logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Staphorst


Overzicht glaszetters Staphorst

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasservice Timmerman V.O.F.
Gemeenteweg 60, Staphorst
Tel: 0522-461059

 Staphorst
(+1km)

01

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor het stralen van glas, glas in lood, graveren op glas etc. Ook leveren wij vele soorten enkel-, figuurglas en isolatieglas Ook het plaatsen hiervan is geen probleem voor ons. Gespecialiseerd in glas in lood van ontwerp tot eindproduct. Voor advies,restauratie,nieuw en inbouw in isolatieglas bent U hier op het juiste adres. Ook verrichten wij restauratiewerk van glas in lood ramen in kerken enz.

02

Barelds Schilderwerken
Actief in Staphorst
Tel: 0522-252602

 Meppel
(+6km)

02

Extra informatie:
SCHILDEREN BUITEN Het schilderen van uw pand voor zowel onderhoudsschilderwerk als nieuwbouw, kunt u met een gerust hart aan ons vakpersoneel overlaten. Wij voeren schilderwerken uit voor grote opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, overheden, etc. Wij werken ook voor aannemers: verbouw en nieuwbouw, en natuurlijk particuliere huisbezitters. Vooral op het gebied van ambachtelijk schilderwerk is bij ons de vereiste vakkennis in huis.

03

Glaslinq Meppel
Actief in Staphorst
Tel: 0522 240 300

 Meppel
(+7km)

03

Extra informatie:
De grootste onafhankelijke glasgroothandel van Noord-Nederland VAG Glas, Glashandel Sneek en Glas-LinQ gaan voortaan samen verder onder de naam Glaslinq. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde producten, kennis en service! Onze werkwijze In de werkplaats snijden gespecialiseerde glassnijders enkelglas direct voor u op maat. Isolatieglas en speciale glassoorten zoals gehard en brandwerend glas leveren we binnen 3 tot 10 dagen na bestelling.

04

Lensen Schilder & Glasservice
Actief in Staphorst
Tel: 0522-26 26 44
Jaren werkzaam: 8 jaar

 Meppel
(+8km)

04

Certificering / branche organisatie:
AF erkend & VCA

Extra informatie:
Perfectie is waar u op mag rekenen als u Lensen Schilder & Glasservice uit Meppel inschakelt voor uw all-inn schilderwerk. U kan rekenen op flexibiliteit, betrouwbaarheid en stiptheid. Het team van Lensen Schilder & Glasservice is vooral actief in Noord- en Oost Nederland. Onze opdrachtgevers – woningbouwverenigingen, bedrijven, overheid, vastgoedbeheerders, aannemers en natuurlijk particulieren, waarderen ons om onze hoge kwaliteit, uitgebreide service en het perfecte afwerkingsni

05

Burgman Schilder & Glasbedrijf
Actief in Staphorst
Tel: 06 29 54 60 69

 Zwolle
(+15km)

05

Extra informatie:
Specialist in glasherstel Schilder- en Glasbedrijf Burgman is gespecialiseerd in glasherstel en bijna alles wat men op het gebied van glas kan leveren en/of plaatsen.Met ruim 20 jaar ervaring garanderen wij vakwerk van betrokken professionals, die service hoog in het vaandel hebben staan. Het is voor Schilder- en Glasbedrijf Burgman een uitdaging om een project tot een goed eind te brengen en onze opdrachtgever tevreden te maken en te houden.

06

Schildersbedrijf Martijn Hut
Actief in Staphorst
Tel: 0522-472820

 Ruinen
(+16km)

06

Extra informatie:
Schildersbedrijf Martijn Hut is al jaren een betrouwbaar schildersbedrijf uit Ruinen. Hierbij staan heldere afspraken en een goed contact met de klant centraal. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in zowel opdrachten voor particulieren als voor bedrijven. Wij verzorgen het binnenschilderwerk en het buitenschilderwerk van uw woning. Ook kunnen wij uw glas plaatsen, badkamer kitten en uw wanden afwerken, met bv.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Staphorst of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Staphorst en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×