logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Sittard


Overzicht glaszetters Sittard

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Harald Salvino Glas B.V.
Dr. Nolenslaan 145, Sittard
Tel: 046-4512086
Jaren werkzaam: 20 jaar
9
werknemers

 Sittard
(+3km)

01

Extra informatie:
Salvino Glas Met meer dan 220 jaar ervaring in het vak bent u bij ons verzekerd van een goed advies en van een uitstekende oplossing voor uw specifieke glasvraagstuk. Of het nu gaat om hardglazen binnendeuren of voordeuren, spiegels, tafels, bad- of keukenwanden, gezandstraald glas of glas-in-lood, wij laten u graag de mogelijkheden zien en adviseren u in de best mogelijke oplossing, afgestemd op uw budget.

02

Jac Salvino GLAS
Industriestraat 6, Sittard
Tel: 046-4515553
Jaren werkzaam: 33 jaar
10
werknemers

 Sittard
(+2km)

02

Extra informatie:
Welkom bij GLASDECOR JAC SALVINO te Sittard, sinds jaren sterk in glas. Zowel functioneel als decoratief bieden wij u unieke, handgemaakte glasoplossingen aan. Op onze website kunt u zien wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u glasschade of wilt u uw huis voorzien van isolatieglas of inbraakwerend glas.

03

Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV
Economiestraat 127, Sittard
Tel: 046 4587393

 Sittard
(+2km)

03

Extra informatie:
Glas zetten? Schakel de vakmensen van Marcel Heyligers in. Glas zetten Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV staat voor u klaar wanneer er glas gezet moet worden. Wij plaatsen alle ramen, enkel glas, dubbelglas maar ook bijvoorbeeld geluidsisolatieglas. Glas zetten is specialistisch werk en het is van groots belang dat dit door een vakkundig persoon gedaan wordt. Wij van Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV beschikken over de nodige ervaring als het gaat om glas zetten.

04

Ad de Jong Glas
Actief in Sittard
Tel: 046-4743984
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Geleen
(+4km)

04

Extra informatie:
Ad de Jong Glas Al ruim 30 jaar een begrip in Sittard-Geleen en omstreken. Wij zijn een echt familiebedrijf en zeer actief in met name de particuliere sector. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van alle soorten glas en complexere beglazingswerkzaamhede, inclusief de oude ambachten, zoals glas in lood (ook in dubbelglas) uit eigen atelier en stopverfbeglazingen. Verder zijn wij ook zeer actief in kunststof en aluminium kozijn en terrasoverkappingen in allerlei soorten en maten.

05

Perfect Glaszetters
Actief in Sittard
Tel: 046-4420880
Jaren werkzaam: 25 jaar
2
werknemers

 Oirsbeek
(+6km)

05

Extra informatie:
Glaszetters en kozijnmontagebedrijf in Oirsbeek en omgeving Perfect heeft een helder beeld van de juiste ramen in elke woning. Wij hebben bijna twintig jaar ervaring en adviseren u over het soort glas en het type kozijnen dat het beste past bij uw huis. Perfectie is: kwaliteit en keuze Wij werken samen met de beste leveranciers in glas en kozijnen.

06

Mikal Krasverwijdering
Actief in Sittard
Tel: 06 - 15011475
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Spaubeek
(+8km)

06

Extra informatie:
Het bedrijf is opgericht april 2004. Binnen mijn werkzaamheden werk ik van A tot Z. Daarmee wordt bedoeld de algehele afwikkeling van het eerste telefonisch of mailcontact tot de afronding van mijn werkzaamheden. Daartussen kunnen diensten voorkomen zoals het regelen van afspraken, maken van offertes, huren van steigers/hoogwerkers etc.


Glaszetters Sittard

Als je glas wilt laten plaatsen in Sittard, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven in Sittard: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Sittard. Je kunt online zoekmachines gebruiken, zoals Google, en specifiek zoeken naar "glasbedrijven in Sittard" om een lijst van lokale bedrijven te vinden. Daarnaast kun je ook vragen aan vrienden, buren of collega's of ze aanbevelingen hebben.

Vraag offertes aan: Neem contact op met de glasbedrijven op je lijst en vraag om offertes voor het plaatsen van glas. Geef duidelijk aan welk type glas je nodig hebt, de afmetingen en eventuele specifieke wensen of eisen.

Vergelijk offertes en kies een bedrijf: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra diensten die worden aangeboden. Kies het glasbedrijf dat het beste past bij jouw behoeften en budget.

Maak een afspraak: Neem contact op met het gekozen glasbedrijf en maak een afspraak voor het plaatsen van het glas. Bespreek alle details, zoals de datum, tijd en locatie van de installatie, en zorg ervoor dat beide partijen het eens zijn over de voorwaarden.

Voorbereidingen treffen: Voordat het glasbedrijf arriveert, zorg je ervoor dat het gebied waar het glas wordt geplaatst schoon en toegankelijk is. Verwijder eventuele meubels of obstakels die in de weg kunnen staan en zorg voor een veilige werkomgeving.

Glasplaatsing: Op de afgesproken datum en tijd zal het glasbedrijf naar jouw locatie in Sittard komen om het glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent om toezicht te houden en eventuele vragen te beantwoorden.

Betaling en garantie: Na de voltooiing van de glasplaatsing zal het glasbedrijf je een factuur sturen. Zorg ervoor dat je de betaling voldoet volgens de afgesproken voorwaarden. Vraag ook naar de garantievoorwaarden voor het geplaatste glas.

Zorg ervoor dat je referenties van het glasbedrijf controleert en hun ervaring en kwaliteit van het werk verifieert voordat je een definitieve beslissing neemt. Controleer ook of er eventuele vergunningen of speciale vereisten zijn voor het plaatsen van glas in jouw specifieke situatie in Sittard.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Sittard of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sittard en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×