logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Schimmert

Overzicht glaszetters Schimmert

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Adpro Hardglas BV
Actief in Schimmert
Tel: (0)45 5245948

 Nuth
(+4km)

01

Extra informatie:
WELKOM BIJ ADPRO HARDGLAS Sinds 1993 gespecialiseerd in het leveren en monteren van: •Hardglas •Beloopbaar glas •Balustrades •Automatische deuren •Glasverwarming •Jaloezieënglas •Privalite •Kunststof & Aluminium elementen In de loop van de jaren hebben wij een goede, vertrouwde naam opgebouwd bij architecten, aannemers en particulieren. Door onze adviezen, ideeën en werkwijze zijn wij instaat de wensen van een opdrachtgever na

02

Hennekens Glasbedrijf
Actief in Schimmert
Tel: 046-4371178

 Beek
(+6km)

02

03

Perfect Glaszetter
Actief in Schimmert
Tel: 046-4420880

 Oirsbeek
(+8km)

03

Extra informatie:
Glaszetters en kozijnmontagebedrijf in Oirsbeek en omgeving Perfect heeft een helder beeld van de juiste ramen in elke woning. Wij hebben bijna twintig jaar ervaring en adviseren u over het soort glas en het type kozijnen dat het beste past bij uw huis. Perfectie is: kwaliteit en keuze Wij werken samen met de beste leveranciers in glas en kozijnen. Onze kleinschaligheid is onze kracht. Wij maken de producten zelf op maat en bieden een scala aan mogelijkheden in afmetingen, materiaal e

04

Novaglas Maastricht
Actief in Schimmert
Tel: 043-3624348

 Maastricht
(+9km)

04

05

Trichtglas BV
Actief in Schimmert
Tel: 043-3613615

 Maastricht
(+10km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Trichtglas BV Als middelgrote glashandel verkopen en monteren wij alle glasproducten voor de bouw. Deze activiteiten voeren wij uit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze speerpunten zijn een grote hang naar glasspecialisme en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten.

06

Jac Salvino Glasdecor
Actief in Schimmert
Tel: 046-4515553

 Sittard
(+11km)

06

Extra informatie:
Welkom bij GLASDECOR JAC SALVINO te Sittard, sinds jaren sterk in glas. Zowel functioneel als decoratief bieden wij u unieke, handgemaakte glasoplossingen aan. Op onze website kunt u zien wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u glasschade of wilt u uw huis voorzien van isolatieglas of inbraakwerend glas. Ook dan bent u bij ons terecht. Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op.

Bent u een glaszetter uit Schimmert of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Schimmert en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×