logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Stiens


Overzicht glaszetters Stiens

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Van Lingen B.V.
Seerob 8, Stiens
Tel: 058-2572931
Jaren werkzaam: 32 jaar
8
werknemers

 Stiens
(+2km)

01

Extra informatie:
Schildersbedrijf van Lingen Is een allround schildersbedrijf dat is opgericht in 1991. Met een ploeg vakbekwame schilders die allen al lange tijd aan het bedrijf verbonden zijn, kunnen wij een uitgebreide service bieden. Sinds 2000 werken wij vanuit een nieuw en modern bedrijfspand dat aan alle veiligheids- en milieuvoorschriften voldoet.

02

Buwalda Schilderwerken
Lege Hearewei 1, Stiens
Tel: 058-2571208

 Stiens
(+1km)

02

Extra informatie:
Beglazing Ook het leveren en/of plaatsen van glas en ventilatieroosters is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wij leveren onder andere: -Standaard isolerend glas -HR + -HR ++ -Gelaagd glas -Draadglas -Brandwerend glas -Figuurglas -Gehard glas -Ventilatieroosters Voorbeelden van de verschillende glassoorten zijn volop aanwezig om een juiste keuze te maken. Wij kunnen deze stalen ook bij u langs brengen.

03

Jurjen Veninga Schilderbedrijf
Felixwei 26, Stiens
Tel: 058-2573506

 Stiens
(+1km)

03

04

Meesterschilders Friesland
Actief in Stiens
Tel: 058-2169556

 Leeuwarden
(+7km)

04

Extra informatie:
Glaszetten en verduurzaming Vandaag de dag zijn verduurzaming en energiebesparende maatregelen een belangrijk punt op ieders agenda, een onderdeel hiervan is het vervangen van enkelglas door isolatieglas, of het vervangen van de oude dubbele beglazing door nieuw HR++ of zelfs HR+++ Triple glas. Met 2 zeer ervaren en geschikte glaszetters binnen ons bedrijf, hebben we de kennis en ervaring in huis om uw woonhuis of vastgoed kundig te voorzien van nieuwe isolerende beglazing.

05

Okso Schilderwerken
Actief in Stiens
Tel: 058-2123204

 Leeuwarden
(+8km)

05

Extra informatie:
Glaswerken Figuurglas, gelaagd glas, gehard glas, warmtewerend glas, warmte absorberend glas, getint glas, glas met geïntegreerde ventilatieroosters…… Dubbele beglazing, HR+ of HR++, enkele beglazing, blank glas of gefigureerd ……… Beglazingswerk is vandaag de dag zeer divers en de toepassingsmogelijkheden zijn legio. Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer, maar OKSO biedt uitkomst.

06

Marcom Glas VOF
Actief in Stiens
Tel: 058-2665801
Jaren werkzaam: 38 jaar
2
werknemers

 Leeuwarden
(+9km)

06

Extra informatie:
Marcom Glas Marcom glas is een familiebedrijf sinds 1985 en is gespecialiseerd in alle facetten op glasgebied. Op onze site kunt u zien dat er op het gebied van glas bijna alles mogelijk is. Wij kunnen vele soorten glas leveren en indien gewenst de montage voor u verzorgen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Stiens of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Stiens en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×