logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Simpelveld

Overzicht glaszetters Simpelveld

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaskolux
Actief in Simpelveld
Tel: 045-5444283

 Bocholtz
(+3km)

01

02

Glass Inside Limburg
Actief in Simpelveld
Tel: 045 5417141

 Kerkrade
(+3km)

02

Extra informatie:
Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatisch schuivende glazen deuren en designdeuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde spiegels. Beloopbaar glas, glazen balustrades, werkbladen van glas en nog veel meer. Gehard en of gelaagd, dus veilig. Op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Overal in Nederland. Laat u verrassen kijk rond op onze site of bezoek een van onze showrooms.

03

Kuijpers glas
Actief in Simpelveld
Tel: 045-5714842

 Heerlen
(+5km)

03

04

Derissen Glashandel
Actief in Simpelveld
Tel: (0)45-5462020

 Kerkrade
(+6km)

04

Extra informatie:
Wij leveren en plaatsen alle soorten glas op maat. Gehard glas, isolatieglas, matglas, spiegels, glas in lood/koper, gespoten, float- en figuurglas. Ook voor thermisch glas in lood of speciale modellen kunt u bij ons terecht. In onze slijperij kan glas en spiegel tot bijna èlk gewenst model (facet)geslepen of geboord worden. Schuifdeuren van glas, een douchewand van glas of een glasdeur: wij verzorgen het voor u. Als groothandel leveren wij alle soorten glas en aanverwante producten op

05

Parkstad Glashandel
Actief in Simpelveld
Tel: 045-5463955

 Kerkrade
(+7km)

05

Extra informatie:
Wij zijn een representatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van alle soorten glas. blank en gekleurd floatglas in alle diktes gezandstraald glas geslepen glas / facet alle soorten figuurglas glas in lood veiligheidsglas in alle diktes spiegels, raamventilatoren en ventilatieroosters alle soorten isolatieglas Glashandel Parkstad is als glasspecialist een echte allrounder met veel ervaring. Deze kennis en ervaring is van generatie op generatie doorgegeven. Gespecialisee

06

Glashandel den Bol
Actief in Simpelveld
Tel: 06-52447474

 Heerlen
(+8km)

06

Bent u een glaszetter uit Simpelveld of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Simpelveld en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×