logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Schoonhoven


Overzicht glaszetters Schoonhoven

 
 
Glaszetter
Plaats
01

A & B Glaszetters
Oude Singel 68, Schoonhoven
Tel: 0182-383371
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Schoonhoven
(+1km)

01

Extra informatie:
Even voorstellen Wij zijn een klein glaszettersbedrijf wat zich bezig houd met het leveren en plaatsen van alle soorten glas zowel aan particulieren als aannemers. Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit aannemers en particulieren er word ook regelmatig een beroep op ons gedaan door conculega’s. Bij ons kunt u terecht voor o.a. dubbelglas, enkelglas, figuurglas maar ook voor monumenten glas, brand/inbraakwerend glas en ventilatieroosters.

02

Glas-service Dick Renes
Actief in Schoonhoven
Tel: 06 52 69 38 29
Jaren werkzaam: 16 jaar
2
werknemers

 Lopik
(+7km)

02

03

RAL Glas
Actief in Schoonhoven
Tel: 06-30024475
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+12km)

03

Extra informatie:
Glasspecialist RAL Glas inmiddels een begrip in Gouda en omstreken. Snel en volgens afspraak is voor ons vanzelfsprekend. Na ruim 15 jaar ervaring bij diverse glasbedrijven in de regio heeft Robert Lokum, RAL Glas in 2008 opgericht. RAL Glas levert en monteert onder andere dubbelglas, hardglas, glas-in-lood en spiegels. Als een gemotiveerde vakkundige glaszetter zorgt Robert voor een vakkundig resultaat.

04

Geurts Onderhoud
Actief in Schoonhoven
Tel: 0182-529747

 Gouda
(+13km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Glaszetten is een vak apart en vraagt om deskundige, gespecialiseerde glaszetters. De ervaren glaszetters van Geurts Glas & Onderhoud verstaan hun vak. Zij beheersen de techniek, werken veilig en houden rekening met het milieu. Wij komen bij u langs voor advies en het inmeten, vervangen en plaatsen van alle soorten glas. Daarbij kunt u denken aan HR-isolatieglas, enkel glas en figuurglas.

05

Prevoo Totaalonderhoud
Actief in Schoonhoven
Tel: 0182-684848

 Moordrecht
(+14km)

05

Extra informatie:
BEGLAZING WERKZAAMHEDEN Hierbij kunt u denken aan nieuwbouw en renovatie, maar ook op het gebied van interieurglas zoals spiegels, hardglazen deuren en douchewanden bent u bij ons aan het juiste adres. Al uw isolatieglas op maat geleverd. Neem contact met ons op en wij zullen u vrijblijvend een offerte toesturen. Of het nu gaat om dubbel, HR, HR+ of HR++. Wij hebben voor u een glasheldere offerte.

06

Schildersbedrijf Ben Vermeulen
Actief in Schoonhoven
Tel: 030 30 33 668

 Ijsselstein
(+15km)

06

Extra informatie:
Beglazing Het juiste glaswerk draagt bij aan minimale stookkosten, een gevoel van veiligheid en levert bovendien visuele meerwaarde, waardoor uw huis een bijzondere uitstraling krijgt. Toepassing van het juiste glas vraagt om echt vakmanschap. Bij Vermeulen Schilders bent u hiervoor aan het juiste adres.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Schoonhoven of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Schoonhoven en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×