logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Sassenheim


Overzicht glaszetters Sassenheim

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van der Meer Multiglas
Industriekade 32, Sassenheim
Tel: 0252 221910
Jaren werkzaam: 29 jaar
7
werknemers

 Sassenheim
(+2km)

01

Extra informatie:
Vakmanschap in glas: Glasbedrijf van der Meer Multiglas is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glas voor bedrijven, aannemers en particulieren. Naast standaard beglazing zijn we gespecialiseerd in glas op maat. Of het nu gaat om het vervangen van een ruitje in een schuur, een glazen tafelblad op maat of de bekleding van een gevel; onze klanten krijgen, ongeacht de omvang van de opdracht, een op maat gesneden advies over de meest geschikte beglazing.

02

Marseille Schilders B.V.
Actief in Sassenheim
Tel: 0252-422629
Jaren werkzaam: >100 jaar
5
werknemers

 Lisse
(+4km)

02

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF-erkend

Extra informatie:
Marseille Schilders B.V. is al in 1834 opgericht als schildersbedrijf en heeft sindsdien een gevestigde naam opgebouwd in de bollenstreek en daarbuiten. Ons bedrijf is door de Koninklijke Vereniging FOSAG erkend met het AF-logo en benadrukt ons vakmanschap op het gebied van schilderwerken. Wij worden jaarlijks door een onafhankelijke organisatie daarom ook gecontroleerd op offertes en projecten in uitvoering.

03

Van Kesteren | Glaswerken
Actief in Sassenheim
Tel: 0252-211779
Jaren werkzaam: 88 jaar
48
werknemers

 Voorhout
(+3km)

03

Extra informatie:
Uw specialist sinds 1935 Isolatieglas N VAN Kesteren & Zn Voorhout BV is een schildersbedrijf, gevestigd in Voorhout. Sinds de oprichting in 1935 heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een van de grotere vakspecialisten in de regio. Maar liefst 45 schilders, behangers en glaszetters zijn dagelijks voor ons in touw.

04

Bader BV Glashandel & Schildersbedrijf
Actief in Sassenheim
Tel: 0252 372 863

 Noordwijkerhout
(+4km)

04

Certificering / branche organisatie:
NL Onderhoud AF

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor schilderwerken, glaswerken, behangwerken, verf, behang, tapijt, vloeren, gordijnen, raamdecoratie, shutters, autolakken, spuitbussen, spiegels, veiligheidsglas, deuren en professionele of doe het zelf materialen. Voor vakkundig werk moet u bij ons zijn! Ons team van gediplomeerde ervaren glaszetters heeft verstand van zaken en bezit uitgebreide vakkennis. Door de jarenlange ervaring kunnen zij uw werkzaamheden vakkundig uitvoeren.

05

Schildersbedrijf Leeflang
Actief in Sassenheim
Tel: 0252-419111
Jaren werkzaam: 41 jaar
10
werknemers

 Lisserbroek
(+5km)

05

Extra informatie:
Welkom bij M.D. Leeflang glas-en schilderwerken b.v. Wij zijn een bedrijf met een vaste personeels kern van 15 schilders werkzaam in onderhoud, renovatie en nieuwbouw door onze flexibiliteit zijn wij in staat om zowel grote als kleine opdrachten tot een goed einde te brengen. Wij schilderen net zo makkelijk bij u een plafond van de douche als dat wij grote nieuwbouw objekten realiseren. Onze werkzaamheden strekken zich uit in de gehele randstad en tot ver daarbuiten indien nodig.

06

Schilderwerken Cor Bader
Actief in Sassenheim
Tel: 0615006341

 Noordwijkerhout
(+4km)

06

07

Tint Schildersbedrijf
Actief in Sassenheim
Tel: 06 53485138

 Voorhout
(+2km)

07

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Sassenheim of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sassenheim en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×