logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Rossum (GE)


Overzicht glaszetters Rossum (GE)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasservice Glorius
Beatrixstraat 2, Rossum
Tel: 06 22 82 48 36

 Rossum
(+1km)

01

Extra informatie:
GLASSERVICE GLORIUS Gespecialiseerd in glas Glasservice Glorius houdt zich voornamelijk bezig met het leveren en plaatsen van de meest voorkomende glassoorten. Ook kunnen wij het herstel van uw glasschade verzorgen, wij hebben echter geen 24-uurs service. Zie “Onze producten” wat wij u allemaal aan glas en aanverwante artikelen kunnen leveren,

02

Schildersbedrijf Poulisse
Actief in Rossum (GE)
Tel: 0418-632223
Jaren werkzaam: 17 jaar
10
werknemers

 Velddriel
(+4km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf Poulisse Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Of het nu gaat om schilderwerk, behangen of het plaatsen van glas. Moderne technieken zoals spuiten en het repareren van houtrot is voor ons dagelijks werk. Wilt u eens kennismaken of heeft u vragen neem dan contact met ons op.

03

Glas & Verf van Maastrigt
Actief in Rossum (GE)
Tel: 0418-512330

 Zaltbommel
(+6km)

03

Extra informatie:
Glasservice, vakkundig en snel Glasservice is van oudsher ons specialisme. En dat we daar goed in zijn blijkt wel uit de vaste servicecontracten die we hierin hebben met diverse woningcorporaties binnen de regio’s Bommelerwaard en ‘s-Hertogenbosch. Maar ook voor particulieren staan we graag paraat. Niets zo vervelend als een kapotte ruit in uw woning of bedrijfsruimte. Los van de schade komt hierbij ook de veiligheid in het gedrang.

04

Glasservice Noord
Actief in Rossum (GE)
Tel: 073-6417439

 's-hertogenbosch
(+8km)

04

Extra informatie:
Glasservice Noord : Al sinds 50 jaar een gerenommeerd bedrijf in het snel en vakkundig herstellen van glasschade in de regio groot ‘s-Hertogenbosch. Glasatelier van Opdorp: Glasmeester Joost van Opdorp maakt voor u bijzondere glasobjecten op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een unieke glas-in-lood-decoratie, het plaatsen van een hardglazendeur ter verfraaiing van het interieur of het repareren van een glazen meubel.

05

Bram van Iersel Schilderwerken
Actief in Rossum (GE)
Tel: 06 1998 5770

 Rosmalen
(+9km)

05

Extra informatie:
Glas service Bespaar direct energie met HR++ ramen HR++ ramen zijn dé manier van energie besparen zonder dat je op comfort hoeft in te leveren. Deze ramen hebben een aantal speciale eigenschappen: ze zijn namelijkextra isolerend, waardoor er minder warmte naar buiten kan ontsnappen. Dit betekent dat het comfortabeler is in huis.

06

Schoonenberg Glazenier
Actief in Rossum (GE)
Tel: 073 612 49 79

 's-hertogenbosch
(+11km)

06

Extra informatie:
Welkom bij dé specialist in glas in lood in Den Bosch Schoonenberg Glazenier is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van verschillende soorten glas, zoals glas in lood. Als glazenier houdt onze familie Schoonenberg zich bezig met het ontwerpen en maken van glas in lood en glas in koper.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Rossum (GE) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Rossum (GE) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×