logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Rijswijk (ZH)


Overzicht glaszetters Rijswijk (ZH)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Hijman Glashandel BV
Cort van der Lindenstr 15, Rijswijk
Tel: 070-3996106

 Rijswijk
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Hijman Glas heeft een jarenlange ervaring met alle glaswerken. Ruit, deur, dubbel, gelaagd, gehard en bestand tegen inbraak of zelfs brand. Onze eigen werkplaats garandeert vakwerk en snelle levering. Met 5 mobiele teams zijn we 24 uur en 7 dagen per week paraat voor glasschade en ruitherstel. U blijft nooit te lang met de brokken zitten.

02

Rijswijkse Glashandel
Ir H.H. van Kollaan 2, Rijswijk
Tel: 070-3361010

 Rijswijk
(+1km)

02

Extra informatie:
Rijswijkse Glashandel verzorgt alle voorkomende glas herstel werkzaamheden met glas, zoals: vervangen van gebroken ruiten, plaatsen van isolatieglas, veiligheidsglas, figuurglas, hardglazen deuren en winkelpuien zowel in bestaande- als nieuwbouw. Ook leveren wij glas op maat, geslepen glas, bewerktglas en glas in lood Wij werken voor diverse afdelingen van de gemeente Rijswijk, zoals scholen, sporthallen, openbare gebouwen, evenals woningbouwverenigingen, diverse verenigingen van eigenaren, aan

03

van Es Glas
Actief in Rijswijk (ZH)
Tel: 070 820 98 02

 Den haag
(+5km)

03

Extra informatie:
Waarom van Es Glas? WIJ ZIJN TOEGEWIJD Ons bedrijf glashandel van Es is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in glas en alles wat daar mee te maken heeft. Met ons team van 14 werknemers en 7 service auto's zorgen wij altijd voor een goede service. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas. GOEDE SERVICE Van Es Glas is 24 uur per etmaal bereikbaar, levert, monteert, repareert, bewerkt en vervangt alle soorten glas.

04

Glashandel Verbeek
Actief in Rijswijk (ZH)
Tel: 015-2574995

 Delft
(+3km)

04

Extra informatie:
Dé glashandel in Delft en omstreken Glashandel Verbeek in Delft is een bedrijf dat sinds 1945 is gespecialiseerd in glas en kitwerk. Door onze jarenlange ervaring en een grote diversiteit aan klanten is onze kennis en flexibiliteit alleen maar toegenomen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd bellen naar 015-2574995 of e-mailen naar info@verbeekglas.

05

Glass Inside Westland
Actief in Rijswijk (ZH)
Tel: 0174 296668

 Wateringen
(+5km)

05

Extra informatie:
Wat kan Glass Inside voor u betekenen? De interieurglas groepen van Glass Inside zijn glazen deuren, badkamers, spiegels, keukens, balustrades, trappen en vloeren, schuif-en vouwwanden, balkonbeglazing, meubilair, balies, decoratief glas, wandbekleding en hightech beglazing. Maak kennis met deze en vele andere mogelijkheden van glas in een van onze vestigingen. Onze medewerkers adviseren en inspireren u graag.

06

Glasservice Den Haag
Actief in Rijswijk (ZH)
Tel: 070-3699269

 Den haag
(+3km)

06

07

Sterk Glas BV
Actief in Rijswijk (ZH)
Tel: 070-3233045

 Den hoorn
(+4km)

07

Extra informatie:
Sterk Glas BV is sinds 1921 een begrip in Den Haag en omstreken. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste glashandels in de regio. Betrouwbaarheid, vakkundig advies en service zijn de sleutelwoorden tot het succes van ons bedrijf. Sterk Glas BV levert en monteert alle soorten glas zowel aan particulieren als bedrijven. Reparatie van een ruit, plaatsen van een hardglazen deur of vervangen van alle beglazing in uw woning.

08

TG Glashandel & Glaszetters
Actief in Rijswijk (ZH)
Tel: 015 - 88 980 88

 Delft
(+5km)

08

Extra informatie:
De vaklieden beschikken over een bedrijfsauto, welke is voorzien van gereedschap. Het gereedschap is compleet zowel elektrisch als handgereedschap en goed gekeurd. Alle vakliedenzijn V.C.A gecertificeerd. Wij zijn ook gespecialiseerd in grotere projecten, Nieuwbouw of Renovatie. Waarom TG Glashandel Met een gestaag groeiende klanten kring verzorgen wij, op verzoek van onze opdrachtgevers, de levering en eventuele plaatsing van glas en glasproducten in een groot aantal toepassingen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Rijswijk (ZH) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Rijswijk (ZH) en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×