logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Spijkenisse


Overzicht glaszetters Spijkenisse

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas Correct
Raaigras 43, Spijkenisse
Tel: 06 4120 8647

 Spijkenisse
(+2km)

01

02

Aplex Schildersbedrijf
Veerman 22, Spijkenisse
Tel: 06-47968648

 Spijkenisse
(+1km)

02

Extra informatie:
Glas zetten Glas laat u zetten door Aplex uit Spijkenisse! Wij verstaan ons vak. Aplex is er voor wie zoekt naar iemand die glas kan zetten in Spijkenisse en wijde omgeving. Maar Aplex is méér: een totaalbedrijf dat schildert, glas zet en houtrot repareert. Bij ons zijn uw ruiten, kozijnen en verfwerk in goede handen! Want wat gebeurt er met de glaslatten? Die moeten vakkundig geverfd worden. En die houtrot vlak onder het glas? Dat moet gerepareerd worden.

03

Jansen Glas Hoogvliet BV
Actief in Spijkenisse
Tel: 010-4164864

 Hoogvliet rotterdam
(+5km)

03

Extra informatie:
Jansen Glas de glasexpert voor bedrijven en particulieren U bent op zoek naar een goed en betrouwbaar bedrijf voor al uw wensen op het gebied van glas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Jansen Glas: de vaste partner voor: -Nieuwbouw, renovatieprojecten en kantoren. -Particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

04

Meertens Glas
Actief in Spijkenisse
Tel: 0181-616273

 Geervliet
(+5km)

04

Extra informatie:
Het was René Meertens die in 1995 met het glasbedrijf begon. Vijf jaar later sloot Hans Nieuwpoort zich als glascompagnon bij hem aan. De klanten van Meertens Glas en Schilderwerken bevinden zich in de wijde omtrek van Spijkenisse. In heel Rotterdam Rijnmond, Voorne-putten en de Hoekse-waard hebben we opdrachtgevers zitten. Meertens Glas en Schilderwerken verzorgt de vakkundige reparatie van glas en zet ook glas in nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden.

05

De Vierseizoenen Schildersbedrijf
Actief in Spijkenisse
Tel: 0614 392250

 Hoogvliet rotterdam
(+4km)

05

Extra informatie:
Glaswerk­zaamheden De 4 Seizoenen Schilders voorziet al uw ramen van het juiste glas. Wij zetten HR++ glas, verschillende soorten isolatieglas en enkele beglazing. Wij adviseren u wat voor uw pand de meest geschikte mogelijkheden zijn en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit. Op het gebied van glas bent u bij De 4 Seizoenen Schilders aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen allerlei soorten glas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Spijkenisse of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Spijkenisse en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×