logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Schagen


Overzicht glaszetters Schagen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Jac Vink B.V. De Schilder BV
Witte Paal 300, Schagen
Tel: 0224-213554
Jaren werkzaam: 67 jaar
17
werknemers

 Schagen
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend

Extra informatie:
De Glaswacht - Glasschade? Direct Actie! Glasschadebeheer voor al uw ruiten en verschillende glasconstructies De Glaswacht werkt door heel Noord-Holland voor veel verschillende opdrachtgevers. Particulieren, bedrijven, vastgoedbeheerders en verzekeraars kunnen bij de De Glaswacht terecht. Voor zowel figuurglas, dubbelglas als grote winkelpuien bent u bij ons aan het juiste adres. Glasschadebeheer vergt unieke kennis.

02

Rickzter in glas
de Vaart 40, Schagen
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Schagen
(+1km)

02

03

Druijf Schilderwerken
Actief in Schagen
Tel: 06-20882233

 Anna paulowna
(+9km)

03

Extra informatie:
Glaszetten Om u zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u bij ons ook terecht voor glaszet werkzaamheden. Zo gaan wij verder dan alleen het behandelen en schilderen van uw kozijnen. Dit doen we omdat wij begrijpen dat het handig is om alles bij één betrouwbare vakman onder te brengen. Bij Druijf Schilderwerken zijn we opgeleid om raamwerk professioneel te verwijderen, te vervangen én te zetten.

04

Glasbedrijf Swart
Actief in Schagen
Tel: 0223-644649
Jaren werkzaam: 28 jaar
1
werknemer

 Julianadorp
(+12km)

04

Extra informatie:
Glasbedrijf Swart is werkzaam in de kop van Noord Holland. Zowel voor particulieren, bedrijven en verzekering maatschappijen leveren wij 24-uurs service in glasreparaties. Bekijk onze producten via de website, staat iets niet op onze website? Neem gerust contact met ons op. Wij zullen altijd naar een oplossing toe werken. Glasbedrijf H.C. Swart Ons glasbedrijf is een familie bedrijf sinds 1935 wat verschillende generaties van vader op zoon is gegaan.


Glaszetters Schagen

Om glas te laten zetten in Schagen, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters in Schagen: Raadpleeg online directories, vraag aan vrienden, familie of buren voor aanbevelingen, of zoek op internet naar glaszetters in Schagen. Zorg ervoor dat je een betrouwbare en professionele glaszetter selecteert.

Neem contact op met glaszetters: Bel of stuur e-mails naar de geselecteerde glaszetters en leg uit wat je nodig hebt. Geef aan dat je glas wilt laten zetten en geef zo specifiek mogelijk aan welk type glas je wilt (bijvoorbeeld enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, etc.). Bespreek ook eventuele andere details, zoals afmetingen en speciale vereisten.

Vraag om een offerte: Vraag de glaszetters om een offerte voor het zetten van het glas. Zorg ervoor dat de offerte alle kosten en benodigde materialen duidelijk vermeldt, inclusief arbeidskosten en eventuele voorrijkosten.

Vergelijk offertes: Ontvang meerdere offertes van verschillende glaszetters en vergelijk ze op prijs, kwaliteit en de geboden services. Kies de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet.

Plan een afspraak in: Zodra je een glaszetter hebt gekozen, plan je een geschikte datum en tijd in voor het plaatsen van het glas. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de beschikbaarheid van de glaszetter en jouw eigen planning.

Bereid de ruimte voor: Voordat de glaszetter arriveert, zorg je ervoor dat de ruimte waarin het glas wordt geplaatst toegankelijk en vrij is van obstakels. Verwijder eventuele meubels of andere objecten die in de weg staan.

Laat het glas zetten: Op de afgesproken dag en tijd zal de glaszetter naar je huis komen om het glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent om toegang te geven tot de ruimte en eventuele vragen te beantwoorden.

Controleer het resultaat: Nadat het glas is geplaatst, inspecteer je zorgvuldig het werk om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Controleer op eventuele beschadigingen of gebreken. Als er problemen zijn, bespreek deze dan onmiddellijk met de glaszetter.

Betaling en garantie: Zodra je tevreden bent met het geplaatste glas, regel je de betaling volgens de afspraken met de glaszetter. Vraag ook naar eventuele garanties op het geleverde werk of het gebruikte glas.

Onthoud dat dit algemene stappen zijn en dat de specifieke procedure en voorwaarden kunnen variëren afhankelijk van de glaszetter die je kiest. Zorg ervoor dat je alle details en afspraken schriftelijk bevestigt voordat je de glaszetter laat beginnen met het werk.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Schagen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Schagen en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×