logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Tytsjerk


Overzicht glaszetters Tytsjerk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

J.G. de Vries Schilderwerken
Boskleane 17, Tytsjerk
Tel: 0511-841516
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Tytsjerk
(+1km)

01

02

Schilder-Totaal
Hanenburg 11, Tytsjerk
Tel: 06-16076401
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Tytsjerk
(+1km)

02

Extra informatie:
Glaszetten Voor al uw beglazing (enkel, thermopane of decoratief) bent u bij SCHILDER-TOTAAL aan het goede adres. Het leveren, plaatsen en vervangen van ontzettend veel soorten glas in alle denkbare diktes en speciale uitvoeringen tegen aantrekkelijke prijzen. Een greep uit de talloze soorten zijn: isolatieglas HR+, HR++, gelaagd glas, veiligheidsglas, gehard glas, brandvertragend glas, spiegels, zonwerend glas, warmtewerend glas, geluidsisolerend glas, draadglas, float glas, figuratieglas.

03

Glashandel Martin de Boer
Actief in Tytsjerk
Tel: 058-2125870
Jaren werkzaam: 88 jaar
10
werknemers

 Leeuwarden
(+5km)

03

Extra informatie:
Wij zijn een all-round glashandel waar u voor al u wensen op het gebied van glas terecht kunt. * Alles op het gebied van glas Glashandel Martin de Boer heeft een zeer breed assortiment op het gebied van glas. Er wordt wel eens gezegd: als Martin de Boer het niet heeft vergeet het dan maar! * De grootste van Noord Nederland! Glashandel Martin de Boer heeft de grootste voorraad in glas en glazeniersbenodigdheden van noord Nederland.

04

GlasConstruct
Actief in Tytsjerk
Tel: 058 – 2848320
Jaren werkzaam: 20 jaar
12
werknemers

 Leeuwarden
(+5km)

04

Extra informatie:
GlasConstruct Faber Tilma is de leverancier van alle soorten vlakglas voor de zakelijke markt. GlasConstruct is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van isolerend,- brandwerend-, geluidswerend-, en veiligheidsglas. Glas kent steeds meer mogelijkheden en door goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in de markt, is het mogelijk om de klant goede adviezen te geven.

05

Marcom Glas VOF
Actief in Tytsjerk
Tel: 058-2665801
Jaren werkzaam: 38 jaar
2
werknemers

 Leeuwarden
(+5km)

05

Extra informatie:
Marcom Glas Marcom glas is een familiebedrijf sinds 1985 en is gespecialiseerd in alle facetten op glasgebied. Op onze site kunt u zien dat er op het gebied van glas bijna alles mogelijk is. Wij kunnen vele soorten glas leveren en indien gewenst de montage voor u verzorgen.

06

Zijlstra Schilderwerken
Actief in Tytsjerk
Tel: 0511 – 463006

 Burgum
(+5km)

06

Extra informatie:
Beglazing Wellicht is het u niet onbekend dat de overheid veel financiële ‘energie’ steekt in het isoleren van woningen en bedrijfsruimten. Het kan daarom ook voor u zinvol zijn om u daarover te laten voorlichten. Via de site van de friese energie premie. kunt u alles vinden over subsidies die er op dit moment. Wij leveren en plaatsen voor u alle soorten beglazingen. Enkele beglazing: – alle soorten floatglas(enkel glas) in alle mogelijke dikten en op maat gesneden.

07

vd Geest Schilderspecialisten
Actief in Tytsjerk
Tel: 058-2844544

 Leeuwarden
(+5km)

07

Extra informatie:
Beglazing Ook voor isolerende beglazing (HR++), veiligheidsglas en brandwerende beglazing bent u bij ons aan het juiste adres. Honderden woningen worden per jaar door ons voorzien van nieuwe HR++ beglazing. De beglazing wordt met vakmanschap en op de juiste manier gemonteerd, laat u adviseren door een van onze medewerkers.

08

Klugkist & De Vries Schilders
Actief in Tytsjerk
Tel: 058-2161980

 Leeuwarden
(+5km)

08

Extra informatie:
Beglazing Beglazing is mede bepalend voor de sfeer in uw woning of pand. Klugkist & de Vries adviseert u graag over het meest geschikte glas voor uw pand. Van enkel raam tot complete gevel- of woningbeglazing. Eerst kijken we naar de toepassing. Is het glas nodig ter isolatie, om geluid te weren, voor veiligheid of brandwerendheid? Elke toepassing vraagt om een specifiek soort glas. Beglazing o.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Tytsjerk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Tytsjerk en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×