logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Sliedrecht


Overzicht glaszetters Sliedrecht

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Es Glas en Verf
Sportlaan 351, Sliedrecht
Tel: 0184-413630

 Sliedrecht
(+1km)

01

Extra informatie:
Over ons Glas- en Verfgroothandel J.L. van Es® staat voor kwaliteit en vakwerk. Een familiebedrijf in hart en nieren, welke in 1923 is opgericht. Wat ooit begon als een drogisterij/glas & verfhandel is inmiddels uitgegroeid tot een moderne groothandel in glas en verf. Door onze jarenlange ervaring in de glashandel beschikken we over vakkundige expertise waardoor we de meest uiteenlopende projecten voor u kunnen realiseren.

02

Bouwbedrijf De Ruiter BV
Actief in Sliedrecht
Tel: 0184-630235
Jaren werkzaam: 16 jaar
2
werknemers

 Hardinxveld-giessendam
(+6km)

02

Extra informatie:
Bouwbedrijf de Ruiter is een allround bouwbedrijf. Wij kunnen het gehele bouwproces voor u verzorgen, van aanvraag vergunningen tot en met de inrichting en afwerking van het interieur. Ook kunnen we zelf een ontwerp maken, gebaseerd op uw wensen. Dit geldt voor een huis, de inrichting, voor een schuur, veranda of ander soort gebouw/constructie.

03

Schildersbedrijf Wilfred vd Laars
Actief in Sliedrecht
Tel: 078-6131435

 Dordrecht
(+7km)

03

04

Glashandel Benschop
Actief in Sliedrecht
Tel: 06 22 47 21 22
Jaren werkzaam: 65 jaar
2
werknemers

 Alblasserdam
(+8km)

04

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar ervaring op alle glas gebied. Met eigen glas in lood atelier Wij zijn een klein glas bedrijf met al vele jaren ervaring in alle soorten en vormen glas. We vervangen glas voor HR+ en HR++ isolatieglas of 3 lagen glas. We maken spiegels en glaswanden op maat in uw kleur. We repareren en herstellen glas in lood ramen,in eigen atelier, of maken nieuw glas in lood van uw tekening of voorbeeld.

05

Visser Totaalonderhoud
Actief in Sliedrecht
Tel: 0183 - 601069

 Werkendam
(+9km)

05

Extra informatie:
Over Ons Visser Totaalonderhoud is van oudsher gespecialiseerd in alles op het gebied van schilderwerken. Daarnaast heeft Visser Totaalonderhoud ruime ervaring in alles op het gebied van glas leveren, glas plaatsen en kozijnen.

06

Schildersbedrijf van Persie
Actief in Sliedrecht
Tel: 06-51889142

 Zwijndrecht
(+10km)

06

Extra informatie:
Glas Glas is erg kwetsbaar. Daarom is het belangrijk dat glas goed en stevig word geplaatst. Het plaatsen van glas vereist veel precisie. Van Persie is gespecialiseerd in het plaatsen van glas. Als u uw glas door ons laat zetten bent u verzekerd van een staaltje vakmanschap.


Glaszetters Sliedrecht

Als je glas wilt laten plaatsen in Sliedrecht, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Sliedrecht. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de regio Sliedrecht of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben voor betrouwbare glasbedrijven.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de geselecteerde glasbedrijven en vraag om een offerte voor het plaatsen van het glas. Zorg ervoor dat je alle details van het gewenste glaswerk duidelijk communiceert, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele speciale vereisten. Dit helpt het glasbedrijf om een nauwkeurige offerte op te stellen.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glasbedrijven en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra services die ze aanbieden. Lees ook recensies en vraag om referenties om de ervaring en reputatie van het bedrijf te beoordelen.

Kies een glasbedrijf: Na het vergelijken van de offertes kun je een glasbedrijf kiezen dat aan jouw eisen voldoet. Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor het plaatsen van het glas.

Bespreek de details: Tijdens de afspraak kun je de details van het project bespreken, zoals de exacte plaatsing, het tijdschema en eventuele andere vereisten. Het glasbedrijf kan je ook adviseren over de beste glasopties op basis van jouw behoeften.

Afspraak voor installatie: Maak een afspraak voor de installatie van het glas. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, zodat het glasbedrijf toegang heeft tot de locatie en het werk kan uitvoeren.

Betaling en afronding: Na de installatie zal het glasbedrijf je informeren over de betaling. Zorg ervoor dat je eventuele vragen of zorgen bespreekt voordat je de betaling voltooit. Als je tevreden bent met het geleverde werk, kun je de betaling voltooien en de afronding van het project bevestigen.

Zorg ervoor dat je de specifieke richtlijnen en procedures van het gekozen glasbedrijf volgt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Sliedrecht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sliedrecht en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×