logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zeeland > Terneuzen


Overzicht glaszetters Terneuzen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Terneuzense Glashandel
Mr. F.J. Haarmanweg 34, Terneuzen
Tel: 0115-618772
Jaren werkzaam: 41 jaar
6
werknemers

 Terneuzen
(+3km)

01

02

Test Glaszetters
Stationstraat 34, Terneuzen
Tel: 0115-123456

 Terneuzen
(+2km)

02

03

Roegiers glas
Actief in Terneuzen
Tel: 0113 577221
Jaren werkzaam: 30 jaar
15
werknemers

 Heinkenszand
(+18km)

03

Extra informatie:
WAAROM ROEGIERS GLAS Roegiers glas is het grootste glasmontagebedrijf van Zuidwest Nederland. Een professioneel glasbedrijf met ca. 30 medewerkers verzorgen dagelijks glasherstel met onze 24-uurs dienst voor verzekeringsmaatschappijen, overheden en groot vastgoedbezitters/beheerders. Bij een calamiteit staan wij in Zeeland binnen 1,5 uur bij u voor de deur.

04

Melieste Glas
Actief in Terneuzen
Tel: 0113-227854
Jaren werkzaam: 84 jaar
14
werknemers

 Goes
(+19km)

04

Extra informatie:
Al sinds 1938 is Glashandel Melieste Goes een toonaangevend bedrijf in de Zeeuwse (en West-Brabantse) glasmarkt. Vanaf het aller eerste begin is Melieste een klantgericht bedrijf met een persoonlijke benadering. Een klant is immers geen nummer; je moet elkaar de hand kunnen geven, even kunnen bijpraten en samen dingen realiseren.

05

Schilders- en afwerkingsbedrijf Franse BV
Actief in Terneuzen
Tel: 0113 – 64 93 61
Jaren werkzaam: 53 jaar
11
werknemers

 Goes
(+22km)

05

Extra informatie:
Schilders- en afwerkingsbedrijf Franse BV is een erkend schilders- en afwerkingsbedrijf met meer dan een eeuw ervaring in het verwerken van alle voorkomende verf- en glasproducten. Wij hebben ruime ervaring in zowel het onderhouden van allerlei objecten, als in renovatie en nieuwbouw. Particulieren, bedrijven, stichtingen, gemeenten, instellingen; diverse opdrachtgevers behoren al jaren tot onze vaste klantenkring.

06

Walglas
Actief in Terneuzen
Tel: 0118-466878
Jaren werkzaam: 36 jaar
3
werknemers

 Vlissingen
(+24km)

06

Extra informatie:
Gerrit van der Wal is in 1989 begonnen met Glasservice Gerrit van der Wal VOF in Vlissingen. In 2002 is Johan daarbij gekomen. En tenslotte kwam in 2007 Rineke Jacobse-Visser het team versterken. De bedoeling van deze website is, dat u de nodige informatie verzamelt over uw wensen en u daarna met de juiste gegevens een offerte kunt aanvragen. Mocht u vragen hebben of op- of aanmerkingen hebben over de website, dan horen wij dit graag.


Glaszetters Terneuzen

Als je op zoek bent naar een glaszetter om glas te laten plaatsen in Terneuzen, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek online naar glaszetters in Terneuzen. Gebruik zoekmachines zoals Google en voer zoektermen in zoals "glaszetter Terneuzen" of "glas plaatsen Terneuzen". Hiermee krijg je een lijst met lokale glaszetters.

Bekijk de websites en recensies van de glaszetters die je hebt gevonden. Controleer of ze professioneel zijn, positieve recensies hebben en ervaring hebben met het plaatsen van het soort glas dat je nodig hebt (bijvoorbeeld enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, etc.).

Neem contact op met verschillende glaszetters om prijsopgaven te krijgen. Geef ze gedetailleerde informatie over het type glas, de afmetingen en eventuele andere specifieke vereisten. Vraag ook naar de geschatte tijd die ze nodig hebben om het werk uit te voeren.

Vergelijk de prijsopgaven en kies een glaszetter die aan je eisen voldoet en binnen je budget past.

Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten plaatsen. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt over de prijs, de planning en eventuele garanties op het geleverde werk.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Terneuzen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Terneuzen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×