logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Steenwijk


Overzicht glaszetters Steenwijk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bouwbedrijf S Koopmans
Slingerbos 30, Steenwijk
Tel: 0521-517173
Jaren werkzaam: 21 jaar
1
werknemer

 Steenwijk
(+1km)

01

Extra informatie:
Vakwerk op maat Bouwbedrijf S. Koopmans is een bouwbedrijf dat zich hoofdzakelijk richt op woningbouw. In deze discipline hebben wij ruime ervaring in nieuwbouw en onderhoud. Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grote verbouwingen, Bouwbedrijf S. Koopmans geeft vakkundig advies en levert werk op maat. Wilt u binnenshuis en/of buitenshuis het een en ander veranderen maar weet u niet hoe? Dan kan Bouwbedrijf S.

02

Kleinsmit Glaszetters- en Schildersbedrijf
Korte Baan 6, Steenwijk
Tel: 0521-511881
Jaren werkzaam: 46 jaar
3
werknemers

 Steenwijk
(+1km)

02

Extra informatie:
Al uw glas snel en vakkundig geplaatst Kleinsmit levert en plaatst glas ten behoeve van particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en lokale overheden. U heeft de keuze uit verschillende soorten glas. Dit zijn enkele glassoorten uit ons aanbod: -Draadglas -Glas-in-lood -HR++ glas -Veiligheidsglas -Geluidswerend glas Zoals u ziet kunt u bij ons terecht voor bijna alle soorten glas. Wij bewerken veel verschillende soorten glas voor u, zodat wij aan al uw wensen voldoen.

03

Glas in lood atelier De Glazen Zee
Burg. H.G. Reinenstraat 1, Steenwijk
Tel: 06 50 99 19 57

 Steenwijk
(+1km)

03

Extra informatie:
Welkom bij atelier De Glazen Zee Glas-in-lood atelier De Glazen Zee is gevestigd in een voormalig kerkgebouw in het centrum van Steenwijk. In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur.

04

Falkena Glas & Schilderwerken
Karenbrug 2, Steenwijk
Tel: 0521-588225

 Steenwijk
(+3km)

04

Extra informatie:
GLASWERK Glas is één van onze specialiteiten. Al jarenlang leveren en plaatsen wij verschillende soorten beglazing van de hoogste kwaliteit (Pilkington/NSG). Glas komt voor in veel verschillende soorten, diktes en typen, zodat er voor elke situatie een geschikt glas te leveren is. Op het gebied van isolerende beglazing adviseren we je over de verschillende mogelijkheden om je leef-comfort te verbeteren en te besparen op de energierekening.

05

Schildersbedrijf Arjan Bijkerk
Oostercluft 442, Steenwijk
Tel: 0521 - 852481

 Steenwijk
(+2km)

05

Extra informatie:
Beglazing Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van beglazing. Zo plaatsen wij glas in nieuwbouwprojecten, maar zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van glas in de enigszins oudere huizen en boerderijen. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardig materiaal, wat een gegarandeerde isolatie inhoudt.

06

R. Bakker schilderwerken
Oostwijkstraat 77, Steenwijk
Tel: 06-10911427

 Steenwijk
(+1km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Steenwijk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Steenwijk en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×