logo
glaszetter achtergrond

Glashandel Markenstein

Glashandel Markenstein

Glashandel Markenstein
Aluminiumstr 4, Rotterdam
Tel: 010-4553855

Extra informatie

Uw glashandel in Rotterdam en omstreken

Markenstein Glashandel BV in Rotterdam levert sinds jaar en dag alle glasproducten die u maar kunt bedenken, variërend van doodnormaal enkel vlakglas tot de meest isolerende HR++ soorten glas. Daarnaast bieden wij een uitgebreide dienstverlening op het gebied van schadeherstel voor thuis en bedrijf, 24 uur per dag en 7 dagen per week!

Voor al uw glasproducten komt u naar onze glashandel in Rotterdam. En als wij het niet hebben liggen kunnen we het altijd maken. Figuurglas, een prachtige glazen deur, glas in lood projecten, glazen keukenachterwand of douchewand… onze professionals maken alles keurig op maat!

Markenstein Glashandel BV is sinds jaar en dag een bekende naam in Rotterdam en die naam houden wij graag eer aan. U bent bij ons gegarandeerd van het beste glas advies, kwaliteit productie en professionele plaatsing.

Wij zien in elke opdracht een uitdaging, groot of klein. Reparatie van een
enkele ruit, plaatsen van een douchewand of vervangen van alle beglazing in de woning, wij klaren de klus.

Diensten

  • Plaatsen van glas / glaszetter
  • Reparatie / herstel
  • Ruit reparatie / glas reparatie

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glashandel Markenstein