logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Staphorst


Overzicht glaszetters Staphorst

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasservice Timmerman V.O.F.
Gemeenteweg 60, Staphorst
Tel: 0522-461059
Jaren werkzaam: 35 jaar
2
werknemers

 Staphorst
(+1km)

01

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor het stralen van glas, glas in lood, graveren op glas etc. Ook leveren wij vele soorten enkel-, figuurglas en isolatieglas Ook het plaatsen hiervan is geen probleem voor ons. Gespecialiseerd in glas in lood van ontwerp tot eindproduct. Voor advies,restauratie,nieuw en inbouw in isolatieglas bent U hier op het juiste adres. Ook verrichten wij restauratiewerk van glas in lood ramen in kerken enz.

02

M Krale Glas en Schilderwerken
Willem de Zwijgerstraat 32, Staphorst
Tel: 0522-468119

 Staphorst
(+1km)

02

Extra informatie:
Glaszetten Nieuwbouw In nieuwbouw wordt door ons veelal glas geplaatst in houten buitenkozijnen. In verband met regelgeving wordt momenteel HR++ glas geplaatst ( hoog rendement glas ). De handeling is meestal globaal sponning schoonmaken, celband plakken, glas plaatsen met eventueel rooster en daarna afkitten. Bij een nieuwe stal, schuur of tuinhuis zonder isolatiedoelstelling wordt door ons veelal enkelglas geplaatst.

03

Wobben Schilders
Achthoevenweg 18, Staphorst
Tel: 0522-463368

 Staphorst
(+2km)

03

Extra informatie:
Wij leveren en plaatsen onder meer glas in lood, spiegels, figuur- en veiligheidsglas, zon- en licht werende beglazing, enkel- en dubbelglas. Ook ventilatieroosters en facet geslepen glas behoren tot de mogelijkheden. Samen met u kiezen wij het glas dat bijdraagt aan uw project. Veiligheid, comfort, privacy of uitstraling zijn belangrijke uitgangspunten bij de keuze van het juiste glas.

04

Barelds Schilderwerken
Actief in Staphorst
Tel: 0522-252602
7
werknemers

 Meppel
(+6km)

04

Extra informatie:
SCHILDEREN BUITEN Het schilderen van uw pand voor zowel onderhoudsschilderwerk als nieuwbouw, kunt u met een gerust hart aan ons vakpersoneel overlaten. Wij voeren schilderwerken uit voor grote opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, overheden, etc. Wij werken ook voor aannemers: verbouw en nieuwbouw, en natuurlijk particuliere huisbezitters. Vooral op het gebied van ambachtelijk schilderwerk is bij ons de vereiste vakkennis in huis.

05

Glaslinq Meppel
Actief in Staphorst
Tel: 0522 240 300
Jaren werkzaam: 6 jaar
33
werknemers

 Meppel
(+7km)

05

Extra informatie:
De grootste onafhankelijke glasgroothandel van Noord-Nederland VAG Glas, Glashandel Sneek en Glas-LinQ gaan voortaan samen verder onder de naam Glaslinq. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde producten, kennis en service! Onze werkwijze In de werkplaats snijden gespecialiseerde glassnijders enkelglas direct voor u op maat. Isolatieglas en speciale glassoorten zoals gehard en brandwerend glas leveren we binnen 3 tot 10 dagen na bestelling.

06

Schildersbedrijf Donker
Actief in Staphorst
Tel: 0522 253762

 Meppel
(+8km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Staphorst of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Staphorst en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×