logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Spijkenisse


Overzicht glaszetters Spijkenisse

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas Correct
Raaigras 43, Spijkenisse
Tel: 06 4120 8647
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Spijkenisse
(+2km)

01

Extra informatie:
Het plaatsen/vervangen van glas en kozijnen, kitwerkzaamheden. Tevens het verrichten van werkzaamheden in de bouw.

02

Quakglas
A.M. de Jongstraat 23, Spijkenisse
Tel: (0)6 570 613 59
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Spijkenisse
(+2km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Quakglas Al meer dan 13 jaar uw specialist op gebied van Glas Schade, Glas Vervangen, Glas Herstel en Glas Plaatsen.

03

Kruithof Glas & Kunststof
Jan Steenstraat 15, Spijkenisse
Tel: 06 25177157
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Spijkenisse
(+3km)

03

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf met alle daarbij behorende werkzaamheden.

04

Aplex Schildersbedrijf
Veerman 22, Spijkenisse
Tel: 06-47968648

 Spijkenisse
(+1km)

04

Extra informatie:
Glas zetten Glas laat u zetten door Aplex uit Spijkenisse! Wij verstaan ons vak. Aplex is er voor wie zoekt naar iemand die glas kan zetten in Spijkenisse en wijde omgeving. Maar Aplex is méér: een totaalbedrijf dat schildert, glas zet en houtrot repareert. Bij ons zijn uw ruiten, kozijnen en verfwerk in goede handen! Want wat gebeurt er met de glaslatten? Die moeten vakkundig geverfd worden. En die houtrot vlak onder het glas? Dat moet gerepareerd worden.

05

Lobaks Glas- en Klusbedrijf
Schaduwgras 14, Spijkenisse
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Spijkenisse
(+2km)

05

Extra informatie:
Het plaatsen van kozijnen en glas alsmede het bewerken van glas. Het verrichten van tegel-, stucadoors-, schilders- en kluswerkzaamheden in en rond het huis.


Glaszetters Spijkenisse

Als je glas wilt laten plaatsen in Spijkenisse, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters in Spijkenisse: Je kunt beginnen met het zoeken naar glaszetters in Spijkenisse. Dit kun je doen door online te zoeken naar glaszetters in de regio Spijkenisse. Daarnaast kun je ook vragen om aanbevelingen van vrienden, familie of buren die eerder glas hebben laten plaatsen.

Neem contact op met glaszetters: Nadat je een lijst hebt samengesteld, kun je contact opnemen met de glaszetters om meer informatie te krijgen over hun diensten en prijzen. Stel vragen over het soort glas dat ze aanbieden, de beschikbare opties, garanties en de geschatte kosten.

Vraag om een offerte: Vraag een offerte aan bij verschillende glaszetters, zodat je de prijzen en diensten kunt vergelijken. Geef de glaszetters de benodigde informatie, zoals de afmetingen van het glas en eventuele speciale eisen die je hebt.

Kies een glaszetter: Vergelijk de ontvangen offertes en kies een glaszetter die aan je eisen voldoet. Let niet alleen op de prijs, maar ook op de reputatie en ervaring van de glaszetter.

Maak een afspraak: Neem contact op met de gekozen glaszetter om een afspraak te maken voor het plaatsen van het glas. Bespreek de details, zoals de datum, het tijdstip en eventuele voorbereidingen die je moet treffen.

Laat het glas plaatsen: Op de afgesproken datum komt de glaszetter naar je huis in Spijkenisse om het glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent om toezicht te houden en eventuele vragen te beantwoorden.

Betaling en garantie: Na het plaatsen van het glas ontvang je de factuur van de glaszetter. Controleer het geleverde werk en betaal pas als je tevreden bent. Vraag ook naar de garantievoorwaarden voor het geplaatste glas, mocht er in de toekomst een probleem ontstaan.

Volg deze stappen om een geschikte glaszetter te vinden en glas te laten plaatsen in Spijkenisse.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Spijkenisse of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Spijkenisse en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×