logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Stadskanaal


Overzicht glaszetters Stadskanaal

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Zandstra Totaalonderhoud
Tinnegieter 54, Stadskanaal
Tel: 0599-322401
Jaren werkzaam: 29 jaar
52
werknemers

 Stadskanaal
(+2km)

01

Extra informatie:
Glas & kozijnen Op zoek naar een professionele glaszetter in Groningen? Zandstra Schilderwerken in Stadskanaal heeft jarenlange ervaring in het zetten van diverse soorten glas. Denk aan beglazing zoals; enkel glas, isolatieglas, veiligheidsglas of gekleurd glas. Plaatsen gebeurt altijd inclusief montage, eventuele herstelwerkzaamheden en een strakke afwerking.

02

Glashandel Nuninga
Actief in Stadskanaal
Tel: 0597-646189

 Nieuwe pekela
(+7km)

02

Extra informatie:
Glaswerk Glashandel Nuninga kan naast isolerende beglazing ook diverse andere soorten glas leveren. -Enkelglas -Figuurglas -Glas in Lood -Gelaagd glas -Veiligheids glas -Brandwerend glas -Zonwerend glas Natuurlijk kunnen wij ook spiegels in alle denkbare maten en diktes leveren.Bel voor een scherpe prijs en alle mogelijkheden.

03

Glasatelier Honebeek
Actief in Stadskanaal
Tel: 0598-631344

 Veendam
(+13km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Glasatelier Honebeek Glasatelier Honebeek is al lange tijd gevestigd te Veendam, in de provincie Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van glas-in-loodramen en door onze vakmanschap en creativiteit zijn wij in staat om met restauratie uw oude glas-in-loodpanelen weer in oude glorie te herstellen. Op deze manier hebben wij al veel nieuwe glas-in-loodramen geplaatst, maar ook restauratie van glas-in-lood behoort tot de mogelijkheden.

04

Wilting Groep
Actief in Stadskanaal
Tel: 0598-627139
Jaren werkzaam: 3 jaar
3
werknemers

 Veendam
(+14km)

04

Extra informatie:
Schildersbedrijf Wilting is sinds 1 juni 1994 een gerenomeerd en dynamisch bedrijf dat graag voor u klaarstaat voor alle denkbare schilderwerken. Wij leveren een goede kwaliteit en een breed pakket aan mogelijkheden; Onderhouds- en nieuwbouwschilderwerk, ook aan monumentale panden (b.v. stopverfrenovatie), Levering en plaatsing van enkel- en isolatieglas, Kitrenovatie, Hang en sluitwerk, etc.

05

R. Bruinsma Schilderwerken
Actief in Stadskanaal
Tel: 0644345570

 Veendam
(+15km)

05

Extra informatie:
Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Wij zijn namelijk een bedrijf gespecialiseerd in schilderen en behangen van muren. Daarnaast het behandelen het onderhouden, desnoods repareren of vervangen van kozijnen. Daar zijn wij bijzonder bekwaam in. Wij gebruiken de beste materialen op de markt. Ons bedrijf scoort in prijs, kwaliteit en ervaring. Hoe gaan wij ter werk? Ik kan eerst bij u komen kijken, bespreekt met u uw wensen en u ontvangt vrijblijvend een passende offerte.

06

Wiegers Glaszaak
Actief in Stadskanaal
Tel: 0597-413257

 Winschoten
(+17km)

06

Extra informatie:
Glaszaak Wiegers is een groothandel in vlakglas welke levert en plaatst zowel aan bedrijven als aan particulieren, wij zijn al meer dan 25 jaar een begrip in Winschoten en omgeving. Op onze website vindt u de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot het leveren en het plaatsen van glas, spiegels, hardglazen puien en deuren en nog heel veel meer.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Stadskanaal of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Stadskanaal en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×