logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Son en Breugel


Overzicht glaszetters Son en Breugel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Heijmans Glas
Brouwerstraat 7, Son en breugel
Tel: 0499-473151

 Son en breugel
(+2km)

01

Extra informatie:
Heijmans Glas is een glaszettersbedrijf gevestigd in Son en Breugel. Ons team voorziet Son en Breugel en omstreken van alle soorten glas. U kunt bij ons terecht voor glasreparaties, renovatie-werkzaamheden en nieuwbouw. Heijmans Glas staat voor kwaliteit en veiligheid, en biedt naast de vele glassoorten hardhouten-, en kunststof kozijnen, ventilatieroosters, horren, sloten en veel meer. Kortom: een compleet plaatje.

02

Edwin van Gool BV Schilderwerken
Spiegelkever 11, Son en breugel
Tel: 06-55388122

 Son en breugel
(+2km)

02

03

Glasservice van Vugt
Actief in Son en Breugel
Tel: 040-2844900

 Eindhoven
(+4km)

03

Extra informatie:
van Vugt Glasservice is met meer dan 20 jaar ervaring en zijn ruime producten kennis uw partner bij uitstek. Bent u opzoek naar een partner die kwaliteit met Garantie levert die met u mee denkt, klantvriendelijk en oplossingsgericht is! Dan bent u bij ons aan het juiste adres. -Glas -Glasschade -Isolatie glas ...

04

Gebr Vierhout Glas
Actief in Son en Breugel
Tel: 040-2415842

 Eindhoven
(+5km)

04

Extra informatie:
Sinds 1970 zijn wij een glaszetters en een glasmontage bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten enkel en isolatieglas, en in de montage van hardglazen wanden en deuren, spiegelwanden en keuken achterwanden. Wij verzorgen het hele traject, vanaf het eerste telefoontje tot de oplevering van Uw opdracht. Op het gebied van al Uw glas bent u bij ons op de goede adres. Samen met U zoeken we naar de beste oplossing voor al Uw glasvragen.

05

FOKA Glasinlood
Actief in Son en Breugel
Tel: 0413-476831

 Sint-oedenrode
(+4km)

05

Extra informatie:
Welkom bij de grootste speciaalzaak voor glas-in-lood, tiffany en brandschilderen. Bezoek onze showroom, 450m² winkel en atelier of bestel online in de webwinkel. Sinds 1985 een familiebedrijf met passie voor gekleurd glas. Het adres voor het beste advies, prijs, kwaliteit én service.

06

C vd Boomen Schilder- en Onderhoudswerken
Actief in Son en Breugel
Tel: 06 24751843

 Eindhoven
(+5km)

06

Extra informatie:
Glaszetten Wanneer we een renovatie uitvoeren komen we vaak een woning of een ander pand tegen waarbij het glas slechts enkel is uitgevoerd. Met oog op onder andere het milieu is het natuurlijk verstandig om dit te laten vervangen voor dubbel glas en dit is dan ook iets dat we graag voor u doen. We kunnen er op deze manier bijvoorbeeld voor zorgen dat uw woning of pand beter geïsoleerd wordt en dat u daarmee bijvoorbeeld gemakkelijk kunt besparen op de kosten van de energie.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Son en Breugel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Son en Breugel en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×