logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Sint-Oedenrode


Overzicht glaszetters Sint-Oedenrode

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Leenderts Glaszettersbedrijf - Glashandel V.O.F.
Pastoor Smitsstraat 58, Sint-oedenrode
Tel: 06 – 12721048

 Sint-oedenrode
(+5km)

01

Extra informatie:
Leenderts Glaszettersbedrijf en Glashandel BV, gevestigd in St Oedenrode al 25 jaar Uw glaszetter. Wij gaan voor service en kwaliteit, en hebben een glasheldere kijk voor al Uw wensen op glasgebied. U bent bij ons op het juiste adres voor glasreparaties, glas renovatie, nieuwbouw en interieur beglazing. Tevens kunt U bij ons terecht voor nieuwe ramen, deuren en kozijnen. 25 jaar ervaring Leenderts Glaszettersbedrijf en Glashandel BV, gevestigd in St Oedenrode al 25 jaar Uw glaszetter.

02

FOKA Glasinlood
Oude Lieshoutseweg 1, Sint-oedenrode
Tel: 0413-476831

 Sint-oedenrode
(+3km)

02

Extra informatie:
Welkom bij de grootste speciaalzaak voor glas-in-lood, tiffany en brandschilderen. Bezoek onze showroom, 450m² winkel en atelier of bestel online in de webwinkel. Sinds 1985 een familiebedrijf met passie voor gekleurd glas. Het adres voor het beste advies, prijs, kwaliteit én service.

03

Mark van Dijk Schilderwerken
Emmausstraat 12, Sint-oedenrode
Tel: 06-21254914

 Sint-oedenrode
(+1km)

03

04

De Wit Glasservice BV
Actief in Sint-Oedenrode
Tel: 073-5498922

 Schijndel
(+5km)

04

Certificering / branche organisatie:
Glassinside

Extra informatie:
In ons bedrijf zijn we 24 uur per dag met vier mensen actief in de nieuwbouw en renovatie glasschade service. Ook leveren we steeds meer glas aan schilders en ZZP'ers. We staan altijd klaar, denken met de klant mee en hebben dankzij jarenlange ervaring voor de meeste problemen meteen een passende oplossing.

05

Glass Inside Schijndel
Actief in Sint-Oedenrode
Tel: 073 5494969

 Schijndel
(+5km)

05

Extra informatie:
Wat kan Glass Inside voor u betekenen? De interieurglas groepen van Glass Inside zijn glazen deuren, badkamers, spiegels, keukens, balustrades, trappen en vloeren, schuif-en vouwwanden, balkonbeglazing, meubilair, balies, decoratief glas, wandbekleding en hightech beglazing. Maak kennis met deze en vele andere mogelijkheden van glas in een van onze vestigingen. Onze medewerkers adviseren en inspireren u graag.

06

Glasindustrie Ben Evers B.V.
Actief in Sint-Oedenrode
Tel: 073-5474567

 Schijndel
(+5km)

06

Extra informatie:
Welkom! Glasindustrie Ben Evers B.V. in Schijndel is één van de weinige onafhankelijke producenten van isolatieglas in Nederland. Onder de merknaam UNIGLAS® wordt een breed scala aan glasproducten geleverd aan de professionele verwerker. Dankzij jarenlange ervaring, nauwe samenwerking met glasverwerkers en een uitgebalanceerd netwerk van partners kan Glasindustrie Ben Evers B.V. snel en betrouwbaar reageren op specifieke producteisen en individuele klantwensen.

07

Edwin van Gool BV Schilderwerken
Actief in Sint-Oedenrode
Tel: 06-55388122

 Son en breugel
(+5km)

07

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Sint-Oedenrode of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sint-Oedenrode en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×