logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Flevoland > Urk


Overzicht glaszetters Urk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Blesco-Glaszettersbedrijf
Marsdiep 26, Urk
Tel: 0527-684431
Jaren werkzaam: 32 jaar
3
werknemers

 Urk
(+2km)

01

Extra informatie:
Blesco Glaszettersbedijf bedrijf bestaat sinds 1992 en is vanaf die tijd uitgegroeid tot een toonaangevend glaszettersbedrijf op Urk en omstreken. We hebben ons weten te onderscheiden door een uitgebreid leveringspakket. En door kennis en ervaring weten wij dat Service met een hoofdletter S geschreven dient te worden. Rinkel de Kinkel! Glasschade ontstaat altijd als het niet uitkomt. En daarom is het van groot belang dat de schade snel en vakkundig wordt hersteld.

02

Schildersbedrijf K.J. Coenen & Zn.
Handelskade 1, Urk
Tel: 0527-681441

 Urk
(+1km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf K J Coenen en Zn De kracht van Schildersbedrijf K J Coenen en Zn, in 1945 opgericht door de vader van de huidige eigenaren, is de kracht van het collectief. In de 60 jaar van zijn bestaan heeft Schildersbedrijf Coenen een uitstekende reputatie opgebouwd. Traditie en innovatie worden door ons gekoppeld waardoor wij een product bieden dat optimaal aansluit op de strategische wensen van onze opdrachtgevers.

03

Postma Schilderwerken
Pyramideweg 13A, Urk
Tel: 06-15444498

 Urk
(+1km)

03

04

Schildersbedrijf ten Napel
Pyramideweg 5, Urk
Tel: 0527 68 16 83

 Urk
(+1km)

04

Extra informatie:
Beglazing Ten Napel levert alle glaswerken in zowel nieuwbouwprojecten als in onderhoud- en renovatie projecten. We leveren een breed assortiment isolatieglas, glazen colorbelpanelen, gelaagd glas, brandwerend glas, spiegelend glas en spiegels.

05

Wolf Glas & Kozijnen
Actief in Urk
Tel: 0527-617847

 Emmeloord
(+10km)

05

Extra informatie:
Glaszetterij/ Glashandel Wolf is in Emmeloord en wijde omgeving al vele jaren de specialist op het gebied van glas. Wij zijn van alle markten thuis. Voor het plaatsen van enkel of isolatie glas, maar ook maken en monteren wij een douchecabine, keukenachterwand, glazendeuren, glas in lood, spiegels of glazenscheidingswanden, alles is mogelijk. Ook leveren wij aan bedrijven en particulieren Voor Glaszetterij/glashandel Wolf is geen klus te klein en geen uitdaging te groot.

06

Broekhuizen Schilders
Actief in Urk
Tel: 0321-314717

 Dronten
(+15km)

06

Extra informatie:
Glaszetten Wij zijn voor zowel de particulier als voor het bedrijfsleven bereikbaar voor het inmeten, vervangen en plaatsen van alle soorten beglazing. Denk aan alle soorten isolatieglas, figuurglas, enkele beglazing en gelaagd glas. Eventueel in combinatie met het leveren en plaatsen van roosters. Een teveel aan vocht in huis brengt geurtjes, condensatie en schimmelvorming met zich mee.


Glaszetters Urk

Om glas te laten zetten in Urk, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters in Urk: Raadpleeg online directories, vraag aan vrienden, familie of buren voor aanbevelingen, of zoek op internet naar glaszetters in Urk. Zorg ervoor dat je een betrouwbare en professionele glaszetter selecteert.

Neem contact op met glaszetters: Bel of stuur e-mails naar de geselecteerde glaszetters en leg uit wat je nodig hebt. Geef aan dat je glas wilt laten zetten en geef zo specifiek mogelijk aan welk type glas je wilt (bijvoorbeeld enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, etc.). Bespreek ook eventuele andere details, zoals afmetingen en speciale vereisten.

Vraag om een offerte: Vraag de glaszetters om een offerte voor het zetten van het glas. Zorg ervoor dat de offerte alle kosten en benodigde materialen duidelijk vermeldt, inclusief arbeidskosten en eventuele voorrijkosten.

Vergelijk offertes: Ontvang meerdere offertes van verschillende glaszetters en vergelijk ze op prijs, kwaliteit en de geboden services. Kies de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet.

Plan een afspraak in: Zodra je een glaszetter hebt gekozen, plan je een geschikte datum en tijd in voor het plaatsen van het glas. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de beschikbaarheid van de glaszetter en jouw eigen planning.

Bereid de ruimte voor: Voordat de glaszetter arriveert, zorg je ervoor dat de ruimte waarin het glas wordt geplaatst toegankelijk en vrij is van obstakels. Verwijder eventuele meubels of andere objecten die in de weg staan.

Laat het glas zetten: Op de afgesproken dag en tijd zal de glaszetter naar je huis komen om het glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent om toegang te geven tot de ruimte en eventuele vragen te beantwoorden.

Controleer het resultaat: Nadat het glas is geplaatst, inspecteer je zorgvuldig het werk om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Controleer op eventuele beschadigingen of gebreken. Als er problemen zijn, bespreek deze dan onmiddellijk met de glaszetter.

Betaling en garantie: Zodra je tevreden bent met het geplaatste glas, regel je de betaling volgens de afspraken met de glaszetter. Vraag ook naar eventuele garanties op het geleverde werk of het gebruikte glas.

TIPTip: Het is belangrijk om te onthouden dat dit algemene stappen zijn en dat de specifieke procedure en voorwaarden kunnen variëren afhankelijk van de glaszetter die je kiest. Zorg ervoor dat je alle details en afspraken schriftelijk bevestigt voordat je de glaszetter laat beginnen met het werk.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Urk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Urk en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×