logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Rosmalen


Overzicht glaszetters Rosmalen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bram van Iersel Schilderwerken
Dommelborch 34, Rosmalen
Tel: 06 1998 5770
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Rosmalen
(+1km)

01

Extra informatie:
Glas service Bespaar direct energie met HR++ ramen HR++ ramen zijn dé manier van energie besparen zonder dat je op comfort hoeft in te leveren. Deze ramen hebben een aantal speciale eigenschappen: ze zijn namelijkextra isolerend, waardoor er minder warmte naar buiten kan ontsnappen. Dit betekent dat het comfortabeler is in huis.

02

Glasservice Noord
Actief in Rosmalen
Tel: 073-6417439
Jaren werkzaam: 26 jaar
3
werknemers

 's-hertogenbosch
(+4km)

02

Extra informatie:
Glasservice Noord : Al sinds 50 jaar een gerenommeerd bedrijf in het snel en vakkundig herstellen van glasschade in de regio groot ‘s-Hertogenbosch. Glasatelier van Opdorp: Glasmeester Joost van Opdorp maakt voor u bijzondere glasobjecten op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een unieke glas-in-lood-decoratie, het plaatsen van een hardglazendeur ter verfraaiing van het interieur of het repareren van een glazen meubel.

03

Timmermans Schilder- & Glaswerken
Actief in Rosmalen
Tel: 073-6440036
Jaren werkzaam: 25 jaar
1
werknemer

 's-hertogenbosch
(+4km)

03

Extra informatie:
Timmermans Schilder & Glaswerken is specialist in schilder- en renovatiewerken voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Reeds vele jaren is Timmermans Schilder & Glaswerken actief in het schildersvak. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een professionele en adequate wijze werk van hoogstaande en duurzame kwaliteit te leveren. De leidraad is dat onze klant tevreden moet zijn.

04

Glaslicht
Actief in Rosmalen
Tel: 06- 166 738 56
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 's-hertogenbosch
(+5km)

04

Extra informatie:
Glaslicht is Gertjan van Beijnum Ik ontwerp graag nieuwe ramen, maar met evenveel plezier en passie maak ik traditioneel en authentiek glas in lood. Het restaureren, ontwerpen, maken en plaatsen van glas in lood panelen is een geweldig mooi beroep. Door het eeuwenoude glas in lood ambacht te combineren met mijn grote interesse in het kunstenaarschap ontwerp ik verrassende glas in lood ramen in samenspraak met de klant.

05

Schoonenberg Glazenier
Actief in Rosmalen
Tel: 073 612 49 79
Jaren werkzaam: 33 jaar
2
werknemers

 's-hertogenbosch
(+3km)

05

Extra informatie:
Welkom bij dé specialist in glas in lood in Den Bosch Schoonenberg Glazenier is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van verschillende soorten glas, zoals glas in lood. Als glazenier houdt onze familie Schoonenberg zich bezig met het ontwerpen en maken van glas in lood en glas in koper.

06

Wits Zuid BV schilderwerken
Actief in Rosmalen
Tel: 073-6414055

 's-hertogenbosch
(+3km)

06

07

Franken Van den Broek schilderwerken
Actief in Rosmalen
Tel: 06-29571599

 's-hertogenbosch
(+3km)

07

08

Broers Schilders en Afwerkingsbedrijf
Actief in Rosmalen
Tel: 073-6143678

 's-hertogenbosch
(+4km)

08


Glaszetters Rosmalen

Als u een gebroken ruit in Rosmalen wilt laten vervangen, kunt u de volgende stappen volgen:

Zoek een glasbedrijf: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Rosmalen of in de nabije omgeving. U kunt online zoeken naar lokale glasbedrijven, vragen aan buren, vrienden of familie voor aanbevelingen, of lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Neem contact op en geef de details door: Neem contact op met het gekozen glasbedrijf en geef hen de details van de gebroken ruit, zoals de afmetingen en eventuele speciale vereisten (bijvoorbeeld veiligheidsglas of isolerend glas).

Vraag om een offerte: Vraag het glasbedrijf om een offerte op te stellen voor het vervangen van de gebroken ruit. Zorg ervoor dat de offerte de kosten van het glas, de installatie en eventuele andere benodigde materialen omvat.

Planning en installatie: Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, kunt u een afspraak maken voor de installatie. Zorg ervoor dat u duidelijke afspraken maakt over de datum, tijd en duur van de installatie. Het glasbedrijf zal de gebroken ruit verwijderen en het nieuwe glas op professionele wijze installeren.

TIPTip: Het is belangrijk om een professioneel glasbedrijf in te schakelen voor het vervangen van een gebroken ruit, omdat dit ervoor zorgt dat de installatie correct en veilig wordt uitgevoerd. Het glasbedrijf kan u ook adviseren over het juiste type glas dat geschikt is voor uw specifieke behoeften en budget.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Rosmalen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Rosmalen en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×