logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Schiedam


Overzicht glaszetters Schiedam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasdesign Schiedam BV
Van Doornestraat 2, Schiedam
Tel: 010-2472220
Jaren werkzaam: 15 jaar
4
werknemers

 Schiedam
(+3km)

01

02

Wingman Montage
Vivaldilaan 17, Schiedam
Tel: 0648801170
Jaren werkzaam: 9 jaar
2
werknemers

 Schiedam
(+3km)

02

Extra informatie:
Specialist in het plaatsen van luxe hard glasoplossingen Wij meten, leveren en plaatsen speciaal hardglas en interieurglas. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers leveren wij snel, flexibel en altijd met de beste kwaliteit en garantie. Wij plaatsen alle soorten maatwerk glasoplossingen voor uw woning of kantoor. Onze projecten Wij werken voornamelijk voor particulieren, maar hebben ook de nodige ervaring opgedaan in grote zakelijke projecten.

03

Nederlandse Glasindustrie B.V.
Kommiezenlaan 20, Schiedam
Tel: 010 – 4622258
Jaren werkzaam: 89 jaar
2
werknemers

 Schiedam
(+2km)

03

Extra informatie:
Over ons Wij zijn een echt familiebedrijf opgericht in 1934. Sinds 1980 zijn we gevestigd in de Spaanse Polder aan de Kommiezenlaan 20, te Schiedam. Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot het bedrijf wat we vandaag de dag kennen, klantgericht, flexibel en altijd een antwoord op maat voor uw aanvraag.

04

Ham schilders
's Gravelandseweg 395, Schiedam
Tel: 010 - 4708186

 Schiedam
(+2km)

04

Extra informatie:
Beglazing In combinatie met schilderwerk kunnen wij uw woning of kantoor voorzien van nieuw glas. Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op of vraag direct een prijs op via de onderstaande knop!

05

Schildersbedrijf Schalekamp
Strickledeweg 31, Schiedam
Tel: 010-4380022

 Schiedam
(+2km)

05

Extra informatie:
Industriële Beglazing Het toepassen van glas kan decoratief en esthetisch zijn. Waar het vooral om gaat is de veiligheid in uw werk- en produktieomgeving. Mooi en robuust glas dat tegen een stootje kan. Ook op dat gebied is Schalekamp uw specialist.

06

RWS Glashandel BV
Actief in Schiedam
Tel: 010-2450050
Jaren werkzaam: 19 jaar

 Rotterdam
(+3km)

06

Extra informatie:
RWS Glashandel Een VCA gecertificeerde glashandel ​Met 40 jaar ervaring als glaszet-, reparatie- en calamiteiten onderhoudsbedrijf, richten wij ons voornamelijk op reparatie onderhoudscontracten en overeenkomsten met instellingen, beheerders, (semi-)overheidsorganisaties, gezondheidszorginstanties en woningbouwstichtingen. Hierbij is service, betrouwbaarheid en betrokkenheid belangrijk, met de juiste prijs/kwaliteitverhouding.

07

Glasindustrie van Putten B.V.
Actief in Schiedam
Tel: 010 – 4151466
Jaren werkzaam: 33 jaar
8
werknemers

 Rotterdam
(+2km)

07

Extra informatie:
Over ons Glasindustrie van Putten B.V. is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 70 jaar gevestigd is in Rotterdam. Voor onze vakkundige en ervaren werknemers staat kwaliteit hoog in het vaandel en is het werken met precisie geen probleem. Over de jaren hebben wij ons machinepark vernieuwd met als laatste aanwinst de computer gestuurde snijmachines. Door onze moderne snijtafels zijn wij in staat om elke glassoort CNC op maat te snijden.

08

Schieglas BV
Actief in Schiedam
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Rotterdam
(+3km)

08

Extra informatie:
Over ons Bij Schieglas BV bent u aan het juiste adres voor het bestellen van uw glas. Gevestigd in het makkelijk bereikbare bedrijvenpark Noord-West in Rotterdam zijn wij al sinds 1988 een vertrouwd leverancier van verschillende soorten gelaagd glas voor zowel bedrijf als particulier. Dankzij ons wereldwijde netwerk en in-house snijtafel kunnen we extra snel en tegen scherpe prijzen een breed assortiment leveren.


Glaszetters Schiedam

Als je ramen wilt laten vervangen in Schiedam, kun je de volgende stappen volgen:

Meet de ramen op: Meet de afmetingen van de ramen die je wilt vervangen. Noteer de breedte, hoogte en diepte van elk raam, evenals andere relevante details zoals het type glas dat je wilt gebruiken.

Zoek naar glaszetters in Schiedam: Gebruik online zoekmachines, lokale bedrijvengidsen of vraag aanbevelingen van vrienden en familie om glaszetters in Schiedam te vinden. Kijk naar hun ervaring, klantbeoordelingen en portfolio van eerdere projecten om een weloverwogen keuze te maken.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van de ramen. Geef de specifieke afmetingen en andere vereisten door, zodat de glaszetters een nauwkeurige offerte kunnen opstellen.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die ze aanbieden. Let ook op eventuele garanties die de glaszetters bieden.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan jouw behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals planning, betalingsvoorwaarden en andere specifieke vereisten.

Bereid de ruimte voor: Zorg ervoor dat de ruimte rondom de ramen vrij is van obstakels en meubels. Dit vergemakkelijkt het werk van de glaszetter en minimaliseert het risico op schade aan je eigendommen.

Laat de ramen vervangen: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter naar je huis in Schiedam komen om de ramen te vervangen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders regelt die toegang kan geven tot de ruimte waarin de ramen vervangen moeten worden.

Betaling en garantie: Na de installatie zal de glaszetter je informeren over de betalingsprocedure. Zorg ervoor dat je alle betalingen volgens afspraak verricht. Vraag ook naar de garantie op de vervangen ramen, zodat je bij eventuele problemen op de hoogte bent van de dekking.

TIPTip: Het is belangrijk om met een professionele glaszetter samen te werken om ervoor te zorgen dat de ramen correct worden vervangen. Neem de tijd om een betrouwbare glaszetter te vinden die ervaring heeft met het vervangen van ramen en die voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Schiedam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Schiedam en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×