logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Sibculo


Overzicht glaszetters Sibculo

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Meijerink
Kloosterdijk 99, Sibculo
Tel: 0523-241296

 Sibculo
(+1km)

01

02

PMA Schilders
Actief in Sibculo
Tel: 0546-561640
Jaren werkzaam: 20 jaar
12
werknemers

 Vriezenveen
(+9km)

02

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF-erkend schildersbedrijf

Extra informatie:
PMA Schilders is een jong en modern schildersbedrijf, toonaangevend in schilderwerken, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, scholen, instellingen woningbouwverenigingen en gemeenten. Onze onderneming is gevestigd in Vriezenveen, op bedrijventerrein 'Weitzelpoort' en heeft een 15-tal medewerkers in dienst die garant staan voor kwaliteit en flexibiliteit.

03

Combi Glashandel en Zetbedrijf
Actief in Sibculo
Tel: 0546-632012

 Geesteren
(+10km)

03

Extra informatie:
Combi Glas is opgericht op 1 mei 1992 door de heer Kreuwel in samenwerking met dhr. Oude Wesselink van Oude Wesselink Kunststoffen. In een huurpand aan de Langeveenseweg te Geesteren werd kleinschalig begonnen met het leveren en plaatsen van isolatieglas voor zowel de particulier als de aannemer. In 1996 is G. oude Wesselink in goede verstandhouding uit Combi Glas gestapt om zich verder te richtten op zijn eigen bedrijf waarna mevrouw Kreuwel is toegetreden tot de vennootschap.

04

Mulder Glas
Actief in Sibculo
Tel: 0523-262798

 Heemserveen
(+11km)

04

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar uw vakman op het gebied van glas. MULDER GLAS is gevestigd nabij het bedrijvenpark "Haardijk". Ons werkgebied omvat particuliere opdrachtgevers en aannemers in Oost-Nederland en Duitsland. Wij leveren en plaatsen glas bij nieuwe woningen en vervangen enkel glas bij bestaande woningen. Hierbij wordt in de meeste gevallen gekozen voor HR++ glas Met meer dan 30 jaar ervaring is Mulder Glas specialist in bijzondere opdrachten waar veel vakkennis bij komt kijken.

05

Wiga Glashandel & Montage
Actief in Sibculo
Tel: 0546-576984

 Almelo
(+14km)

05

Extra informatie:
Wiga Glashandel & Montage Wiga Glas te Almelo is bij uitstek uw glasspecialist in heel Nederland. Begonnen in 2003 en vooral gericht op nieuwbouw en het luxere segment bouw. Ook particulier werk en vervangen van enkel glas naar b.v. dubbelglas, aan en verbouw enz. Door de ruime ervaring, servicegerichtheid en kwaliteit zorgen wij altijd voor de beste glas oplossingen.

06

Cellie Glashandel en Glaszetterij
Actief in Sibculo
Tel: 0546-811491

 Almelo
(+15km)

06

Extra informatie:
Cellie Glashandel & Glaszetterij in Almelo staat sinds 1966 glashandelgarant voor degelijk glasherstel. De glashandel heeft een grote keus aan beglazingen op voorraad. Hierdoor is de naam Cellie glashandel een begrip in de regio. Om de klanten nu en in de toekomst op maat te kunnen bedienen worden de nieuwe ontwikkelingen op de voet gevolgd.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Sibculo of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sibculo en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×