logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > s-Gravenzande


Overzicht glaszetters s-Gravenzande

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Groenewegen Glashandel BV
Actief in s-Gravenzande
Tel: 0174-248557

 Monster
(+3km)

01

02

Westlandse Glashandel
Franklinstraat 1 A2, 's-gravenzande
Tel: 0174- 44 45 36

 's-gravenzande
(+2km)

02

Extra informatie:
Westlandse Glashandel en Slotenservice Flexibel en veelzijdig Al ruim 20 jaar werken wij met goed opgeleide glaszetters en slotenmakers, gericht op service en kwaliteit. Wij werken niet alleen voor particulieren, maar worden ook regelmatig door aannemers en schilders gevraagd. Daarbij richten wij ons vooral op Westland, Hoek van Holland en regio Den Haag.

03

Kaaij Schilders
Pastorielaan 5, 's-gravenzande
Tel: 0174-413198

 's-gravenzande
(+1km)

03

Extra informatie:
Erkend schilder Als u een schilders-, behangers- of glaszetters-bedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt. M.C. van der Kaaij Schilders is een erkend bedrijf op het gebied van kwaliteit en veiligheid (VCA). Ook zijn wij een erkend opleidingsbedrijf, wat de kwaliteit van onze werknemers ten goede komt. Wij zijn tevens aangesloten bij de Fosag.

04

Glashandel Isomeer B.V.
Actief in s-Gravenzande
Tel: 0174-213623

 Monster
(+3km)

04

Extra informatie:
G L A S H A N D E L I S O M E E R Sinds 1978 is Glashandel Isomeer op het gebied van glas een begrip in het Westland en omstreken voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Aannemers, timmerbedrijven, schilders, wooncorporaties alsmede particulieren kunnen bij ons terecht. Glashandel Isomeer levert en plaatst vakkundig verschillende glasproducten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

05

Glas- en Schildersbedrijf J. van den Ende
Actief in s-Gravenzande
Tel: 0174-212722

 Monster
(+3km)

05

Extra informatie:
Is uw glas aan vervanging toe? Er zijn verschillende redenen om glas te laten vervangen. Op korte termijn heeft dit meestal te maken met glasschade, na een ongeluk of inbraak. Op langere termijn zijn verouderde (lekke) ramen of een gebrek aan isolatie vaak een van de oorzaken. Wat uw reden ook is, bij aanschaf van nieuw glas is het belangrijk dat u de verschillende glassoorten op een rijtje zet en hieruit het meest geschikte product voor uw huis uitzoekt.

06

Glasatelier Oud Rijswijk
Woutersweg 83b, 's-gravenzande
Tel: ‘s-Gravenzande

 's-gravenzande
(+2km)

06

Extra informatie:
Uw glas in lood-specialist sinds 1975 Glasatelier Oud Rijswijk is gespecialiseerd in het maken van en de restauratie / reparatie van glas in lood. Wij leveren onze expertise aan particulieren en bedrijven in heel Nederland. Al 45 jaar dé specialist in glas in lood van Nederland! Glasatelier Oud Rijswijk is sinds de oprichting in 1975 expert op het gebied van hoogwaardig glas-in-lood.

07

Roel van der Meer Schilder
Willem van der Kaaijstraat 43, 's-gravenzande
Tel: 06-41557623

 's-gravenzande
(+1km)

07

Extra informatie:
Glaswerk Het leveren en plaatsen van alle soorten enkel en dubbele beglazing besteden wij uit. Wel kunt u hiervoor met ons contact opnemen, wij regelen dit graag voor u.

08

Schilder- en Afwerkbedrijf Peet Quak bv
Oostduinlaan 2, 's-gravenzande
Tel: 0174 418150

 's-gravenzande
(+1km)

08

Extra informatie:
Glaswerk Ruitschade of een gebrek aan isolatie? Wat uw reden ook is, een goed advies alsmede een goede plaatsing van nieuw glas voeren wij voor u uit. Er zijn veel verschillende soorten glas waaruit u kunt kiezen. U kunt zowel als particulier of zakelijk bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van onder andere: ...

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit s-Gravenzande of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats s-Gravenzande en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×