logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Uitdam

Overzicht glaszetters Uitdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Kees Tol Glashandel
Actief in Uitdam
Tel: 0299-373146

 Volendam
(+9km)

01

Extra informatie:
Kees Tol Glas B.V. is een glashandel / glasslijperij die glas levert en plaatst in opdracht van particulieren en bedrijven/aannemers. Kees Tol Glas is een middelgroot glasbedrijf en is voortgekomen uit schildersbedrijf Kees Tol. Schildersbedrijf Kees Tol is begonnen in de jaren '70 met een schilderswinkel in het hartje van Volendam. Hier werden glas, verf en alle andere schildersbenodigdheden verkocht. Het glas werd gesneden en desgewenst geslepen en/of bewerkt. Omdat de vraag n

02

Rembrandt Glas BV
Actief in Uitdam
Tel: 020-6717956

 Amsterdam
(+10km)

02

Extra informatie:
SINDS 1948 HET GLASBEDRIJF!! Rembrandt Glas BV is sinds 1948 het synoniem voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Met een klein, deskundig team staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor uw klaar. U kunt altijd bij ons terecht voor een deskundige begeleiding, of het nu gaat om advies of levering.

03

Ajax Glashandel
Actief in Uitdam
Tel: 020-4921313

 Amsterdam
(+11km)

03

Extra informatie:
Ajax Glashandel is sinds 1984 de glasspecialist uit Amsterdam. In april 2013 hebben wij een nieuwe vestiging in Almere geopend. Wij kunnen u voorzien van tal van mogelijkheden op het gebied van glas en glasgerelateerde diensten. Wij bieden glasservice in Almere/Amsterdam en in de rest van Nederland. Ons team werkt snel en secuur. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het leveren en plaatsen van glas. Onze glasservice heeft de ervaring en de expertise om praktisch alle projecten die me

04

Viskon Glas BV
Actief in Uitdam
Tel: 0299-432104

 Purmerend
(+12km)

04

Extra informatie:
Viskon Glas BV is een modern en jong bedrijf dat zich heeft toegelegd op het vervaardigen en monteren van hoogwaardige glasprodukten, die veelal in eigen fabriek worden geproduceerd. Het bedrijf is in 2006 verhuist naar de huidige locatie aan de Bellstraat 4 te Purmerend. Van hieruit worden klanten over de hele wereld bediend. Met het uiterst geavanceerde en unieke machinepark kunnen vrijwel alle wensen van zowel PARTICULIERE als ZAKELIJKE klanten worden uitgevoerd.

05

Glascentrum Almere
Actief in Uitdam
Tel: 036-5490001

 Almere
(+13km)

05

Extra informatie:
Het Glascentrum is de glasleverancier in Almere en heeft de grootste voorraad aan glas staan in Flevoland zodat wij u meteen kunnen voorzien van het door u gewenste glastype. Wij plaatsen het glas snel en vakkundig. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Bij schade of spoed zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse en zorgen ervoor dat uw schade wordt gedicht of hersteld.

06

Actief Glaszetbedrijf
Actief in Uitdam
Tel: 020-6250517

 Amsterdam
(+14km)

06

Extra informatie:
Doordat Actief Glaszetbedrijf meer dan 30 jaar ervaring heeft in "glazen" zaken, beschikken zij over een buitengewoon grote expertise en vakmanschap om elke opdracht tot volle tevredenheid uit te voeren. Het huidige assortiment omvat o.a. alle soorten en maten glas, isolerende beglazing, voorzetramen, winkelruiten, glas in lood, sierglas, gelaagd en inbraakwerend glas, zandstraal decoraties, glazen meubilair, glazen grafmonumenten, raam ventilatoren, spiegels, spiegelwanden en doorkijk

Bent u een glaszetter uit Uitdam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Uitdam en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×