logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Soesterberg


Overzicht glaszetters Soesterberg

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Ede Glas B.V.
Postweg 55b, Soesterberg
Tel: 035-6016055

 Soesterberg
(+1km)

01

Extra informatie:
Over Van Ede Glas Van Ede Glas is in 1983 opgericht door Jan Pierre van Ede. Van Ede Glas is een professioneel glasbedrijf. Wij zijn dagelijks actief met opmeten, calculeren en uitvoeren van grote, maar ook kleine glasopdrachten. Ons team van ervaren professionals is werkzaam voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

02

Glasvast Glaszettersbedrijf
Actief in Soesterberg
Tel: 0343 - 702211

 Austerlitz
(+5km)

02

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf GlasVast Glaszettersbedrijf GlasVast is gevestigd in Austerlitz. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van glas in monumentale gebouwen door exclusief monumentenglas. Behoudens monumentenglas hebben wij ook jarenlange ervaring met diverse soorten isolatieglas en de reparatie van glas in lood. Tijdens de werkzaamheden constateer ik met regelmaat dat isolatieglas niet altijd op de juiste manier is gezet, dit zal op termijn altijd voor problemen gaan zorgen.

03

Schildersbedrijf Furster van Tellingen
Actief in Soesterberg
Tel: 030 - 695 45 04

 Zeist
(+5km)

03

Extra informatie:
Glasassortiment Ook kunt u eveneens bij ons terecht voor uw glaswerk. Glas is er in vele soorten en wordt toegepast voor allerlei doeleinden. Schildersbedrijf Furster van Tellingen is uw specialist die u met raad en daad van dienst kan zijn. Een greep uit het glasassortiment dat Schildersbedrijf Furster van Tellingen u kan leveren: • Float glas • Isolerende beglazingen (in vele combinaties) • H.

04

Glasservice Vrolijk
Actief in Soesterberg
Tel: 035-6028855

 Soest
(+6km)

04

Certificering / branche organisatie:
Ministerie van Economische zaken ISO normering KOMMO VCA NEN normering

Extra informatie:
Wij bieden een groot variant aan soorten glas, u kunt denken aan isolerend HR++, enkel glas en decoratief glas. Tevens maken wij tafelbladen op maat, of side tables geheel naar uw wensen. Douche wanden inclusief beslag, hardglazen afscheidings wanden blank, gekleurd of matterend. Brandwerend glas, glas met luxaflex in spouw, verwarmd glas, serre's. Ook vervangen wij kozijnen/puien en houtrot. Inbraakwerend en letsel beperkend glas.

05

Schildersbedrijf Palsgraaf
Actief in Soesterberg
Tel: 06-53406322

 Amersfoort
(+7km)

05

06

Schildersbedrijf Mick Law
Actief in Soesterberg
Tel: 06-20752298

 Soest
(+8km)

06

Extra informatie:
Barst of andere schade vakkundig hersteld Waar mogelijk verzorgen wij voor u het zetten van (nieuw) glas. Mocht het nodig zijn, dan schakelen we natuurlijk gespecialiseerde collega’s in; zo nemen wij u zorgen en speurwerk uit handen. Glas service Soest Heeft u (met spoed) iemand nodig voor het repareren van uw raam? Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Soesterberg of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Soesterberg en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×