logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Stramproy


Overzicht glaszetters Stramproy

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Buys Glashandel
Amentstraat 1/B, Stramproy
Tel: 0495-561682

 Stramproy
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
VCA

Extra informatie:
Buysglas is al jarenlang een begrip in Weert en omgeving als het om glas gaat. Of het nu om enkel, dubbel, gehard of gelaagd glas gaat, bij Buys bent u aan het goede adres. Naast de verkoop van diverse soorten glas kunt u ons ook voor plaatsing en montage inschakelen. Ons team bestaat geheel uit professionals met jaren van praktijkervaring.

02

Pro Glas
Actief in Stramproy
Tel: 0495-542463

 Weert
(+9km)

02

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Proglas Glashandel op het industrieterrein "Kampershoek" in Weert heeft in haar bestaan een niet meer weg te denken positie in de glasbranche verworven. Vanaf het begin streeft Pro Glas naar flexibiliteit op het gebied van het leveren en monteren van alle soorten beglazingen. Aannemers, schilders, timmerbedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

03

Glasservice Nederweert
Actief in Stramproy
Tel: 06-22941132

 Nederweert
(+11km)

03

Extra informatie:
GLASSERVICE NEDERWEERT Glasservice Nederweert is een familiebedrijf met ondertussen meer dan twintig jaar ervaring. De heer Pijnenburg is samen met zijn zoon de drijvende kracht achter dit glaszetters bedrijf. Echter is glaszetten tegenwoordig zoveel meer dan alleen het plaatsen van glas. Glasservice Nederweert biedt een volledig pakket wanneer het om glas gaat, van een glaszetter voor nieuwbouwprojecten tot renovatie van glas in historische panden en snel herstel bij schade aan uw ruiten.

04

Wimmer Glas Projecten B.V.
Actief in Stramproy
Tel: 0475 - 386 115

 Haelen
(+17km)

04

Extra informatie:
Mogelijkheden binnen en buiten De mogelijkheden met glas zijn eindeloos! Zeker bij Wimmer Glas. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende toepassingen, die we niet alleen zorgvuldig (laten) maken, maar ook nog eens perfect monteren. In één bezoek, alles geregeld! Weet je waar we écht heel goed in zijn? -Isolatieglas monteren in nieuwbouw. -Enkel glas vervangen door isolatieglas in bestaande kozijnen.

05

Koolen glas
Actief in Stramproy
Tel: 0475-331288

 Roermond
(+20km)

05

Extra informatie:
Koolen Glas Hét glasbedrijf uit Roermond GLASSCHADE ROERMOND Heeft u glasschade in de regio Roermond? Bel dan meteen 0475-331288, 24 uurs service, 7 dagen per week. Glasschade herstel is eén van de vele activiteiten van Koolen Glas in regio Roermond. Maar wij doen nog méér. Onze glaszetters plaatsen ruiten en glas in elke denkbare omgeving, voeren glasreparaties uit, maar ook voor isolatieglas, dubbel glas, glas in lood, spiegels, figuur- en draadglas kunt u nergens in de buurt beter terec

06

Van Heugten Glas & Kozijnen
Actief in Stramproy
Tel: 0493 49 65 38

 Someren
(+22km)

06

Extra informatie:
van Heugten Glas en Kozijnen Alles op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen, draai-kiep-ramen, tuindeuren, voordeuren, schuifpuien, serres en insectenhorren dat is wat van Heugten glas en kozijnen te bieden heeft. Al meer dan 30 jaar! Vakmanschap en nauw contact met de klant zijn de handelsmerken.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Stramproy of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Stramproy en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×