logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Sliedrecht


Overzicht glaszetters Sliedrecht

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Es Glas en Verf
Sportlaan 351, Sliedrecht
Tel: 0184-413630

 Sliedrecht
(+1km)

01

Extra informatie:
Over ons Glas- en Verfgroothandel J.L. van Es® staat voor kwaliteit en vakwerk. Een familiebedrijf in hart en nieren, welke in 1923 is opgericht. Wat ooit begon als een drogisterij/glas & verfhandel is inmiddels uitgegroeid tot een moderne groothandel in glas en verf. Door onze jarenlange ervaring in de glashandel beschikken we over vakkundige expertise waardoor we de meest uiteenlopende projecten voor u kunnen realiseren.

02

Bouwbedrijf De Ruiter BV
Actief in Sliedrecht
Tel: 0184-630235

 Hardinxveld-giessendam
(+6km)

02

Extra informatie:
Bouwbedrijf de Ruiter is een allround bouwbedrijf. Wij kunnen het gehele bouwproces voor u verzorgen, van aanvraag vergunningen tot en met de inrichting en afwerking van het interieur. Ook kunnen we zelf een ontwerp maken, gebaseerd op uw wensen. Dit geldt voor een huis, de inrichting, voor een schuur, veranda of ander soort gebouw/constructie.

03

Glashandel Benschop
Actief in Sliedrecht
Tel: 06 22 47 21 22

 Alblasserdam
(+8km)

03

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar ervaring op alle glas gebied. Met eigen glas in lood atelier Wij zijn een klein glas bedrijf met al vele jaren ervaring in alle soorten en vormen glas. We vervangen glas voor HR+ en HR++ isolatieglas of 3 lagen glas. We maken spiegels en glaswanden op maat in uw kleur. We repareren en herstellen glas in lood ramen,in eigen atelier, of maken nieuw glas in lood van uw tekening of voorbeeld.

04

Visser Totaalonderhoud
Actief in Sliedrecht
Tel: 0183 - 601069

 Werkendam
(+9km)

04

Extra informatie:
Over Ons Visser Totaalonderhoud is van oudsher gespecialiseerd in alles op het gebied van schilderwerken. Daarnaast heeft Visser Totaalonderhoud ruime ervaring in alles op het gebied van glas leveren, glas plaatsen en kozijnen.

05

Jensz B.V.
Actief in Sliedrecht
Tel: 0183 50 00 76

 Nieuw-lekkerland
(+10km)

05

Extra informatie:
Waarom jensz? Jensz is uw betrouwbare partner op het gebied van glas en glastoepassingen. Wij zijn graag uw aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op het gebied van glas. Door voortdurend te innoveren en nieuwe trends op te volgen kunnen wij u continue voorzien van het juiste advies. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

06

Alfa Glas
Actief in Sliedrecht
Tel: 078-6513000

 Dordrecht
(+11km)

06

Extra informatie:
Over Alfa Glas Ruim dertig jaar geleden begon Alfa Glas in Dordrecht en Roosendaal met het afdichten van glasschade na brand-, vernieling- of inbraakschade bij woningen en bedrijven. Om de klanten beter te kunnen bedienen, werd het dienstenpakket al snel uitgebreid met het repareren van de glasschades. Wij zijn een klein bedrijf wat grotendeels werkt in de particuliere markt. Bedrijven weten ons echter ook te vinden maar u moet hier niet denken aan renovatie projecten of de woningbouw.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Sliedrecht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sliedrecht en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×