logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Sleeuwijk


Overzicht glaszetters Sleeuwijk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

VBH Glasmontage
Transvaal 16, Sleeuwijk
Tel: 06-20035877

 Sleeuwijk
(+1km)

01

Extra informatie:
Of het nu gaat om het plaatsen of het vervangen van isolatieglas, enkelglas ,veiligheidsglas of welke andere soort beglazing dan ook , u bent bij VBH Glasmontage aan het juiste adres. VBH Glasmontage is een jong en dynamisch bedrijf waar betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit van groot belang is.

02

De Glasman Glashandel
Actief in Sleeuwijk
Tel: 0183-630373

 Gorinchem
(+5km)

02

Extra informatie:
Welkom bij De Glasman! Al sinds 1972 een begrip in Gorinchem 'De Glasman' . Voor al uw glasschade kunt u bij ons terecht. Kleine en grote ruiten, dit maakt niet uit. Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Met andere woorden 'Uw ruit kapot? Wij komen vlot!'

03

Van Dijk Multiglas
Actief in Sleeuwijk
Tel: 0183-581930

 Werkendam
(+5km)

03

Extra informatie:
Van Dijk Multiglas is een al jaren bestaand bedrijf, met een nieuwe naam en een nieuwe vestigingsplaats. De naam De Jong Glashandel en de vestigingsplaats Goudriaan zijn per 1 mei 2009 vervangen door de naam Van Dijk Multiglas en de vestigingsplaats Werkendam. Vanuit het nieuwe pand wordt via een beproefde methode gewerkt; snel en schoon werken in de nieuwbouw...

04

Visser Totaalonderhoud
Actief in Sleeuwijk
Tel: 0183 - 601069

 Werkendam
(+5km)

04

Extra informatie:
Over Ons Visser Totaalonderhoud is van oudsher gespecialiseerd in alles op het gebied van schilderwerken. Daarnaast heeft Visser Totaalonderhoud ruime ervaring in alles op het gebied van glas leveren, glas plaatsen en kozijnen.

05

Schildersbedrijf van Zuydam
Actief in Sleeuwijk
Tel: 0183-620527

 Gorinchem
(+5km)

05

Extra informatie:
Glaszetten Glaszetten is het aanbrengen van glas in ramen, deuren en andere openingen. Het is een vakkundig beroep dat precisie en aandacht voor detail vereist. Bij Schildersbedrijf Van Zuydam zijn we trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij bieden een breed scala aan beglazingsdiensten, van eenvoudige reparaties tot complexe installaties op maat. Of u nu een nieuw raam voor uw huis of een nieuwe winkelpui voor uw bedrijf nodig heeft, wij kunnen u helpen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Sleeuwijk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sleeuwijk en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×