logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Schagen


Overzicht glaszetters Schagen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Jac Vink B.V. De Schilder BV
Witte Paal 300, Schagen
Tel: 0224-213554

 Schagen
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend

Extra informatie:
De Glaswacht - Glasschade? Direct Actie! Glasschadebeheer voor al uw ruiten en verschillende glasconstructies De Glaswacht werkt door heel Noord-Holland voor veel verschillende opdrachtgevers. Particulieren, bedrijven, vastgoedbeheerders en verzekeraars kunnen bij de De Glaswacht terecht. Voor zowel figuurglas, dubbelglas als grote winkelpuien bent u bij ons aan het juiste adres. Glasschadebeheer vergt unieke kennis.

02

Druijf Schilderwerken
Actief in Schagen
Tel: 06-20882233

 Anna paulowna
(+9km)

02

Extra informatie:
Glaszetten Om u zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u bij ons ook terecht voor glaszet werkzaamheden. Zo gaan wij verder dan alleen het behandelen en schilderen van uw kozijnen. Dit doen we omdat wij begrijpen dat het handig is om alles bij één betrouwbare vakman onder te brengen. Bij Druijf Schilderwerken zijn we opgeleid om raamwerk professioneel te verwijderen, te vervangen én te zetten.

03

Glasbedrijf Swart
Actief in Schagen
Tel: 0223-644649

 Julianadorp
(+12km)

03

Extra informatie:
Glasbedrijf Swart is werkzaam in de kop van Noord Holland. Zowel voor particulieren, bedrijven en verzekering maatschappijen leveren wij 24-uurs service in glasreparaties. Bekijk onze producten via de website, staat iets niet op onze website? Neem gerust contact met ons op. Wij zullen altijd naar een oplossing toe werken. Glasbedrijf H.C. Swart Ons glasbedrijf is een familie bedrijf sinds 1935 wat verschillende generaties van vader op zoon is gegaan.

04

Schildersbedrijf SPECTRA
Actief in Schagen
Tel: 0226-316210

 Broek op langedijk
(+13km)

04

Extra informatie:
Glas plaatsen Plaatsen van alle soorten Enkelglas en Isolatieglas volgens de NEN normen. Restauratie van glas in loodramen.

05

Breed Schilderwerken
Actief in Schagen
Tel: 072-5719565

 Heerhugowaard
(+14km)

05

Extra informatie:
Glas en energiebesparing Nieuwe Subsidie op HR++ beglazing. Door middel van https://www.energiesubsidiewijzer.nl/ kunt u per locatie kijken welke subsidies aanwezig zijn. Er zijn diverse soorten glas. Afhankelijk van wensen en situatie. Met of zonder ventilatierooster en hardglazen klepraampjes. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van ...

06

Besseling glas & schilderwerken
Actief in Schagen
Tel: 0226 - 450868

 Obdam
(+15km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Schagen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Schagen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×