logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Sibculo


Overzicht glaszetters Sibculo

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Meijerink
Kloosterdijk 99, Sibculo
Tel: 0523-241296

 Sibculo
(+1km)

01

02

Schildersbedrijf Lennips B.V.
Actief in Sibculo
Tel: 0523 272051

 Hardenberg
(+8km)

02

Extra informatie:
Glas Naast de 24 uursservice die we bieden bij glasschade, zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van isoleren beglazingen. Hierbij gaat het meestal om hoog rendementsglas, maar het komt ook voor dat we voorzetramen toepassen. Daarnaast plaatsen we ook bijzondere glassoorten, zoals veiligheidsglas (kogelwerend en gelaagd), zon- en geluidswerende beglazing, winkelpuien, spiegelwanden en hardglazen puien.

03

PMA Schilders
Actief in Sibculo
Tel: 0546-561640
Jaren werkzaam: 21 jaar
12
werknemers

 Vriezenveen
(+9km)

03

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF-erkend schildersbedrijf

Extra informatie:
PMA Schilders is een jong en modern schildersbedrijf, toonaangevend in schilderwerken, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, scholen, instellingen woningbouwverenigingen en gemeenten. Onze onderneming is gevestigd in Vriezenveen, op bedrijventerrein 'Weitzelpoort' en heeft een 15-tal medewerkers in dienst die garant staan voor kwaliteit en flexibiliteit.

04

Schildersbedrijf Frijling
Actief in Sibculo
Tel: 0523 261 313

 Hardenberg
(+10km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Het leveren en plaatsen van diverse soorten glas is voor schildersbedrijf Frijling geen enkel probleem. U kunt ook bij ons terecht voor het herstellen van glasschade. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van isolerende beglazing. Waaronder isolatieglas, HR+. HR++, voorzetramen en monumentenglas. Bijzonder glassoorten die wij plaatsen zijn o.a. veiligheidsglas, zon- en geluidswerende beglazing, spiegels, glas in lood glas, enkel glas in verschillend figuraties.

05

Mulder Glas
Actief in Sibculo
Tel: 0523-262798
Jaren werkzaam: 41 jaar
2
werknemers

 Heemserveen
(+11km)

05

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar uw vakman op het gebied van glas. MULDER GLAS is gevestigd nabij het bedrijvenpark "Haardijk". Ons werkgebied omvat particuliere opdrachtgevers en aannemers in Oost-Nederland en Duitsland. Wij leveren en plaatsen glas bij nieuwe woningen en vervangen enkel glas bij bestaande woningen. Hierbij wordt in de meeste gevallen gekozen voor HR++ glas Met meer dan 30 jaar ervaring is Mulder Glas specialist in bijzondere opdrachten waar veel vakkennis bij komt kijken.

06

Schildersbedrijf Harco Ekkel
Actief in Sibculo
Tel: 0523 270 224

 Hardenberg
(+12km)

06

Extra informatie:
Beglazing Gerenommeerde Glasleveranciers en glaszetter Uw glaszetter in Hardenberg Traditioneel verzorgt het schildersbedrijf ook beglazing. En dat is logisch, want in veel gevallen moet bij de vernieuwing van de beglazing ook het bestaande schilderwerk worden bijgewerkt. Schildersbedrijf Harco Ekkel betrekt haar glas van gerenommeerde glasleveranciers, die een ruime keuze aan beglazingssoorten op voorraad hebben.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Sibculo of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sibculo en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×