logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Roosendaal


Overzicht glaszetters Roosendaal

 
 
Glaszetter
Plaats
01

FVP Glas
Amethistdijk 187, Roosendaal
Tel: 0165-546511

 Roosendaal
(+2km)

01

Extra informatie:
FVP Glas is een begrip in Brabant als het gaat om glasservice. We zijn een betrouwbare partner voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Het uitvoeren van beglazingen in nieuwbouw, onderhoud en renovatie is ons dagelijks werk Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe beglazing geplaatst dient te worden. Van brandvertragende en inbraakvertragende beglazing tot isolatieglas, wij plaatsen het allemaal.

02

AGC Glashandel Roosendaal
Belder 11, Roosendaal
Tel: 0165 - 572 072

 Roosendaal
(+4km)

02

Extra informatie:
Wereldwijd de grootste en duurzaamste glasproducent AGC Glass Europe produceert en verwerkt vlakglas voor de bouwsector. AGC Glass Europe is de Europese tak van AGC Asahi Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld. Alle entiteiten van AGC hanteren dezelfde vier kernwaarden om de Missie Vooruitzien, bouwen aan een wereld met meer glans te vervullen. Innovatie & Operationele uitmuntendheid, Diversiteit, Milieu en Integriteit.

03

Den Ouden Schilderwerken
Nucleonweg 24, Roosendaal
Tel: 0165-399886

 Roosendaal
(+3km)

03

Extra informatie:
Glasscherven brengen geen geluk Glaswerkzaamheden van Den Ouden Schilderwerken Glaswerkzaamheden Den Ouden Schilderwerken is erkend glaszetter en specialist in alle soorten beglazingen. Wij repareren & vervangen glas voor zowel particulieren als bedrijven. Op het gebied van glas kunnen wij uiteenlopende werkzaamheden verrichten. Een glaszetter kan ingeschakeld worden voor werkzaamheden zoals het zetten van isolatieglas, veiligheidsglas, glas in lood, brandwerend glas.

04

Liebreks Vastgoedonderhoud
Vlierwerf 13, Roosendaal
Tel: 0165-583258

 Roosendaal
(+4km)

04

Extra informatie:
Beglazing Liebreks Vastgoedonderhoud heeft verschillende soorten beglazing in het assortiment. Of u nu op zoek bent naar enkele beglazing of op maat geleverd isolatieglas voor een compleet woonhuis of bedrijfspand, u kunt het aan ons overlaten. Wij zijn een erkend glaszettersbedrijf en dat houdt in dat we u het volgende kunnen garanderen: ...

05

Bouwbedrijf Ren
Actief in Roosendaal
Tel: 06-29001204

 Wouw
(+5km)

05

Certificering / branche organisatie:
Lid van Bouwend Nederland

Extra informatie:
Bouwbedrijf René de Jong… tot in de puntjes Je kunt er als opdrachtgever vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is als bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Bouwbedrijf René de Jong in de Biezenstraat uit Wouw. Kwaliteit, vakmanschap en service staat hoog in het vaandel bij het door René en zijn vrouw Ilse professioneel geleide bedrijf, waarvan het werkgebied voornamelijk in West-Brabant ligt, maar als het nodig is ook daarbuiten.

06

HvZ schilderwerken
Actief in Roosendaal
Tel: 0165-567119

 Oud gastel
(+4km)

06

Extra informatie:
HvZ Schilderwerken Glaswerken HvZ Schilderwerken is bekwaam in het plaatsen van zowel enkel glas als dubbelglas. Soorten beglazing waar wij veel mee werken: -Isolerende beglazing -Enkele beglazing -Gelaagde beglazing -(doorvalbeveiliging) -Brandwerende beglazing -Dakbeglazing -Zonwerende beglazing ...

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Roosendaal of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Roosendaal en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×