logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Uithoorn


Overzicht glaszetters Uithoorn

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Amstelland Glasservice
Joh. Enschedeweg 1, Uithoorn
Tel: 0297-562058
Jaren werkzaam: 66 jaar
7
werknemers

 Uithoorn
(+2km)

01

Extra informatie:
Amstelland Glasservice is al meer dan 25 jaar de specialist voor al uw soorten glas. Wij leveren isolatieglas, hardglazen deuren, glazen keukenachterwanden en nog veel meer. De mogelijkheden van wat je allemaal kan doen met glas zijn bijna onbeperkt, wij adviseren u graag hierin. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw glasschade, daarbij kunt u natuurlijk ook rekenen op ons vakkundig advies en snelle service.

02

Langenakker Schilderwerken
Handelsweg 24, Uithoorn
Tel: 06-14394295

 Uithoorn
(+2km)

02

Extra informatie:
Glaszetten Kunststof heeft ook zijn onderhoud nodig anders trekt het weer erin. Wij reinigen de kunststofdelen grondig. Tevens kunnen wij tegenwoordig kunststof zeer goed schilderen. Wij zorgen voor de juiste ondergrond (primer) zodat de hechting optimaal en langdurig is.

03

Jan Verlaan Glasservice
Eems 18, Uithoorn
Jaren werkzaam: 22 jaar
1
werknemer

 Uithoorn
(+2km)

03

04

Mijdrechtse Glashandel
Actief in Uithoorn
Tel: 0297-286336
Jaren werkzaam: 30 jaar
7
werknemers

 Mijdrecht
(+5km)

04

Extra informatie:
U kunt bij ons terrecht voor al uw wensen op glasgebied. Onze activiteiten bestaan uit: -Glashandel -Glaszetten -Spiegels De Mijdrechtse Glashandel is een bedrijf dat met vakmanschap glasproducten levert en vakkundig plaatst. Van inmeten tot montage, van woonhuis tot industrie. Zo doen wij bijvoorbeeld douchewanden, spiegels, achterwanden van keukens en enkel- en dubbelglas. Maar ook voor glazen (schuif)deuren en balkonafscheidingen kunt u bij ons slagen.


Glaszetters Uithoorn

Als je glas wilt laten plaatsen in Uithoorn, Nederland, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters in Uithoorn: Je kunt online zoeken naar glaszetters in Uithoorn of vragen om aanbevelingen van vrienden, buren of familieleden die eerder glaswerk hebben laten plaatsen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om offertes voor het plaatsen van het gewenste glas. Zorg ervoor dat je alle relevante details vermeldt, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, reputatie, ervaring en de kwaliteit van het werk van de glaszetter. Kies een glaszetter die aan jouw behoeften en budget voldoet.

Plan een afspraak: Neem contact op met de gekozen glaszetter en plan een afspraak voor het plaatsen van het glas. Bespreek alle details, zoals de datum, tijd en locatie van de installatie.

Voorbereidingen treffen: Zorg ervoor dat de ruimte waar het glas geplaatst moet worden toegankelijk is en vrij van obstakels. Verwijder indien nodig gordijnen, meubels of andere items die in de weg kunnen staan.

Glasinstallatie: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter het glas komen plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of zorg voor iemand die namens jou aanwezig kan zijn.

Betaling en nazorg: Na de installatie zal de glaszetter je informeren over de betaling. Controleer het geplaatste glas zorgvuldig en zorg ervoor dat je tevreden bent voordat je betaalt. Vraag ook naar eventuele garanties op het geplaatste glas.

Het is altijd verstandig om voorafgaand aan het plaatsen van glas advies in te winnen bij professionele glaszetters en eventuele specifieke vereisten of vragen te bespreken.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Uithoorn of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Uithoorn en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×