logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Udenhout


Overzicht glaszetters Udenhout

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bert van Schijndel Schildersbedrijf
Groenstraat 74/A, Udenhout
Tel: 06-51524197

 Udenhout
(+1km)

01

Extra informatie:
Glas- Behang- en Schilderwerken B.van Schijndel is gespecialiseerd in schilderwerk. Daarnaast zijn werkzaamheden als wandafwerking en glaszetten aan het dienstenpakket toegevoegd om de klant zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het op deze wijze voorzien van een enkel aanspreekpunt voor diverse werkzaamheden blijkt als zeer prettig te worden ervaren.

02

Edda Glas BV
Actief in Udenhout
Tel: 013-5716750
Jaren werkzaam: 24 jaar

 Tilburg
(+5km)

02

Extra informatie:
Edda Glas BV is een servicegericht, Brabants bedrijf waarbij u, als particulier en bedrijf , terecht kunt voor alle soorten glas, en alle woonwensen die een link hebben met glas. Zoals kozijnen, deuren, dakkappellen, keuken-achterwanden en rolluiken. Het hele pakket bij één bedrijf: praktisch, overzichtelijk en voordelig. Edda Glas BV denkt als ervaringsdeskundige met u mee en vindt samen met u een oplossing op maat.

03

De Glascentrale B.V. Tilburg
Actief in Udenhout
Tel: 013 5442926
Jaren werkzaam: 36 jaar
12
werknemers

 Tilburg
(+5km)

03

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Het succes van De Glascentrale Tilburg is gebaseerd op een ervaring van meer dan twintig jaar en een uitstekende service. Het klinkt net zo eenvoudig als duidelijk. Maar het feit dat het bedrijf aan de Veldhovenring nog steeds groeiende is, zegt natuurlijk al genoeg. Particulieren, instellingen en bedrijfsleven kunnen bij De Glascentrale Tilburg terecht.

04

Glashandel Horvers
Actief in Udenhout
Tel: 013-5282565
Jaren werkzaam: 41 jaar
2
werknemers

 Oisterwijk
(+5km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Horvers Glashandel Wij zijn al meer dan 25 jaar een glashandel in Oisterwijk. U kunt u bij ons terecht voor alle soorten enkel glas, dubbel glas, hoog rendement glas en alle andere voorkomende glaswerkzaamheden, te denken spiegels en hardglas, zie ons assortiment. Wij zijn een bedrijf waarbij persoonlijk contact en kwaliteit voorop staat. Elke klant heeft zijn eigen wensen, het is daarom voor ons belangrijk dat we samen tot elk gewenst resultaat te komen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Udenhout of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Udenhout en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×