logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Roswinkel


Overzicht glaszetters Roswinkel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bert Beijering Schilderwerken
Roswinkelerkanaal NZ 20, Roswinkel
Tel: 06-20613235
Jaren werkzaam: 22 jaar
1
werknemer

 Roswinkel
(+1km)

01

Extra informatie:
Bert Beijering levert voor zowel bedrijven als particulieren schilder- en afwerkwerkzaamheden. Binnen- en buiten schilderwerk, glas plaatsen en behangen. Met vele jaren ervaring in industriële schilderwerken werkt Bert Beijering aan uw projecten of object. Door te werken met alléén goede kwaliteit producten en verf wordt de beste kwaliteit behaald.

02

Schuur Schilderwerken
Actief in Roswinkel
Tel: 0591-613951
Jaren werkzaam: 10 jaar
10
werknemers

 Emmen
(+11km)

02

Certificering / branche organisatie:
ISO normering ISO 9001 AF-Erkende Schilder.

Extra informatie:
Schuur-Schilderwerken draagt bij aan goed onderhoud. Goed onderhoud van gebouwen en kantoren is een investering in de toekomst. Veel opdrachtgevers kiezen voor het voorjaar en de zomer om hun schilder- en onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren. En dat is eigenlijk jammer. Want schilder- en onderhoudswerk kan het hele jaar door worden uitbesteed. Een betere spreiding hiervan is niet alleen qua techniek en kwaliteit heel goed mogelijk, maar levert u ook aantoonbaar voordeel op.

03

Sanders Emmen
Actief in Roswinkel
Tel: 0591-617976
Jaren werkzaam: 88 jaar

 Emmen
(+12km)

03

Extra informatie:
24/7 Herstel glasschade Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kapotte ruit in je woonkamer? Of een etalageruit die is beschadigd? Er is niets vervelender dan glasschade aan je huis of bedrijfspand. Sanders beschikt over een eigen glasservice die 24 uur per dag voor je klaarstaat, 7 dagen per week. Dus neem contact op als je glasschade hebt. We lossen de schade snel en goed voor je op en brengen indien nodig een noodvoorziening aan.

04

Bakker Schilderwerken
Actief in Roswinkel
Tel: 0591-318534

 Nieuw-dordrecht
(+13km)

04

Extra informatie:
Glaswerk Bakker Schilderwerken kan o.a. breukglas, enkel glas en thermopane glas in verschillende soorten en uitvoeringen leveren. In hoofdzaak voeren wij glaswerkzaamheden uit voor bedrijven, woningbouwverenigingen, verzekeringsmaatschappijen en niet te vergeten de particuliere markt. Wij leveren hoofdzakelijk van Saint Roch glas: Thermopane glas en HR++.

05

Schildersbedrijf Lambers
Actief in Roswinkel
Tel: 06-54215388
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Klazienaveen
(+14km)

05

Extra informatie:
Schildersbedrijf Lambers is gevestigd te klazienaveen en verricht diverse soorten schilderwerk, glasservice en wandafwerking. Met een klein bedrijf zoals deze kunt u altijd verzekerd zijn van een persoonlijke aandacht. Een uitgebreide klantenkring kiest daarom al jaren voor ons bedrijf en deze kring willen wij graag uitbreiden met u als mogelijke nieuwe klant . Hoofdzakelijk werken wij voor particulieren maar wij werken ook voor monumentenzorg en bedrijven.

06

Schnoing Schilderwerken
Actief in Roswinkel
Tel: 0591315481

 Klazienaveen
(+16km)

06

Extra informatie:
Beglazing Glas is er in vele soorten en wordt toegepast voor allerlei doeleinden. Schnoing schilderwerken is uw specialist die u met raad en daad van dienst kan zijn. Wilt u een voor uw situatie deskundig advies? Neemt u dan even contact met ons op! Een greep uit het glasassortiment dat Schnoing Schilderwerken u kan leveren: -Float glas -Isolerende beglazingen (in vele combinaties) -H.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Roswinkel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Roswinkel en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×