logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Tegelen


Overzicht glaszetters Tegelen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Rooijackers glas
Populierstraat 10, Tegelen
Tel: 06 2742 4439
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Tegelen
(+1km)

01

Extra informatie:
Over ons Rooijackers glas is een jong bedrijf maar wel met 15 jaar ervaring in alle facetten van de glas business. We werken veel en graag samen met andere bedrijven. Dit alles om een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding te creëren. Kortom eerlijke prijzen en een uitstekende service. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten: – Garantie – Nazorg – Nette afwerking Rooijackers glas gaat voor tevreden klanten!

02

Oehlen schilderwerken
Koningstraat 40, Tegelen
Tel: 077 3737431

 Tegelen
(+2km)

02

03

Venlose Glasindustrie
Actief in Tegelen
Tel: 077-3741111
Jaren werkzaam: 25 jaar

 Belfeld
(+3km)

03

Certificering / branche organisatie:
CE-normering NEN normering

Extra informatie:
De Venlose Glasindustire levert aan de glashandel, timmer-, schilder- en bouwbedrijven en aan producenten van raam- en deurkozijnen (hout, kunstof en/of aluminium) Ook de particulier en/of diens (binnenhuis)architect is bij ons van harte welkom en kan rekenen op een gedegen en professioneel advies. Daarnaast leveren wij allerlei glasproducten zoals hardglazen deuren en (douche)wanden, luifels, spiegels, maar ook komplete raam- en deurkozijnen in hout, kunststof en/of aluminium.

04

Arben Schilderwerken
Actief in Tegelen
Tel: 077-3518499

 Venlo
(+5km)

04

Extra informatie:
Glaswerk Glasschade is vervelend, en glasschade vraagt om een snelle en professionele oplossing. Een deskundige schilder/glaszetter kan de schade herstellen en meteen het schilderwerk bijwerken. Arben Schilderwerken in Venlo is naast een vakkundige schilder ook een bekwame glaszetter. U kunt ons terecht voor vele soorten glaswerk, van enkel glas tot isolatieglas en van bewerkt glas (facet geslepen, gestraald etc.

05

Bisschops Schildersbedrijf
Actief in Tegelen
Tel: 077-3516911
Jaren werkzaam: 19 jaar
7
werknemers

 Venlo
(+6km)

05

Extra informatie:
Al meer dan 100 jaar kennis en ervaring Bisschops Schildersbedrijf werd in 1906 als Schildersbedrijf De Loo door Alfons de Loo opgericht. Na de Tweede Wereldoorlog nam Theo Bisschops het bedrijf over. In 1972 volgde zijn zoon Funs Bisschops hem op en twintig jaar later veranderde de naam in Bisschops Schildersbedrijf. De derde generatie Bisschops kwam in 2005 in de firma; sinds 2007 geven Dick en Roel leiding aan het gerenommeerde schildersbedrijf uit Venlo.

06

Scheuten Projects Venlo
Actief in Tegelen
Tel: 077 3599 373

 Venlo
(+7km)

06


Glaszetters Tegelen

Als u een ruit wilt laten vervangen in Tegelen, kunt u de volgende stappen volgen:

Zoek naar een glaszettersbedrijf in Tegelen: U kunt lokale glaszettersbedrijven in Tegelen vinden door online te zoeken of aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op met het gekozen glaszettersbedrijf: Bel of stuur een e-mail naar het bedrijf om uw gebroken ruit te melden en uw vervangingsbehoeften te bespreken. Geef de locatie van de ruit, de afmetingen en eventuele specifieke kenmerken door.

Vraag om een offerte: Vraag het glaszettersbedrijf om een offerte voor de kosten van het vervangen van de ruit. Zorg ervoor dat de offerte duidelijk de prijs van het glas, de arbeidskosten en eventuele bijkomende kosten vermeldt.

Planning en afspraak maken: Als u akkoord gaat met de offerte, kunt u een afspraak maken om de ruit te laten vervangen. Zorg ervoor dat u een geschikte datum en tijd kiest die voor u werken.

Voorbereiding op de vervanging: Ruim het gebied rondom de ruit op en zorg ervoor dat het toegankelijk is voor de glaszetters. Verwijder eventuele meubels of objecten die in de weg staan.

Ruitvervanging: De glaszetters zullen de gebroken ruit verwijderen en een nieuwe ruit professioneel installeren. Ze zorgen ervoor dat de ruit stevig en veilig wordt geplaatst.

Afronding en betaling: Controleer zorgvuldig het geïnstalleerde glaswerk om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Vervolgens kunt u de betaling aan het glaszettersbedrijf voldoen volgens de afgesproken voorwaarden.

Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen en de reputatie en ervaring van het glaszettersbedrijf te controleren voordat u een keuze maakt. Bovendien kunnen ze u adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke situatie en eventuele andere vragen beantwoorden die u heeft.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Tegelen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Tegelen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×