logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Urk


Overzicht glaszetters Urk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Blesco-Glaszettersbedrijf
Marsdiep 26, Urk
Tel: 0527-684431

 Urk
(+2km)

01

Extra informatie:
Blesco Glaszettersbedijf bedrijf bestaat sinds 1992 en is vanaf die tijd uitgegroeid tot een toonaangevend glaszettersbedrijf op Urk en omstreken. We hebben ons weten te onderscheiden door een uitgebreid leveringspakket. En door kennis en ervaring weten wij dat Service met een hoofdletter S geschreven dient te worden. Rinkel de Kinkel! Glasschade ontstaat altijd als het niet uitkomt. En daarom is het van groot belang dat de schade snel en vakkundig wordt hersteld.

02

Schildersbedrijf K.J. Coenen & Zn.
Handelskade 1, Urk
Tel: 0527-681441

 Urk
(+1km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf K J Coenen en Zn De kracht van Schildersbedrijf K J Coenen en Zn, in 1945 opgericht door de vader van de huidige eigenaren, is de kracht van het collectief. In de 60 jaar van zijn bestaan heeft Schildersbedrijf Coenen een uitstekende reputatie opgebouwd. Traditie en innovatie worden door ons gekoppeld waardoor wij een product bieden dat optimaal aansluit op de strategische wensen van onze opdrachtgevers.

03

Postma Schilderwerken
Pyramideweg 13A, Urk
Tel: 06-15444498

 Urk
(+1km)

03

04

Schildersbedrijf ten Napel
Pyramideweg 5, Urk
Tel: 0527 68 16 83

 Urk
(+1km)

04

Extra informatie:
Schildersbedrijf ten Napel uit Urk Schildersbedrijf ten Napel in Urk is een deskundig bedrijf dat duurzame en zichtbaar mooie kwaliteit levert, zowel binnen als buiten. Ons bedrijf levert al vanaf 1963 schilderwerk door heel Nederland. Dankzij onze bedrijfsorganisatie met vakkundige schilders en medewerkers in dienst zijn we in staat, naast paticuliere projecten, ook grote nieuwbouw en onderhoudsprojecten aan te nemen en garanderen we continuïteit in de uit te voeren werkzaamheden.

05

Wolf Glas & Kozijnen
Actief in Urk
Tel: 0527-617847

 Emmeloord
(+10km)

05

Extra informatie:
Glaszetterij/ Glashandel Wolf is in Emmeloord en wijde omgeving al vele jaren de specialist op het gebied van glas. Wij zijn van alle markten thuis. Voor het plaatsen van enkel of isolatie glas, maar ook maken en monteren wij een douchecabine, keukenachterwand, glazendeuren, glas in lood, spiegels of glazenscheidingswanden, alles is mogelijk. Ook leveren wij aan bedrijven en particulieren Voor Glaszetterij/glashandel Wolf is geen klus te klein en geen uitdaging te groot.

06

Broekhuizen Schilders
Actief in Urk
Tel: 0321-314717

 Dronten
(+15km)

06

Extra informatie:
Broekhuizen Schilders Een vertrouwd team en de vertrouwde hoge kwaliteitseisen. Alle medewerkers hebben hetzelfde doel: een goed product afleveren en een tevreden klant achterlaten. Dit gezamenlijke doel zorgt voor een goede sfeer onderling. Ons team is betrouwbaar, doelgericht, nauwkeurig en vakkundig.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Urk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Urk en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×