logo
glaszetter achtergrond

Glaszettersbedrijf van Spaendonk

Glaszettersbedrijf van Spaendonk

Glaszettersbedrijf van Spaendonk
Apollostraat 23, Tilburg
Tel: 013-5424767

Extra informatie

Glaszettersbedrijf van Spaendonk is al 30 jaar een begrip in Tilburg en wijde omstreken. Glas in alle soorten en toepassingen is ons vakgebied. De nieuwste glassoorten zijn zo sterk, dat ze toegepast kunnen worden op plaatsen waar vroeger alleen steen of staal gebruikt kon worden. Daardoor worden zowel binnen als buiten hele nieuwe toepassingen bereikbaar.

Aangezien de meeste glastoepassingen maatwerk zijn, ligt daar onze specialisatie. Daarnaast leveren we ook kant-en-klare producten als glazen deuren en hang-en-sluitwerk.

U bent van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag kennis laten maken met de bijna eindeloze mogelijkheden van glas en de wereld van accessoires die voor glas leverbaar zijn. Samen met u zoeken we graag naar de "personal touch" in uw interieur. Wij leveren maatwerk voor elk budget. En voor de uitvoering daarvan bent u bij ons in goede handen!

Video

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:2
Actief sinds:01 januari 2016
Rechtsvorm:Vennootschap onder firma
SBI-code:4334 (Schilderen en glaszetten)
Sector:Groot- en detailhandel, reparatie van auto's
Vestigingsnummer:000033753423

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glaszettersbedrijf van Spaendonk