logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Schiedam


Overzicht glaszetters Schiedam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasdesign Schiedam BV
Van Doornestraat 2, Schiedam
Tel: 010-2472220

 Schiedam
(+3km)

01

02

Wingman Montage
Vivaldilaan 17, Schiedam
Tel: 0648801170

 Schiedam
(+3km)

02

Extra informatie:
Specialist in het plaatsen van luxe hard glasoplossingen Wij meten, leveren en plaatsen speciaal hardglas en interieurglas. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers leveren wij snel, flexibel en altijd met de beste kwaliteit en garantie. Wij plaatsen alle soorten maatwerk glasoplossingen voor uw woning of kantoor. Onze projecten Wij werken voornamelijk voor particulieren, maar hebben ook de nodige ervaring opgedaan in grote zakelijke projecten.

03

Nederlandse Glasindustrie B.V.
Kommiezenlaan 20, Schiedam
Tel: 010 – 4622258

 Schiedam
(+2km)

03

Extra informatie:
Over ons Wij zijn een echt familiebedrijf opgericht in 1934. Sinds 1980 zijn we gevestigd in de Spaanse Polder aan de Kommiezenlaan 20, te Schiedam. Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot het bedrijf wat we vandaag de dag kennen, klantgericht, flexibel en altijd een antwoord op maat voor uw aanvraag.

04

RWS Glashandel BV
Actief in Schiedam
Tel: 010-2450050

 Rotterdam
(+3km)

04

Extra informatie:
RWS Glashandel Een VCA gecertificeerde glashandel ​Met 40 jaar ervaring als glaszet-, reparatie- en calamiteiten onderhoudsbedrijf, richten wij ons voornamelijk op reparatie onderhoudscontracten en overeenkomsten met instellingen, beheerders, (semi-)overheidsorganisaties, gezondheidszorginstanties en woningbouwstichtingen. Hierbij is service, betrouwbaarheid en betrokkenheid belangrijk, met de juiste prijs/kwaliteitverhouding.

05

Glasindustrie van Putten B.V.
Actief in Schiedam
Tel: 010 – 4151466

 Rotterdam
(+2km)

05

Extra informatie:
Over ons Glasindustrie van Putten B.V. is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 70 jaar gevestigd is in Rotterdam. Voor onze vakkundige en ervaren werknemers staat kwaliteit hoog in het vaandel en is het werken met precisie geen probleem. Over de jaren hebben wij ons machinepark vernieuwd met als laatste aanwinst de computer gestuurde snijmachines. Door onze moderne snijtafels zijn wij in staat om elke glassoort CNC op maat te snijden.

06

Schieglas BV
Actief in Schiedam

 Rotterdam
(+3km)

06

Extra informatie:
Over ons Bij Schieglas BV bent u aan het juiste adres voor het bestellen van uw glas. Gevestigd in het makkelijk bereikbare bedrijvenpark Noord-West in Rotterdam zijn wij al sinds 1988 een vertrouwd leverancier van verschillende soorten gelaagd glas voor zowel bedrijf als particulier. Dankzij ons wereldwijde netwerk en in-house snijtafel kunnen we extra snel en tegen scherpe prijzen een breed assortiment leveren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Schiedam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Schiedam en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×