logo
glaszetter achtergrond

Ooster Glashandel

Ooster Glashandel

Ooster Glashandel
Veldkersweg 35, Rotterdam
Tel: 010-4185188
Kvk: N4056031

Extra informatie

Dé glashandel in Rotterdam en omstreken

Ooster Glashandel Rotterdam is al ruim 70 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Snel en volgens afspraak is voor onze klanten vanzelfsprekend.

Onze glashandel is opgericht in 1939 en levert en monteert alle soorten glas met een gemotiveerd team van vakkundige glaszetters. In haar bestaan is onze glashandel uitgegroeid tot een van de grootste in regio Rotterdam! Wij zien in elke opdracht een uitdaging, groot of klein.

Reparatie van een enkele ruit, plaatsen van een glazen douchewand of vervangen van alle beglazing in de woning of bedrijfspand, wij klaren de klus.

Ooster Glashandel in Rotterdam is door de jaren heen hard gegroeid, maar heeft haar klantgerichte, persoonlijke benadering nooit uit het oog verloren. Hoewel wij met ons moderne machinepark de grootste hoeveelheid orders verwerken, zijn wij het ambachtelijk snij- en plaatswerk nog niet verleerd.

U bent van harte welkom op de Veldkersweg 35 te Rotterdam (Industrieterrein Schiebroek) voor een glashelder advies. U kunt met onze glashandel contact opnemen via 010-4185188 of stuur een email naar verkoop@oosterglas.nl.

Bespaar met dubbelglas op uw energierekening én verbeter het milieu

Dubbelglas is ideaal om te besparen op uw energierekening. Doordat dubbelglas is voorzien van twee ruiten met daartussen een luchtlaagje, wordt er minder energie doorgelaten. En dat zorgt er dan weer voor dat u minder hoeft te stoken. Daarnaast houdt dubbelglas geluid van buitenaf extra tegen waardoor u minder overlast heeft.

Dubbelglas is een verzamelnaam voor allerlei verschillende isolerende glassoorten. Deze verschillende soorten dubbelglas zijn:

•Gewoon dubbelglas
•Hoog Rendement (HR)+ glas
•Hoog Rendement (HR)++ glas

Let op dat niet ieder kozijn geschikt is voor de plaatsing van HR++ glas. Bij een oude woning dient het kozijn vaak te worden aangepast of vervangen bij een plaatsing van een HR++ ruit.

Besparend effect van dubbelglas

Als u enkel glas in uw huis heeft gaat er veel warmte energie verloren. Enkel glas is inefficiënt en het kost u ook onnodig geld. Indien u kiest voor dubbelglas, HR, HR+ of HR++ glas, is dit een duurzame investering. Het kost u geld, maar in een aantal jaar heeft u het weer ruim terugverdiend als u uitrekent hoeveel het u qua stookkosten bespaard. U bespaart al gauw €350 per jaar als u uw enkelglas laat vervangen door dubbelglas!

Naast het feit dat het u scheelt in uw portemonnee, betekent een lagere gasrekening ook een positieve bijdrage aan het milieu. Hoeveel u jaarlijks bespaart hangt af van het soort glas en het vertrek. In een ruimte waar u weinig stookt bespaart u ook minder. Daarnaast hangt het ook af van uw stookgedrag en het aantal uur dat u gemiddeld thuis bent.

Maar hoe dan ook, ondanks dat dubbelglas een investering is bespaart u op de lange termijn geld en is het ook nog eens voor het milieu. U zult merken dat de warmte langer in uw huis blijft hangen dan dat het zou doen met enkel glas.

Voor uw glas reparatie in Rotterdam

Glasschade komt vaak onverwachts en ongevraagd. In zo’n geval wilt u natuurlijk dat de schade zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Bij Ooster Glashandel bent u dan aan het juiste adres voor al uw glas reparatie, wij zorgen ervoor dat de schade zo spoedig en deskundig mogelijk wordt gerepareerd.

Al 70 jaar de glas reparatie expert van Rotterdam

Ooster Glashandel Rotterdam biedt al 70 jaar lang haar glas reparatie diensten aan. Onze vakmannen staan dag en nacht, op ieder moment, voor u klaar. Indien er een nieuwe ruit geplaatst moet worden, meten wij snel de maten op om een nieuwe ruit te leveren. In geval van nood wordt er een tijdelijke oplossing geboden in de vorm van blinderen of de schade wordt afgeplakt met een noodruit. U bent dan snel met uw glas reparatie geholpen, u hoeft zich geen zorgen meer te maken, en er zal zo snel mogelijk voor een definitieve oplossing worden gezorgd.

Wij staan voor iedere klus klaar

U kunt ons bellen voor alle situaties, wij leveren onze diensten namelijk aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Dus of nu uw huis, winkel of bedrijfspand glasschade heeft, onze glas reparatie dienst staat voor u klaar.

Diensten

  • 24/7 Glasherstel
  • Glasbewerking
  • Glasschade

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Ooster Glashandel