logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Rockanje


Overzicht glaszetters Rockanje

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Jansen Glas Westvoorne
Kerkweg 18, Rockanje
Tel: 0181-401700
Jaren werkzaam: 19 jaar
2
werknemers

 Rockanje
(+1km)

01

Extra informatie:
Een glashandel met veel ervaring Wij zijn een glashandel die gespecialiseerd is in het plaatsen van vlakglas. Niets meer en niets minder. Dat lijkt misschien voor de hand te liggen, maar er zijn veel aanbieders van glas die naast hun hoofdactiviteiten ook het glas zetten zo nu en dan meenemen. Een schilder of timmerman die af en toe een paar ruiten plaatst, bouwt echter bij lange na niet de ervaring op die nodig is voor de kwaliteit waar wij als Jansen Glas Westvoorne graag voor staan.

02

Oostvoornse Glashandel
Actief in Rockanje
Tel: 0181-486393

 Oostvoorne
(+6km)

02

03

Glas- en Schildersbedrijf HGS
Actief in Rockanje
Tel: 0181-393901

 Hellevoetsluis
(+8km)

03

Extra informatie:
Wie zijn wij Wij leveren niet alleen mooi en strak schilderwerk, maar ook een resultaat met een lange levensduur. De kwaliteit wordt geleverd door gediplomeerde vakschilders. Zij hebben de kennis en de kunde om ook de ondergond te optimaliseren, voordat de uiteindelijke lakverflaag wordt aangebracht.

04

Brielse Glashandel
Actief in Rockanje
Tel: 0181-414182
Jaren werkzaam: 4 jaar
6
werknemers

 Vierpolders
(+9km)

04

Extra informatie:
De Brielse Glashandel BV bestaat uit een team van enthousiaste mensen die staan voor hun werk. Wij leveren en plaatsen glas voor particuliere, bedrijven, gemeenten, vereniging van eigenaren en woningcorporaties. Op glasgebied kunnen wij veel voor u betekenen! Wij leveren en plaatsen enkel- en dubbelglas, maar ook slijpglas, glas in lood etc. Voor het gehele overzicht klik hier. U kunt bij ons ook terecht voor schilderherstel na beglazingswerkzaamheden, zowel binnen als buiten.

05

Schildersbedrijf Van Koppen
Actief in Rockanje
Tel: 0187-681236
Jaren werkzaam: >100 jaar
9
werknemers

 Ouddorp
(+12km)

05

Extra informatie:
Beglazing Is een van uw ruiten kapot? Of tocht het in uw woonkamer omdat uw kantelraam een ruit met enkelglas heeft? Ook voor beglazingswerkzaamheden belt u Schildersbedrijf Van Koppen. Maak een telefonische afspraak, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs om het nieuwe glas te zetten. Binnen de kortste keren is het weer lekker warm bij u thuis.

06

Glashandel Het Nieuwe Noorden
Actief in Rockanje
Tel: 0181-638 171
Jaren werkzaam: 78 jaar
4
werknemers

 Zuidland
(+14km)

06

Extra informatie:
Sinds 1940 expert in glas ‍Glashandel Het Nieuwe Noorden is een bedrijf dat zich in 1940 vestigde als glas in lood atelier. Tot op de dag van vandaag zijn wij actief in de glasbranche. Met werkzaamheden als het plaatsen van isolatieglas, het zandstralen van glas, het boren en slijpen van glas en het maken van glas in lood, zijn wij allround op het glasgebied.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Rockanje of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Rockanje en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×