logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+


Overzicht glaszetters Uden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Claassen Schilderwerken
Protonenlaan 4, Uden
Tel: 0413-264042
Jaren werkzaam: 15 jaar
25
werknemers

 Uden
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
ISO normering ISO 9001-2000 VCA AF erkend Planbuilding

Extra informatie:
Claassen Schilderwerken in Uden verzorgt nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk ten behoeve van utiliteits- en woningbouw en daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in beglazing en wandafwerking. Sinds 1 januari 2002 beschikt Claassen schilderwerken ook over een eigen onderhoudsbedrijf: Claassen Service Center. Met deze divisie bieden wij alle soorten onderhoud en reparaties aan (huur)woningen en bedrijven in de breedste zin van het woord.

02

Timo Strijbosch Glas & Schilderwerken VOF
Actief in Uden
Tel: 0413-820920

 Boekel
(+6km)

02

Extra informatie:
Glaszetter in Uden, Veghel, Oss en omgeving 24-uurs glasservice Een tweede specialisme van Timo Strijbosch Glas & Schilderwerken is de 24-uurs glasservice. Spoedeisende ruitvervanging, levering van speciaal glas zoals brandwerende beglazing en dubbelglas met hoog rendement, plaatsing, reparatie en interieurbewerking van glas. Ook hier leveren wij een totaalpakket voor woningen, bedrijfspanden en grootschalige projecten.

03

Maurice van Moorsel schilderwerken
Actief in Uden
Tel: 0492-325253

 Boekel
(+7km)

03

Extra informatie:
Beglazing Het aanbod in verschillende soorten glas is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar ook gestelde veiligheidsnormen en plaatsing voorschriften worden nog steeds verder aangescherpt. Het adviseren en toepassen van de juiste soort glas, het inmeten en natuurlijk ook het plaatsen is bij Maurice van Moorsel in goede handen. Over de verschillende glassoorten met hun eigenschappen kan ik u uitgebreid informeren.

04

Salih Schilderwerken
Actief in Uden
Tel: 06 20443330

 Veghel
(+8km)

04

05

Van den Boom schilderwerken
Actief in Uden
Tel: 0413 - 363830
Jaren werkzaam: 18 jaar
6
werknemers

 Veghel
(+9km)

05

Extra informatie:
WIJ HELPEN U GRAAG AAN HET GLAS VAN UW KEUZE Wij leveren en zetten glas. Dat doen we voor de particuliere, zakelijke en institutionele markt. Van het beglazen van een complete nieuwbouw tot het vervangen van een ruitje bij u thuis. Van glas in lood tot een douchecabine of spiegel. OOK SPECIAAL GLAS Glas krijgt een steeds prominentere rol in het interieur. Zo kiezen steeds meer mensen voor een glazen achterwand in de keuken.

06

Dennis Gloudemans Schilderwerken
Actief in Uden
Tel: 06-33795518

 Heesch
(+11km)

06


Glaszetters Uden

Als je een glas wilt laten plaatsen in Uden, zijn er verschillende mogelijkheden die je kunt overwegen:

Lokale glasbedrijven: Zoek naar glasbedrijven in Uden of in de nabijgelegen omgeving. Je kunt gebruikmaken van online bedrijvengidsen, zoekmachines of vraag aan vrienden of buren voor aanbevelingen.

Bouwmarkten: Grote bouwmarkten kunnen glasproducten en soms ook installatiediensten aanbieden. Controleer bij bouwmarkten in Uden of ze deze service aanbieden.

Glasleveranciers: Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met glasleveranciers. Zij kunnen je adviseren over de juiste soort glas en eventueel ook installatie aanbieden of je doorverwijzen naar professionele glaszetters.

TIPTip: Het is raadzaam om offertes op te vragen bij verschillende bedrijven en de prijzen, service en kwaliteit te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over je behoeften en verwachtingen, zodat het bedrijf je een nauwkeurige offerte kan geven.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Uden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Uden en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×