicht glaszetters Rijnsburg

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Hoek & vd Plas Glas- en Schilderwerken
Roysloot 12e, Rijnsburg
Tel: 071-4074456

 Rijnsburg
(+2km)

01

Extra informatie:
Hoek & Van der Plas Schilderwerken is in 1995 door Kees Hoek en Wim van der Plas - die al sinds 1978 met elkaar samenwerken - opgericht. Het bedrijf is begonnen in een garagebox te Valkenburg, maar is sinds 2002 gevestigd te Rijnsburg. Het bedrijf heeft veel ervaring met particuliere - en zakelijke projecten in de Randstad. Kees Hoek en Wim van der Plas zijn goed op elkaar ingespeeld en staan bekend om het leveren van vakwerk.

02

Schildersbedrijf D. Schonenberg
Actief in Rijnsburg
Tel: 071-4077316

 Katwijk
(+2km)

02

Extra informatie:
Kwaliteit maakt onderscheid... U kunt natuurlijk zelf uw deuren schilderen. In eerste instantie lijkt daar misschien niet veel vakkennis voor nodig. Verf is toch verf..? Maar houdt u bij de keuze van de verfsoort ook rekening met de werking van het hout? U wilt toch niet dat een hoogwaardige, harde verflaag na een tijd barst en loslaat omdat het onderliggende hout door vochtopname teveel uitzet? Om zulke problemen te voorkomen kan de hulp van schildersbedrijf D.

03

Hugo Zandvliet Schilderwerken BV
Actief in Rijnsburg
Tel: 070-5143214
Jaren werkzaam: 20 jaar
11
werknemers

 Leiden
(+4km)

03

Extra informatie:
Erkend schilder, behanger en glaszetter. Hugo Zandvliet Schilderwerken BV is erkend schilder, behanger en glaszetter. Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt.

04

Van Kesteren | Glaswerken
Actief in Rijnsburg
Tel: 0252-211779

 Voorhout
(+5km)

04

Extra informatie:
Uw specialist sinds 1935 Isolatieglas N VAN Kesteren & Zn Voorhout BV is een schildersbedrijf, gevestigd in Voorhout. Sinds de oprichting in 1935 heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een van de grotere vakspecialisten in de regio. Maar liefst 45 schilders, behangers en glaszetters zijn dagelijks voor ons in touw.

05

De Best Schildersbedrijf
Actief in Rijnsburg
Tel: 071-4032220

 Katwijk
(+2km)

05

Extra informatie:
WIE ZIJN WIJ J. de Best & Zn. B.V. in Katwijk aan Zee is een gerenommeerd schildersbedrijf. Al meer dan een halve eeuw realiseren wij kleurrijke projecten. Schilderwerk op basis van een gedegen advies en voorstudie, niet alleen mooi, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. J. de Best & Zn. B.V. is een familiebedrijf, opgestart in 1950 door Jaap de Best. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

06

Durieux Schilders BV
Actief in Rijnsburg
Tel: 071-4029628

 Katwijk
(+2km)

06

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend

Extra informatie:
Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner in onderhoud voor wat betreft u schilder- en glaswerk? Dan bent u hier op het juiste adres. Op onze website kunt u informatie vinden over: • Particulier schilderwerk • Informatie over schilderwerk t.b.v. Verening van Eigenaren • Nieuwbouw • Glasservice • Restauratie • en onze Verf & Behangspeciaalzaak.

07

Schildersbedrijf Hans van der Plas
Actief in Rijnsburg
Tel: 071-4021900

 Katwijk
(+2km)

07

Extra informatie:
ALL-ROUND SCHILDERSBEDRIJF Wij verzorgen alle schilderwerkzaamheden: burgerwerk d.w.z. particulier onderhoud, onderhoud voor verenigingen van eigenaren, winkelpanden, enz. Daarnaast opereert Schildersbedrijf Hans van der Plas ook in de nieuwbouw, renovatie en utiliteitbouw. Wij werken met veilig klimgereedschap en hebben professioneel materiaal.

08

Minnee BV Schilderwerken - Glasservice
Actief in Rijnsburg
Tel: 071-4075264

 Katwijk
(+2km)

08

Certificering / branche organisatie:
Ons bedrijf is AF Erkend. zie www.af-erkend.nl Wij zijn aangesloten bij de FOSAG. zie www.fosag.nl

Extra informatie:
Al ruim 50 jaar verlenen wij onze diensten in de regio. Van behangen tot schilderen, van enkel glas tot gelaagd glas, van isolatieglas tot Hr++ en sinds kort ook voor al uw hang en sluitwerk. U zoekt het, wij hebben het voor u in huis. Onze 24 uurs service verlenen wij 365 dagen per jaar. De monteurs komen zo snel mogelijk uw kant op om samen met u te bekijken wat zij op dat moment voor u kunnen doen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Rijnsburg of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Rijnsburg en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×