logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > s-Gravenzande


Overzicht glaszetters s-Gravenzande

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Groenewegen Glashandel BV
Actief in s-Gravenzande
Tel: 0174-248557
Jaren werkzaam: 85 jaar
3
werknemers

 Monster
(+3km)

01

02

Westlandse Glashandel
Franklinstraat 1 A2, 's-gravenzande
Tel: 0174- 44 45 36
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 's-gravenzande
(+2km)

02

Extra informatie:
Westlandse Glashandel en Slotenservice Flexibel en veelzijdig Al ruim 20 jaar werken wij met goed opgeleide glaszetters en slotenmakers, gericht op service en kwaliteit. Wij werken niet alleen voor particulieren, maar worden ook regelmatig door aannemers en schilders gevraagd. Daarbij richten wij ons vooral op Westland, Hoek van Holland en regio Den Haag.

03

Kaaij Schilders
Pastorielaan 5, 's-gravenzande
Tel: 0174-413198
Jaren werkzaam: 90 jaar
1
werknemer

 's-gravenzande
(+1km)

03

Extra informatie:
Erkend schilder Als u een schilders-, behangers- of glaszetters-bedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt. M.C. van der Kaaij Schilders is een erkend bedrijf op het gebied van kwaliteit en veiligheid (VCA). Ook zijn wij een erkend opleidingsbedrijf, wat de kwaliteit van onze werknemers ten goede komt. Wij zijn tevens aangesloten bij de Fosag.

04

Glashandel Isomeer B.V.
Actief in s-Gravenzande
Tel: 0174-213623
Jaren werkzaam: 32 jaar
6
werknemers

 Monster
(+3km)

04

Extra informatie:
G L A S H A N D E L I S O M E E R Sinds 1978 is Glashandel Isomeer op het gebied van glas een begrip in het Westland en omstreken voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Aannemers, timmerbedrijven, schilders, wooncorporaties alsmede particulieren kunnen bij ons terecht. Glashandel Isomeer levert en plaatst vakkundig verschillende glasproducten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.


Glaszetters s-Gravenzande

Als u glas wilt laten plaatsen in 's-Gravenzande, zijn er verschillende stappen die u kunt volgen om een geschikte glaszetter te vinden en het glas te laten installeren:

Zoek naar glaszetters in 's-Gravenzande: U kunt online zoeken naar glaszetters in 's-Gravenzande via directories of zoekmachines. Daarnaast kunt u ook aanbevelingen vragen aan vrienden, familie of buren die eerder glaswerk hebben laten plaatsen. Het is altijd handig om meerdere opties te overwegen om offertes en diensten te vergelijken.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om offertes. Geef duidelijk uw wensen en specificaties door, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele andere vereisten. Op basis van deze informatie kunnen de glaszetters u een prijsopgave geven.

Controleer referenties en ervaring: Het is belangrijk om de referenties en ervaring van de glaszetter te controleren voordat u een keuze maakt. Vraag naar eerdere projecten die ze hebben afgerond en vraag of ze gecertificeerd of erkend zijn in de glasindustrie.

Plan een inspectie en bespreek details: Nadat u een glaszetter heeft gekozen, kunt u een inspectieafspraak plannen. Tijdens de inspectie kan de glaszetter de situatie beoordelen, uw specifieke behoeften bespreken en de benodigde materialen bepalen. U kunt ook details bespreken zoals planning, betalingsvoorwaarden en garanties.

Laat het glas plaatsen: Na het akkoord gaan met de offerte en alle details te hebben besproken, kan de glaszetter beginnen met het plaatsen van het glas. Zorg ervoor dat u tijdens het proces open communiceert en eventuele vragen of zorgen met de glaszetter bespreekt.

Door deze stappen te volgen, kunt u een professionele glaszetter vinden en ervoor zorgen dat het glas op de juiste manier wordt geplaatst in 's-Gravenzande.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit s-Gravenzande of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats s-Gravenzande en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×