logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Slagharen


Overzicht glaszetters Slagharen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Theo van der Felz
De Spa 18, Slagharen
Tel: 06-27553954
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Slagharen
(+1km)

01

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Daarnaast geven u ook graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst.

02

Van ?t Zand Schilders V.O.F.
Actief in Slagharen
Tel: 0523-615089
Jaren werkzaam: 25 jaar
3
werknemers

 Dedemsvaart
(+5km)

02

Extra informatie:
Welkom! Van een modern schildersbedrijf verwacht u meer dan vakmanschap, kwaliteit en service. Er moet ook snel en accuraat worden ingespeeld op uw specifieke wensen. Met een gedisciplineerde aanpak waaruit begrip spreekt voor uw belangen en doelstellingen. Dit is het geval bij Van't Zand Schilders, gevestigd in Dedemsvaart. Van't Zand Schilders beperkt zich niet alleen tot schilderen, maar voert vele voorkomende werkzaamheden uit om in een accuraat en deskundig woningonderhoud te voorzien.

03

Fieten Glaszettersbedrijf
Actief in Slagharen
Tel: 0523-610134

 Dedemsvaart
(+6km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Fieten Glaszettersbedrijf. Op het gebied van glas kunt u bij ons terecht voor: - Isolerende beglazing - Brandwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Zonwerende beglazing (tevens advies) - Schadeherstel (ook in het weekend) - Inbraakwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Beloopbaar glas (tevens advies en berekening) - Hardglazen deuren en scheidingswanden (tevens advies en berekening) - Hang- en sluitwerk voor inbraakpreventie, hang- en sluitwerk voor glas.

04

Schildersbedrijf Harco Ekkel
Actief in Slagharen
Tel: 0523 270 224

 Hardenberg
(+7km)

04

Extra informatie:
Beglazing Gerenommeerde Glasleveranciers en glaszetter Uw glaszetter in Hardenberg Traditioneel verzorgt het schildersbedrijf ook beglazing. En dat is logisch, want in veel gevallen moet bij de vernieuwing van de beglazing ook het bestaande schilderwerk worden bijgewerkt. Schildersbedrijf Harco Ekkel betrekt haar glas van gerenommeerde glasleveranciers, die een ruime keuze aan beglazingssoorten op voorraad hebben.

05

Schildersbedrijf Frijling
Actief in Slagharen
Tel: 0523 261 313

 Hardenberg
(+9km)

05

Extra informatie:
Glaszetten Het leveren en plaatsen van diverse soorten glas is voor schildersbedrijf Frijling geen enkel probleem. U kunt ook bij ons terecht voor het herstellen van glasschade. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van isolerende beglazing. Waaronder isolatieglas, HR+. HR++, voorzetramen en monumentenglas. Bijzonder glassoorten die wij plaatsen zijn o.a. veiligheidsglas, zon- en geluidswerende beglazing, spiegels, glas in lood glas, enkel glas in verschillend figuraties.

06

Verf- en glashandel AGC Hoogeveen
Actief in Slagharen
Tel: 0528 - 265332

 Hoogeveen
(+10km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Slagharen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Slagharen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×