logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Scherpenzeel (GE)


Overzicht glaszetters Scherpenzeel (GE)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Duinkerke glasservice
Pluimenweg 5, Scherpenzeel
Tel: 033 - 277 46 29

 Scherpenzeel
(+2km)

01

Extra informatie:
Sinds het najaar van 2009 zijn wij uw specialist voor glas en spiegels in Scherpenzeel en omgeving. Wij leveren vrijwel alle glassoorten. Het ventileren van huizen/kantoren is essentieel voor de gezondheid van zowel het gebouw als de inwoners of gebruikers daarvan.Wij leveren DUCO ventilatiesystemen die toepasbaar zijn in zowel houten, aluminium en kunststof kozijnen

02

Kaltro Glas BV
Actief in Scherpenzeel (GE)
Tel: 033-2858888
Jaren werkzaam: 20 jaar
2
werknemers

 Woudenberg
(+3km)

02

Certificering / branche organisatie:
OnderhoudNL glas lid SVG AF erkende glaszetter

Extra informatie:
Welkom bij Kaltro Glas Wij leveren en plaatsen alle soorten glas in woningen en bedrijven. Ons assortiment omvat enkel glas, hardglas (ook in kleur gespoten), gelaagd veiligheidsglas, brandwerend glas, isolatieglas, hardglazen wanden en deuren, glas in lood-ook ingebouwd in isolatieglas-, spiegels, tafelbladen, douchewanden.

03

Hazeleger glas
Actief in Scherpenzeel (GE)
Tel: 0318-251004
Jaren werkzaam: 8 jaar
5
werknemers

 Renswoude
(+4km)

03

Extra informatie:
Glaswerken Wij hebben al vele jaren ervaring in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel particulier als woning- en utiliteitsbouw. Zo kunnen wij glas leveren dat zon- en/of geluidswerend is. Ook voor anti-inbraakglas, hardglazen deuren, winkelpuien, figuurglas, spiegels enzovoort bent u bij ons aan het juiste adres. Al ons personeel is VCA gecertificeerd. WIE ZIJN WIJ Wij zijn een ervaren team op het gebied van glas- en schilderwerken en kozijn renovatie.

04

R&E Schilderwerken B.V.
Actief in Scherpenzeel (GE)
Tel: 06 - 22919287

 Renswoude
(+4km)

04

Extra informatie:
Beglazing Als schildersbedrijf kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van diversen soorten beglazingen in zowel nieuwbouw als renovatie woningen. Tevens verzorgen wij glasbewerkingen zoals slijpen, facetranden en stralen. Tevens leveren en monteren wij ventilatie roosters. Dubbele beglazing Een woning die aan de huidige eisen wil voldoen en wooncomfort wil bieden heeft dubbel glas. Door dubbel glas heeft u ook een mooie besparingen op uw energiekosten.

05

Schildersbedrijf Hummel
Actief in Scherpenzeel (GE)
Tel: 0318-512612

 Veenendaal
(+7km)

05

Extra informatie:
Beglazing Bent u op zoek naar een stukje glas of wilt u het ook laten plaatsen, Schildersbedrijf Hummel levert en plaatst alle voorkomende glassoorten. Hieronder treft u een overzicht aan van wat wij allemaal voor u kunnen verzorgen op het gebied van glas. Glassoorten: -Enkel glas / Floatglas -(HR) isolatieglasblank glas ...

06

Bert van Kruistum BV
Actief in Scherpenzeel (GE)
Tel: 0318 515 669
Jaren werkzaam: 34 jaar
2
werknemers

 Veenendaal
(+8km)

06

Extra informatie:
Over Bert van Kruistum Meer dan een familiebedrijf In 1989 startte onze vader en schoonvader Bert van Kruistum zijn eigen schildersbedrijf. Met passie en vanuit zijn overtuiging dat vakwerk het verschil maakt. De kenmerkende blokken in de primaire kleuren van ons logo zijn dik dertig jaar later niet voor niets een bekend verschijnsel in Veenendaal en omstreken.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Scherpenzeel (GE) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Scherpenzeel (GE) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×