logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Schijndel


Overzicht glaszetters Schijndel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

De Wit Glasservice BV
Industrieweg 5, Schijndel
Tel: 073-5498922
Jaren werkzaam: 19 jaar

 Schijndel
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
Glassinside

Extra informatie:
In ons bedrijf zijn we 24 uur per dag met vier mensen actief in de nieuwbouw en renovatie glasschade service. Ook leveren we steeds meer glas aan schilders en ZZP'ers. We staan altijd klaar, denken met de klant mee en hebben dankzij jarenlange ervaring voor de meeste problemen meteen een passende oplossing.

02

Glass Inside Schijndel
Industrieweg 5, Schijndel
Tel: 073 5494969
Jaren werkzaam: 12 jaar
3
werknemers

 Schijndel
(+3km)

02

Extra informatie:
Wat kan Glass Inside voor u betekenen? De interieurglas groepen van Glass Inside zijn glazen deuren, badkamers, spiegels, keukens, balustrades, trappen en vloeren, schuif-en vouwwanden, balkonbeglazing, meubilair, balies, decoratief glas, wandbekleding en hightech beglazing. Maak kennis met deze en vele andere mogelijkheden van glas in een van onze vestigingen. Onze medewerkers adviseren en inspireren u graag.

03

Glasindustrie Ben Evers B.V.
Galvaniweg 10, Schijndel
Tel: 073-5474567
Jaren werkzaam: 42 jaar
36
werknemers

 Schijndel
(+3km)

03

Extra informatie:
Welkom! Glasindustrie Ben Evers B.V. in Schijndel is één van de weinige onafhankelijke producenten van isolatieglas in Nederland. Onder de merknaam UNIGLAS® wordt een breed scala aan glasproducten geleverd aan de professionele verwerker. Dankzij jarenlange ervaring, nauwe samenwerking met glasverwerkers en een uitgebalanceerd netwerk van partners kan Glasindustrie Ben Evers B.V. snel en betrouwbaar reageren op specifieke producteisen en individuele klantwensen.

04

Schildersbedrijf Ton van Helvoirt
Wilhelminaplein 3, Schijndel
Tel: 06 40556205

 Schijndel
(+2km)

04

Extra informatie:
Beglazing Glas is er in vele soorten en maten. Zoveel wensen, zoveel smaken en zoveel toepassingen. Of u nu op zoek bent naar enkele of dubbele beglazing voor bijvoorbeeld een schuurdeurtje, of op maat geleverd glas voor een complete woning of bedrijfspand. Wilt u veiligheidsglas, brandvertragend glas, gematteerd glas, enkele of dubbele beglazing, Hoogrendementsglas (HR++), Vierseizoenenglas, hardglazen deuren, speciale dakbeglazing (serres), emaile glas, glazen borstweringen of spiegels? Schil

05

Duo Paint Glas- en Schilderwerken
Jan van Cuykstraat 2, Schijndel
Jaren werkzaam: 26 jaar
1
werknemer

 Schijndel
(+1km)

05

Extra informatie:
Schilders-, glaszetters- en behangersbedrijf


Glaszetters Schijndel

Als je ruiten wilt laten vervangen in Schijndel, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Schijndel. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de regio Schijndel of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben voor betrouwbare glasbedrijven.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de geselecteerde glasbedrijven en vraag om een offerte voor het vervangen van de ruiten. Geef duidelijk aan welke ruiten je wilt laten vervangen en geef indien mogelijk de afmetingen van de ruiten door. Dit helpt het glasbedrijf om een nauwkeurige offerte op te stellen.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glasbedrijven en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra services die ze aanbieden. Lees ook recensies en vraag om referenties om de ervaring en reputatie van het bedrijf te beoordelen.

Kies een glasbedrijf: Na het vergelijken van de offertes kun je een glasbedrijf kiezen dat aan jouw eisen voldoet. Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor het vervangen van de ruiten.

Bespreek de details: Tijdens de afspraak kun je de details van het project bespreken, zoals het type glas dat je wilt gebruiken, eventuele speciale vereisten en het tijdschema voor het vervangen van de ruiten.

Afspraak voor vervanging: Maak een afspraak voor de vervanging van de ruiten. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, zodat het glasbedrijf toegang heeft tot de locatie en het werk kan uitvoeren.

Betaling en afronding: Na de vervanging zal het glasbedrijf je informeren over de betaling. Zorg ervoor dat je eventuele vragen of zorgen bespreekt voordat je de betaling voltooit. Controleer ook of je tevreden bent met het geleverde werk voordat je de afronding van het project bevestigt.

Volg de specifieke richtlijnen en procedures van het gekozen glasbedrijf voor een soepel verloop van de ruitvervanging.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Schijndel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Schijndel en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×