logo
glaszetter achtergrond

Schieglas BV

Schieglas BV

Schieglas BV
Hongkongstraat 15, Rotterdam

Extra informatie

Over ons

Bij Schieglas BV bent u aan het juiste adres voor het bestellen van uw glas. Gevestigd in het makkelijk bereikbare bedrijvenpark Noord-West in Rotterdam zijn wij al sinds 1988 een vertrouwd leverancier van verschillende soorten gelaagd glas voor zowel bedrijf als particulier. Dankzij ons wereldwijde netwerk en in-house snijtafel kunnen we extra snel en tegen scherpe prijzen een breed assortiment leveren.

Met cumulatief meer dan 40 jaar aan ervaring, kennis van zaken en ruime glasvoorraad kunnen wij aan iedere vraag op het gebied van glas voldoen. Tevens geven wij u graag advies over de juiste glas toepassing. Heeft u vragen over glas, wilt u een vrijblijvende offerte of glas bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.