logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Roermond (LI)


Overzicht glaszetters Roermond (LI)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Roermondse Glashandel
Groeneweg 3/A, Roermond
Tel: 0475-339595
Jaren werkzaam: 12 jaar
3
werknemers

 Roermond
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
OnderhoudNL

Extra informatie:
De Roermondse Glashandel is een dynamische glashandel, waar ouderwets vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken en machines voor alle bewerkingen. Bij ons geldt; afspraak is afspraak. Ingeval van ruitbreuk beschikken wij over een zeer snel reagerende servicedienst. Uitstekende prijs-/kwaliteit De Roermondse Glashandel levert alle soorten glas tegen scherpe prijzen, waaronder floatglas, isolatieglas, hardglazen deuren en douchewanden, veiligheidsglas, gelaagd glas, gekleurd glas

02

Koolen glas
Scheidingsweg 59, Roermond
Tel: 0475-331288
Jaren werkzaam: 5 jaar
2
werknemers

 Roermond
(+2km)

02

Extra informatie:
Koolen Glas Hét glasbedrijf uit Roermond GLASSCHADE ROERMOND Heeft u glasschade in de regio Roermond? Bel dan meteen 0475-331288, 24 uurs service, 7 dagen per week. Glasschade herstel is eén van de vele activiteiten van Koolen Glas in regio Roermond. Maar wij doen nog méér. Onze glaszetters plaatsen ruiten en glas in elke denkbare omgeving, voeren glasreparaties uit, maar ook voor isolatieglas, dubbel glas, glas in lood, spiegels, figuur- en draadglas kunt u nergens in de buurt beter terec

03

Wimmer Glas Projecten B.V.
Actief in Roermond (LI)
Tel: 0475 - 386 115
Jaren werkzaam: 18 jaar
5
werknemers

 Haelen
(+6km)

03

Extra informatie:
Mogelijkheden binnen en buiten De mogelijkheden met glas zijn eindeloos! Zeker bij Wimmer Glas. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende toepassingen, die we niet alleen zorgvuldig (laten) maken, maar ook nog eens perfect monteren. In één bezoek, alles geregeld! Weet je waar we écht heel goed in zijn? -Isolatieglas monteren in nieuwbouw. -Enkel glas vervangen door isolatieglas in bestaande kozijnen.

04

Venlose Glasindustrie
Actief in Roermond (LI)
Tel: 077-3741111
Jaren werkzaam: 25 jaar

 Belfeld
(+17km)

04

Certificering / branche organisatie:
CE-normering NEN normering

Extra informatie:
De Venlose Glasindustire levert aan de glashandel, timmer-, schilder- en bouwbedrijven en aan producenten van raam- en deurkozijnen (hout, kunstof en/of aluminium) Ook de particulier en/of diens (binnenhuis)architect is bij ons van harte welkom en kan rekenen op een gedegen en professioneel advies. Daarnaast leveren wij allerlei glasproducten zoals hardglazen deuren en (douche)wanden, luifels, spiegels, maar ook komplete raam- en deurkozijnen in hout, kunststof en/of aluminium.

05

Glashelden
Actief in Roermond (LI)
Tel: 077-3075084
Jaren werkzaam: 20 jaar
3
werknemers

 Beringe
(+18km)

05

Extra informatie:
Wat kunnen wij voor u betekenen? Hoge kwaliteit & duurzaamheid Goutier glasservice staat garant van haar geleverd en geplaatst glas. Snelle levering Wij hebben de meeste figuur-, enkel-, gelaagde glassoorten en spiegels op voorraad. Uitstekende service Wij leveren u professionele oplossingen voor het dagelijks leven met een uitstekende service en dat alles tegen gunstige prijzen.

06

Oehlen schilderwerken
Actief in Roermond (LI)
Tel: 077 3737431

 Tegelen
(+20km)

06


Glaszetters Roermond (LI)

Als je glas in Roermond wilt laten vervangen, kun je de volgende stappen volgen:

Identificeer het type glas: Bepaal het specifieke type glas dat je wilt laten vervangen, zoals enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, etc.

Meet de afmetingen op: Neem nauwkeurige metingen van het bestaande glas, zodat je de juiste maat kunt bestellen voor het nieuwe glas.

Zoek een professioneel glasbedrijf: Zoek naar een betrouwbaar glasbedrijf in Roermond dat gespecialiseerd is in het vervangen van glas. Je kunt online zoeken naar lokale bedrijven, vragen om aanbevelingen van vrienden, familie of buren, of gebruikmaken van een online service die je helpt bij het vinden van gekwalificeerde professionals.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glasbedrijven en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat de offertes gedetailleerde informatie bevatten over de kosten van het glas, de installatiekosten, eventuele bijkomende werkzaamheden en de tijdlijn van het project.

Vergelijk de offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas, garantievoorwaarden en de reputatie van het bedrijf. Kies een glasbedrijf dat aan je eisen voldoet en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Plan de vervanging: Nadat je een glasbedrijf hebt gekozen, plan je samen met hen een geschikte datum voor de vervanging. Bespreek eventuele specifieke wensen of vragen die je hebt.

Laat het glas vervangen: Op de afgesproken datum zal het glasbedrijf het oude glas verwijderen en het nieuwe glas installeren. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders aanwijst om toezicht te houden tijdens de vervanging.

Controleer het resultaat: Na de vervanging controleer je het nieuwe glas grondig om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Controleer op eventuele beschadigingen, zorg dat het glas goed past en controleer de isolatieprestaties, indien van toepassing.

Betaling en garantie: Registreer de betaling volgens de afspraken die zijn gemaakt. Vraag ook naar de garantievoorwaarden voor het nieuwe glas.

Door deze stappen te volgen, kun je het glas laten vervangen in Roermond met behulp van een professioneel glasbedrijf. Zorg ervoor dat je samenwerkt met erkende en betrouwbare professionals om ervoor te zorgen dat het project naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Roermond (LI) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Roermond (LI) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×