logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Sleeuwijk


Overzicht glaszetters Sleeuwijk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

VBH Glasmontage
Transvaal 16, Sleeuwijk
Tel: 06-20035877
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Sleeuwijk
(+1km)

01

Extra informatie:
Of het nu gaat om het plaatsen of het vervangen van isolatieglas, enkelglas ,veiligheidsglas of welke andere soort beglazing dan ook , u bent bij VBH Glasmontage aan het juiste adres. VBH Glasmontage is een jong en dynamisch bedrijf waar betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit van groot belang is.

02

VD&S GLAS B.V.
De Hoogjens 30, Sleeuwijk
Tel: 085-0783800
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Sleeuwijk
(+1km)

02

Extra informatie:
Wij zijn gespecialiseerd in: -Het bewerken van glas -Plaatsen van glas -Slijpen van glas -Enkel glas (zowel mat, blank als gefigureerd of facetgeslepen glas) -Dubbel glas (HR++) -Spoed glas -Trippel glas -Veiligheidsglas -Glas in lood -Brandvertragend glas -Gelaagd glas -Gehard glas (denk hierbij ook aan hardglazen deuren inclusief beslag) -Ontspiegeld glas -Leveren en/of monteren van ventilatieroosters en suskasten, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

03

De Glasman Glashandel
Actief in Sleeuwijk
Tel: 0183-630373
Jaren werkzaam: 52 jaar
2
werknemers

 Gorinchem
(+5km)

03

Extra informatie:
Welkom bij De Glasman! Al sinds 1972 een begrip in Gorinchem 'De Glasman' . Voor al uw glasschade kunt u bij ons terecht. Kleine en grote ruiten, dit maakt niet uit. Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Met andere woorden 'Uw ruit kapot? Wij komen vlot!'

04

Van Dijk Multiglas
Actief in Sleeuwijk
Tel: 0183-581930

 Werkendam
(+5km)

04

Extra informatie:
Van Dijk Multiglas is een al jaren bestaand bedrijf, met een nieuwe naam en een nieuwe vestigingsplaats. De naam De Jong Glashandel en de vestigingsplaats Goudriaan zijn per 1 mei 2009 vervangen door de naam Van Dijk Multiglas en de vestigingsplaats Werkendam. Vanuit het nieuwe pand wordt via een beproefde methode gewerkt; snel en schoon werken in de nieuwbouw...

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Sleeuwijk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sleeuwijk en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×