logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Ruinen

Overzicht glaszetters Ruinen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Martijn Hut
Hees 32, Ruinen
Tel: 0522-472820

 Ruinen
(+2km)

01

Extra informatie:
Schildersbedrijf Martijn Hut is al jaren een betrouwbaar schildersbedrijf uit Ruinen. Hierbij staan heldere afspraken en een goed contact met de klant centraal. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in zowel opdrachten voor particulieren als voor bedrijven. Wij verzorgen het binnenschilderwerk en het buitenschilderwerk van uw woning. Ook kunnen wij uw glas plaatsen, badkamer kitten en uw wanden afwerken, met bv. behang, glasvezel. Wij pakken elke opdracht professioneel aan en garanderen u uiter

02

Service Glasherstel Regio Fluitenberg
Actief in Ruinen
Tel: 0528-711273

 Fluitenberg
(+8km)

02

Extra informatie:
Service Glasherstel is het grootst landelijk dekkend netwerk van glasherstelbedrijven in Nederland. Meer dan 160 glasbeladen wagens herstellen schades voor woningbouwcorporaties, verzekeraars, gemeenten, scholen, winkelketens, particulieren en overige doelgroepen. Via onze eigen goed uitgeruste centrale meldkamer worden schades op de meest moderne wijze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar razendsnel uitgevoerd. Iedere glaswagen is voorzien van een werkplaats en een voorraad glas, zodat ter plekk

03

vd Belt Schilderwerken
Actief in Ruinen
Tel: 0521-342628

 Havelte
(+9km)

03

04

Unischilders BV Glasherstel
Actief in Ruinen
Tel: 0528-231810

 Hoogeveen
(+10km)

04

05

Westerbeek Schildersbedrijf
Actief in Ruinen
Tel: 0528-371591

 Zuidwolde
(+11km)

05

Extra informatie:
Een uniek familiebedrijf voor schilderwerk en verf “Wij zijn uw partner voor verf, schilderwerk, houtrenovatie en glaszetten. Laat u adviseren door onze medewerkers voor het beste resultaat. Meer dan 80 jaar ervaring ‘De verf zit in ons bloed’. Sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw zit de familie Westerbeek in de verf. Door vakmanschap en jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar. Ook voor verftechnische adviezen, kleuradviezen en onderhoudsschema’s.

06

De Glassmid
Actief in Ruinen
Tel: 0528-263649

 Hoogeveen
(+12km)

06

Bent u een glaszetter uit Ruinen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ruinen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×