logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Groningen > Stadskanaal


Overzicht glaszetters Stadskanaal

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Zandstra Totaalonderhoud
Tinnegieter 54, Stadskanaal
Tel: 0599-322401
Jaren werkzaam: 29 jaar
52
werknemers

 Stadskanaal
(+2km)

01

Extra informatie:
Glas & kozijnen Op zoek naar een professionele glaszetter in Groningen? Zandstra Schilderwerken in Stadskanaal heeft jarenlange ervaring in het zetten van diverse soorten glas. Denk aan beglazing zoals; enkel glas, isolatieglas, veiligheidsglas of gekleurd glas. Plaatsen gebeurt altijd inclusief montage, eventuele herstelwerkzaamheden en een strakke afwerking.

02

Huiting Schildersbedrijf
Veenstraat 21, Stadskanaal
Tel: 0599-611105

 Stadskanaal
(+2km)

02

Extra informatie:
Beglazing Beglazing is er in heel veel soorten en kleuren. Isolatieglas, zonwerende beglazing, veiligheidsglas, enkel glas en gefigureerd glas glazen deuren zijn maar enkele voorbeelden. Wij leveren al deze soorten. Het is mogelijk om in de ruimte tussen twee ruiten (in de spouw van het isolatieglas) een zonwering aan te brengen in de vorm van “luxaflex”. Het voordeel hiervan is dat de lamellen niet stoffig worden.

03

Schildersbedrijf Harrie Koning
Glasblazer 16, Stadskanaal
Tel: 0599 621214

 Stadskanaal
(+2km)

03

Extra informatie:
Beglazing Ik heb ruime ervaring in het leveren en plaatsen van beglazing. Of het nu gaat om ruitschade of het vervangen van kozijnen: Ik help u graag verder. Met deskundig advies hoop ik dat u straks optimaal profijt heeft van uw (nieuwe) beglazing.

04

Hofman Schilders
Trekpad 10, Stadskanaal
Tel: 06-41213813

 Stadskanaal
(+1km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Een ongeluk? Kattekwaad? Een raam kan natuurlijk stuk gaan. In dat geval belt u met Hofman schilders voor een snelle en vakkundige vervanging van de kapotte ruit. Bel voor een prijsopgave met Jacob Hofman of neem contact op via de contactpagina

05

GJS Schilderwerken
Leeuwerikhof 6, Stadskanaal
Tel: 06-21840934

 Stadskanaal
(+2km)

05

Extra informatie:
Beglazing Glaszetten is specialistisch werk en vereist vakmanschap. Zeker als u wilt dat uw glasperfect wordt gezet en voor de beste isolatie zorgt. Uit de verscheidenheid aan beglazing kiezen we in samenspraak met u het juist glas. Wij garanderen u dat het glas op de juiste wijze wordt geplaatst.

06

L' Accent Schilders
Irenelaan 7, Stadskanaal
Tel: 0599-612903

 Stadskanaal
(+1km)

06


Glaszetters Stadskanaal

Als u een ruit wilt laten vervangen in Stadskanaal, kunt u de volgende stappen volgen:

Zoek naar een glaszettersbedrijf in Stadskanaal: U kunt lokale glaszettersbedrijven in Stadskanaal vinden door online te zoeken of aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op met het gekozen glaszettersbedrijf: Bel of stuur een e-mail naar het bedrijf om uw gebroken ruit te melden en uw vervangingsbehoeften te bespreken. Geef de locatie van de ruit, de afmetingen en eventuele specifieke kenmerken door.

Vraag om een offerte: Vraag het glaszettersbedrijf om een offerte voor de kosten van het vervangen van de ruit. Zorg ervoor dat de offerte duidelijk de prijs van het glas, de arbeidskosten en eventuele bijkomende kosten vermeldt.

Planning en afspraak maken: Als u akkoord gaat met de offerte, kunt u een afspraak maken om de ruit te laten vervangen. Zorg ervoor dat u een geschikte datum en tijd kiest die voor u werken.

Voorbereiding op de vervanging: Ruim het gebied rondom de ruit op en zorg ervoor dat het toegankelijk is voor de glaszetters. Verwijder eventuele meubels of objecten die in de weg staan.

Ruitvervanging: De glaszetters zullen de gebroken ruit verwijderen en een nieuwe ruit professioneel installeren. Ze zorgen ervoor dat de ruit stevig en veilig wordt geplaatst.

Afronding en betaling: Controleer zorgvuldig het geïnstalleerde glaswerk om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Vervolgens kunt u de betaling aan het glaszettersbedrijf voldoen volgens de afgesproken voorwaarden.

Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen en de reputatie en ervaring van het glaszettersbedrijf te controleren voordat u een keuze maakt. Bovendien kunnen ze u adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke situatie en eventuele andere vragen beantwoorden die u heeft.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Stadskanaal of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Stadskanaal en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×