logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Sprundel


Overzicht glaszetters Sprundel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasservice J.Kapitein
Struikhei 23, Sprundel
Tel: 0165-383979
Jaren werkzaam: 15 jaar
5
werknemers

 Sprundel
(+2km)

01

Extra informatie:
Glasservice J.Kapitein BV bestaat sinds 1988. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een echt familie bedrijf Glasservice J. Kapitein VOF . Wij zijn VCA gecertificeerd en zijn gespecialiseerd in zowel binnen als buiten beglazing zowel regionaal als nationaal. Wij zijn een bedrijf dat zijn vak verstaat en na jaren ervaring beschikken wij over de juiste kennis en kwaliteit. Wij werken zowel voor bedrijven, projecten als voor particulieren.

02

Den Ouden Schilderwerken
Actief in Sprundel
Tel: 0165-399886

 Roosendaal
(+7km)

02

Extra informatie:
Glasscherven brengen geen geluk Glaswerkzaamheden van Den Ouden Schilderwerken Glaswerkzaamheden Den Ouden Schilderwerken is erkend glaszetter en specialist in alle soorten beglazingen. Wij repareren & vervangen glas voor zowel particulieren als bedrijven. Op het gebied van glas kunnen wij uiteenlopende werkzaamheden verrichten. Een glaszetter kan ingeschakeld worden voor werkzaamheden zoals het zetten van isolatieglas, veiligheidsglas, glas in lood, brandwerend glas.

03

FVP Glas
Actief in Sprundel
Tel: 0165-546511
Jaren werkzaam: 21 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+8km)

03

Extra informatie:
FVP Glas is een begrip in Brabant als het gaat om glasservice. We zijn een betrouwbare partner voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Het uitvoeren van beglazingen in nieuwbouw, onderhoud en renovatie is ons dagelijks werk Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe beglazing geplaatst dient te worden. Van brandvertragende en inbraakvertragende beglazing tot isolatieglas, wij plaatsen het allemaal.

04

Diamant Glas
Actief in Sprundel
Jaren werkzaam: 24 jaar
1
werknemer

 Roosendaal
(+9km)

04

Extra informatie:
Leveren en plaatsing van alle soorten beglazing.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Sprundel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sprundel en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×