logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > s-Heerenberg


Overzicht glaszetters s-Heerenberg

 
 
Glaszetter
Plaats
01

R. Erdhuizen Verfwinkel en Glaszetter
Oude Doetinchemseweg 37a, 's-heerenberg
Tel: 0314 66 14 91

 's-heerenberg
(+1km)

01

Extra informatie:
Meer over glashandel R. Erdhuizen Bent u op zoek naar een glashandel bij u in de buurt met een groot assortiment kwaliteits glas? Kom dan eens langs bij R. Erdhuizen. Door het ruime aanbod vindt u altijd wel een type glas dat aansluit bij uw wensen. Hulp nodig met de plaatsing van een raam? Onze vakkundige glaszetter staat graag voor u klaar. Hij komt het gekozen glas op locatie op de juiste manier plaatsen.

02

Rosendaal SchilderGroep
Actief in s-Heerenberg
Tel: 0316-532350
Jaren werkzaam: 15 jaar
53
werknemers

 Beek
(+7km)

02

Extra informatie:
Beglazing Vaak is er bij schildersprojecten ook vraag naar beglazing. Rosendaal SchilderGroep is dagelijks bezig met het zetten van glas. Of het nu gaat om kleine of grote glasprojecten, onze professionele glaszetters komen graag bij u langs. Zij plaatsen op een veilige en professionele manier diverse soorten glas én in alle maten.

03

Benschop Glas
Actief in s-Heerenberg
Tel: 0314 - 344550

 Doetinchem
(+9km)

03

Extra informatie:
Over ons Specialist in isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel Benschop Glas is met bijna 50 jaar ervaring dè specialist op het gebied van isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel. Al sinds 1967 houdt Benschop Glas in Doetinchem zich bezig met de levering voor projecten van aannemers en schildersbedrijven. De laatste jaren zijn daar de glashandel en glasservice voor woningcorporaties bijgekomen.

04

Schildersbedrijf Henk Jansen
Actief in s-Heerenberg
Tel: 0315-681206
Jaren werkzaam: 91 jaar
3
werknemers

 Ulft
(+10km)

04

Extra informatie:
Sinds 1932 voor al uw schilderwerk binnen en buiten / en ook voor al uw glaswerkzaamheden , zoals HR++ isolatieglas / natuurlijk horen ook het behangwerk en verdere wandafwerking bij onze werkzaamheden / wij zijn een bedrijf met korte lijnen naar timmer metsel en loodgieterswerk / dus de afspraken zijn snel gemaakt / voor zowel particulieren als bedrijven

05

Paul Gieling Schilders & Glasbedrijf
Actief in s-Heerenberg
Tel: 0316-227272

 Didam
(+11km)

05

Extra informatie:
Glaswerk Als Erkend Glaszetbedrijf leveren wij een compleet pakket diensten. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Elk type glas heeft zijn eigen uitstraling. We geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. En wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

06

Jacobs Schildersbedrijf BV
Actief in s-Heerenberg
Tel: 0316-531466
Jaren werkzaam: 25 jaar
10
werknemers

 Didam
(+12km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf Jacobs Schildersbedrijf Jacobs BV kunt u voor velerlei klussen inschakelen. Wij zijn groot geworden met ons hoogstaande schilderwerk en zijn experts op het gebied van onderhoud en renovatie. Maar ook voor glasservice of behangwerk kunt u bij ons terecht. Wij hebben ervaring met zowel bestaande panden als nieuwbouw. Schildersbedrijf Jacobs BV is een familiebedrijf dat gevestigd is in Didam, Gelderland.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit s-Heerenberg of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats s-Heerenberg en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×