logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zeeland > Tholen


Overzicht glaszetters Tholen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Tholen Glas
Slabbecoornweg 38, Tholen
Tel: 0166-606734
Jaren werkzaam: 25 jaar
3
werknemers

 Tholen
(+2km)

01

Extra informatie:
Tholen Glas is een jonge en innovatieve onderneming, gespecialiseerd in allen soorten beglazing en verdeler van Heat Mirror beglazing in Nederland. Tholen Glas is voor u als particulier en voor bedrijven, de glashandel met een uitgebreid product aanbod. Als glashandel/ glasspecialist zijn wij actief in geheel Zuid- West Nederland. Tevens bieden wij u de service aan om ook het glas te plaatsen.

02

Cloïn Schilderwerken
Actief in Tholen
Tel: 0164 237421

 Bergen op zoom
(+7km)

02

03

Snepvangers Glasservice
Actief in Tholen
Tel: 0800 022 66 88
Jaren werkzaam: 29 jaar
15
werknemers

 Bergen op zoom
(+7km)

03

Extra informatie:
Bij Snepvangers Service Glasherstel bent u altijd verzekerd van een uitmuntende kwaliteit, professionaliteit en een verregaande service. Wij leveren alle soorten glas: - isolatieglas (dubbel glas), hoog rendement isolatieglas (HR+ en HR++) - eventueel met aan 1 zijde figuurglas blank of in kleur ...

04

Van Loon schilderwerken
Actief in Tholen
Tel: 06- 21857796

 Bergen op zoom
(+9km)

04

Extra informatie:
Het is niet alleen een kwestie van schuren en schilderen Om tot gewenste resultaten te komen zal er soms meer gedaan moeten worden dan alleen schuren en schilderen. Door de jaren heen heeft van Loon schilderwerken een netwerk opgebouwd van de beste vakmensen in de omgeving. Samen met zo’n specialist zorgt van Loon ervoor dat alles tot in de details is verzorgd, voordat het schilderen kan beginnen.

05

Bouwbedrijf Ren
Actief in Tholen
Tel: 06-29001204
Jaren werkzaam: 23 jaar
1
werknemer

 Wouw
(+14km)

05

Certificering / branche organisatie:
Lid van Bouwend Nederland

Extra informatie:
Bouwbedrijf René de Jong… tot in de puntjes Je kunt er als opdrachtgever vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is als bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Bouwbedrijf René de Jong in de Biezenstraat uit Wouw. Kwaliteit, vakmanschap en service staat hoog in het vaandel bij het door René en zijn vrouw Ilse professioneel geleide bedrijf, waarvan het werkgebied voornamelijk in West-Brabant ligt, maar als het nodig is ook daarbuiten.

06

A-Z Glastechnieken
Actief in Tholen
Tel: 0164-610054
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Hoogerheide
(+15km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Tholen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Tholen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×