logo
glaszetter achtergrond

Rotterdamsche Glas Centrale

Rotterdamsche Glas Centrale

Rotterdamsche Glas Centrale
Zestienhovensekade 162/166, Rotterdam
Tel: 010-4153888

Extra informatie

Landelijke Glas Centrale (Rotterdamsche Glas Centrale BV) is een van de toonaangevende leveranciers van ramen en deuren voor winkels, kantoorpanden en woningen. Het bedrijf bestaat al sinds 1932 en werkt vanuit ons kantoor in Rotterdam met een dekkingsgebied voor heel Nederland en welke zich - sinds 2013 - tevens uitstrekt tot in delen van België en Duitsland. In onze fabriekshallen - met een totale oppervlakte van 9000m² - huisvesten wij gevarieerde machines voor de bewerking van glas, waaronder een dubbel/triple isolatieglas produktielijn. Ons bedrijf heeft een zeer uitgebreide voorraad van allerlei glassoorten en kunnen zeer snel diverse glassoorten uit voorraad leveren en plaatsen.

Onze voorraad beperkt zich niet tot enkel glas, ook gespecialiseerde producten zoals: inbraakvertragend glas, kogelwerend glas, explosiewerend glas en kwartsglas.

Zo is de Landelijke Glas Centrale gevraagd om de ruit te vervangen voor Vicks, de ijsbeer van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Deze ruit diende speciaal gefabriceerd te worden in een gehard/gelaagde uitvoering. De afmetingen van de ruit waren 450cm x 200cm, 85mm dikte met een gewicht van bijna 1,8ton. De ruit is vervangen met een speciaal daarvoor aangeschafte zuiger om dit gewicht te kunnen tillen.

24-uur Service

Sinds jaren heeft LANDELIJKE GLAS CENTRALE een 24-uurs glasservice, dit betekent dat wij 365 dagen per jaar 24 uur per dag bereikbaar zijn voor het aanbrengen van noodvoorzieningen bij inbraakschade en/of andere calamiteiten. Om onze klanten nog beter dienst te kunnen zijn is de 24-uurs glasservice uitgebreid naar België (tot Brussel) en een gedeelte van Duitsland. Vooral grootwinkelbedrijven maken al jaren gebruik van deze service. Alle meldingen komen centraal binnen op ons kantoor in Rotterdam, alle medewerkers worden van hieruit aangestuurd en de schadeafhandeling wordt ook van hieruit gecoördineerd. Het grootste voordeel hiervan is dat alles via één centraal punt geregeld wordt. Bij inbraak en/of calamiteiten wordt de schade gemeld via ons telefoonnummer +31(0)88-665 6000* De aangestuurde monteur is binnen 1 uur op het schadeadres aanwezig. Hij brengt een noodafdichting aan van hout of glas en meet direct de afmetingen op van de ruit en bepaalt welk glas het is. De eerstvolgende werkdag na ontvangst van de melding wordt, indien mogelijk, weer een nieuwe ruit geplaatst. Door onze grote voorraad is het mogelijk zowel enkel floatglas als gelaagd tot kogelwerend glas de eerstvolgende werkdag te herplaatsen. Isolatieglas wordt binnen 1 week vervangen, indien nodig wordt tijdens de productietijd van het isolatieglas een noodruit geplaatst. Dit is een enkel glas of gelaagde ruit naar keuze, welke tijdelijk geplaatst wordt zodat het aanzicht weer netjes is.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Rotterdamsche Glas Centrale