logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Roosendaal


Overzicht glaszetters Roosendaal

 
 
Glaszetter
Plaats
01

FVP Glas
Amethistdijk 187, Roosendaal
Tel: 0165-546511
Jaren werkzaam: 21 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+2km)

01

Extra informatie:
FVP Glas is een begrip in Brabant als het gaat om glasservice. We zijn een betrouwbare partner voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Het uitvoeren van beglazingen in nieuwbouw, onderhoud en renovatie is ons dagelijks werk Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe beglazing geplaatst dient te worden. Van brandvertragende en inbraakvertragende beglazing tot isolatieglas, wij plaatsen het allemaal.

02

AGC Glashandel Roosendaal
Belder 11, Roosendaal
Tel: 0165 - 572 072

 Roosendaal
(+4km)

02

Extra informatie:
Wereldwijd de grootste en duurzaamste glasproducent AGC Glass Europe produceert en verwerkt vlakglas voor de bouwsector. AGC Glass Europe is de Europese tak van AGC Asahi Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld. Alle entiteiten van AGC hanteren dezelfde vier kernwaarden om de Missie Vooruitzien, bouwen aan een wereld met meer glans te vervullen. Innovatie & Operationele uitmuntendheid, Diversiteit, Milieu en Integriteit.

03

Den Ouden Schilderwerken
Nucleonweg 24, Roosendaal
Tel: 0165-399886

 Roosendaal
(+3km)

03

Extra informatie:
Glasscherven brengen geen geluk Glaswerkzaamheden van Den Ouden Schilderwerken Glaswerkzaamheden Den Ouden Schilderwerken is erkend glaszetter en specialist in alle soorten beglazingen. Wij repareren & vervangen glas voor zowel particulieren als bedrijven. Op het gebied van glas kunnen wij uiteenlopende werkzaamheden verrichten. Een glaszetter kan ingeschakeld worden voor werkzaamheden zoals het zetten van isolatieglas, veiligheidsglas, glas in lood, brandwerend glas.

04

Liebreks Vastgoedonderhoud
Vlierwerf 13, Roosendaal
Tel: 0165-583258

 Roosendaal
(+4km)

04

Extra informatie:
Beglazing Liebreks Vastgoedonderhoud heeft verschillende soorten beglazing in het assortiment. Of u nu op zoek bent naar enkele beglazing of op maat geleverd isolatieglas voor een compleet woonhuis of bedrijfspand, u kunt het aan ons overlaten. Wij zijn een erkend glaszettersbedrijf en dat houdt in dat we u het volgende kunnen garanderen: ...

05

Schepers Glaszet- en Klusbedrijf
Hulsdonksestraat 153, Roosendaal
Jaren werkzaam: 29 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+2km)

05

Extra informatie:
Glaszetten, alsmede klusbedrijf in de ruimste zin.

06

Glasservice de Jong
Klaproosberg 53, Roosendaal
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+3km)

06

07

Diamant Glas
Edisonstraat 78, Roosendaal
Jaren werkzaam: 24 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+2km)

07

Extra informatie:
Leveren en plaatsing van alle soorten beglazing.


Glaszetters Roosendaal

Als je een raam wilt vervangen in Roosendaal, zijn hier enkele stappen die je kunt volgen:

Meet het raam op: Meet zorgvuldig het bestaande raam op om de juiste afmetingen te bepalen. Noteer de breedte, hoogte en diepte van het raam, evenals andere relevante details zoals het type glas dat je wilt gebruiken.

Zoek naar glaszetters in Roosendaal: Gebruik online zoekmachines of lokale bedrijvengidsen om glaszetters in Roosendaal te vinden. Kijk naar hun ervaring, klantbeoordelingen en portfolio van eerdere projecten om een weloverwogen beslissing te nemen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van het raam. Geef de exacte afmetingen en andere specifieke vereisten door, zodat de glaszetters een nauwkeurige offerte kunnen opstellen.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die ze aanbieden. Let ook op eventuele garanties die de glaszetters bieden.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan jouw behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, betalingsvoorwaarden en andere specifieke vereisten die je hebt.

Bereid de ruimte voor: Zorg ervoor dat de ruimte rondom het raam vrij is van obstakels en meubels. Dit vergemakkelijkt het werk van de glaszetter en minimaliseert het risico op schade aan je eigendommen.

Laat het raam vervangen: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter naar je huis in Roosendaal komen om het raam te vervangen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders regelt die toegang kan verschaffen tot de ruimte waarin het raam vervangen moet worden.

Betaling en garantie: Na de installatie zal de glaszetter je informeren over de betalingsprocedure. Zorg ervoor dat je alle betalingen volgens afspraak verricht. Vraag ook naar de garantie op het vervangen raam, zodat je bij eventuele problemen op de hoogte bent van de dekking.

TIPTip: Het is belangrijk om met een professionele glaszetter samen te werken om ervoor te zorgen dat het raam correct wordt vervangen en aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet. Neem de tijd om een ervaren en betrouwbare glaszetter te vinden die geschikt is voor jouw specifieke behoeften.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Roosendaal of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Roosendaal en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×