logo
glaszetter achtergrond

Glasindustrie van Putten B.V.

Glasindustrie van Putten B.V.

Glasindustrie van Putten B.V.
Strickledeweg 90, Rotterdam
Tel: 010 – 4151466

Extra informatie

Over ons

Glasindustrie van Putten B.V. is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 70 jaar gevestigd is in Rotterdam. Voor onze vakkundige en ervaren werknemers staat kwaliteit hoog in het vaandel en is het werken met precisie geen probleem. Over de jaren hebben wij ons machinepark vernieuwd met als laatste aanwinst de computer gestuurde snijmachines. Door onze moderne snijtafels
zijn wij in staat om elke glassoort CNC op maat te snijden.

U bent daarom bij ons aan het juiste adres voor elke glasoplossing op maat, wij snijden het glas uiterst nauwkeurig maar vooral snel en voordelig op maat. Door onze ruime voorraad van verschillende glassoorten, variërend van 2 tot 19 mm dik, kunnen wij elke dikte blank float (gewoon) glas uit voorraad leveren. Daarnaast beschikken wij ook over elke dikte gelaagd glas, verschillende soorten verzilverd glas (spiegels), draadglas, figuurglas en gekleurd glas.

Naast het slijpen, snijden en bewerken van glas, hebben wij ons ook gespecialiseerd in het leveren van complete producten op maat. Denk hierbij aan glazen deuren, douchewanden, keukenwanden en balustraden. U kunt dit op maat bij ons bestellen, maar wij beschikken ook over de mogelijkheid om langs te komen om de situatie op te meten en het glas te plaatsen.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glasindustrie van Putten B.V.